Pages:
Author

Topic: DASH sessis sakin devam ediyor, her an her şey olabilir. - page 2. (Read 368 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
Uzun bir süre önce dash tan bişey olmaz demiştim çünkü uzun bir süre aynı seyirde devam etmişti sonradan büyük bir pump yedi şimdilerde ise daha fazla yükseleceğini düşünmüyorum yine de uzun dönem yatırımı için değerlendirilebilir
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Bitcoin ve ethereum sokakta pazarda ödeme yöntemi olarak kullanılıp yaygınlaşmadığı sürece dash gibi bir coinin yaygınlaşacağını zannetmiyorum. Böyle haberler coinleri canlandırır belki, yatırımcılarını da heyecanlandırır belki fakat çok da şey etmeyin siz Wink
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
DASH büyük altcoinlerden biri elbette uzun vadede değeri atabilir ama  şuan için hiçbirşey olacağı yok, herşey balinaların istediği yönde hareket ediyor, garip bir şekilde altcoinler çıkmasın diye boğa sezonunu getirmemek için uğraşıyorlar.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Geçen sene boğaya girdiğimizde ilk yükselen Dash olmuştu. Tekrar piyasayı ateşlemesini bekliyorum .
full member
Activity: 252
Merit: 103
dashı uzaktan takip ediyorum bende ve bencede baya sağlam ilerliyorlar ve bende bir miktar alım yapıcam sanırım madenciliğe gelince ben artık madenciliğin bu sektörde bitme noktasına geldiğine inanıyorum açıkçası şu piyasada makina çalıştırmak bildiğin saçmalık.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Dash geçen sonu çok iyi bir çıkış yakalamıştı ocak ayında zirve yaptı. Son dönemde piyasadaki düşüşten en çok etkilenen coinlerden.
full member
Activity: 322
Dash ekibi sessis sedasız gidiyor ama bir yandan da çalışıyorlar. Diğer coinler gibi bir firmanın himayesinde ya da maaş ödenmeyen gönüllü geliştiriciler tarafından değil, masternode sahipleri tarafından her ay maaşları oylanan, yani maaşı dash networkunden ödenen bir ekip tarafından geliştiriliyor. Buralarda pek görmüyoruz ama bir sürü piyasada bir sürü bağlantılar kurdular. bir anda yükselmeye başlarsa şaşırmam.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Waves, Stratis, Salt gibi hodl yaptığım coinler var ama bir türlü istediğim verimi elde edemiyorum. Nasıl bir yol çizeyim diye düşünürken Dash belki bana iyi fırsatlar sunabilir. Kesinlikle sepetlerde düşünülmesi gerekiyor  Undecided
full member
Dash'ın kilitlere geçtiğimiz aylarda açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve 1600 dolara kadar yükselmişti. 300 dolar gibi bi seviyeden almak mantıklı olabilir yıl sonu temiz 1k'sı var

DASH 4 yılı geçen bir kriptopara. Yeni bir şey değil yani. Eskiden Darkcoin adındaydı. Geçen aralık ayında bütün coinlerin yükselişiyle beraber 1500 doları bulduğu olmuştu.

Zamanında ilk çıktığı zamanlarda günde 8-10 dahs geliyordu miningden, yarım dolar gibi ucuz fiyatlara satıp oh iyi kar ettik diyorduk. onları elimde tutsaymışım keşke.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
şuanki değeri 400$ a yaklaşmış açıkçası bir miktar yatırım yapmayı düşünüyorum yılsonuna kadar temix 2x 3x var bana göre tabi yatırım tavsiyesi değildir.
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Dash'ın kilitlere geçtiğimiz aylarda açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve 1600 dolara kadar yükselmişti. 300 dolar gibi bi seviyeden almak mantıklı olabilir yıl sonu temiz 1k'sı var
newbie
Activity: 252
Merit: 0
şahsen ben dash bu sene 2000$ doları bulacaktır ve bence bu fiyatlar şu an fırsatır alıp bekleyin çok güzel kar bırakacaktır ama tabi sabırlı olmanız lazım ben bu fiyaatların altına ineceğini zanetmiyorum
full member
DASH konusu buralarda çok fazla geçmiyor ama ödemelerde kullanılabilmek amaçlı bir çok projeyi sessiz sedasız ortaya çıkardı. Yaz ortası yeni versiyonu da çıkaracaklar.

Pump&dump ve spekülasyonlardan kazanmak yerine sokakta, çarşıda pazarda alışverişlerde kullanılabilecek coin olma yolunda sağlam bir şekilde ilerliyorlar.

Elimde bir miktar dash var hala zamanında madencilikten gelen. onları tutmaya devam ediyorum. Çalışan miner de en karlı kazabildiği coini kazıp dash'e çeviriyorum, az da olsa yükseliyor.

ICO'lar gibi çoğunluğu scam olan coinler peşinde koşmayıp sağlam yatırım yapmak isteyenler bir baksın. 10x, 50x yaptırmaz belki ama tam hodl coini.

Tabi ki yatırım tavsiyesi değildir. kendi aklınızı kullanın. Bu aralar düşük gitmesi işime geliyor açıkçası, zcash mine edip dashe çevirirken daha çok dash toplamış oluyorum.
Pages:
Jump to: