Pages:
Author

Topic: 📌De-list Edilen Tokenler ve Kullanıcıları (Binance & OKEX & BITTREX) - page 6. (Read 1347 times)

full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Biraz inceledim kaldırılan tokenlerin en başta piyasaya girmesi hata desek yeridir. Ama bazıları haksızlığa uğramış gibi görünüyor. Borsaların arkadaşların da dediği gibi ellerine verme taktiği heralde Smiley Web sitelerinde bile meymenet yok zaten ama temizlik yaparken arada kaynayanları da oluyor gibi hacim konusunda pek bir yere gelmemiş olanları temizlemeleri iyi ama bunun piyasaya katkısı ne yönde olabilir acaba marketcap de yer mi açıyorlar. Listelenmek üzere olanlarda bu sorun olmaz inşallah.

Aynen çok fazla hacim oluşturmayıp borsaya para bırakmayanları şutluyorlar ama arada kaynayan da varsa kötü tabi ama bunu ICO ekibinde yer alan insanlar da takip etmeli sadece ICO yu yaptık borsaya girdik iş bitti deyip geri çekilmemeliler.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bir ara atlant projesine yatırım yapmayı düşünmüştüm. zaten ico fiyatına göre yerin dibini görmüştü şimdi daha da beter olur. aslında bunlar bizim için bir uyarı: orta ve daha büyük ölçekli borsalarda elinizde hacimsiz token/koin varsa yavaştan elimizden çıkarmak gerekiyor. yoksa her an tekmeyi basabilirler. işin garip tarafı o hacimsiz paralar bir anda tepe noktasına da çıkabilir. çok boktan bir piyasa ya Grin
member
Activity: 602
Merit: 32
Olumlu yansıyacağını sanmam. Atıyorum adam yatırmış bcn ye 10k delist var borsa yok. Bu adam 10k daha yatırıp girermi sence? Yada başka birinede tavsiye edermi?
member
Activity: 602
Depositi kapalı olan hiçbi arkadaşı almıyorum. Tenezzül bile etmiyorum. Arkadaşın dediği gibi borsaya sokup depositi kapalı yapmak nedir? Elimde var gelin sizi zikiyim demenin borsa dilidir Smiley
member
Activity: 448
Merit: 33
Borsaların aynı dönemde delist yapmaları çok ilginç. Geçen yıl bu sektörde olmadığım için neler yaşandı bilemiyorum. Ama borsaların delist tarihlerinin aşa yukarı aynı tarihlere gelmesi umarım hepimiz için güzel olur.
member
Activity: 522
Merit: 13
zamanında Bittrex'te 100 dolarım çöp oldu delist olan bir tanesi yüzünden adını bile unuttum hatırlamak dahi istemiyorum
member
Activity: 574
Merit: 34
Biraz inceledim kaldırılan tokenlerin en başta piyasaya girmesi hata desek yeridir. Ama bazıları haksızlığa uğramış gibi görünüyor. Borsaların arkadaşların da dediği gibi ellerine verme taktiği heralde Smiley Web sitelerinde bile meymenet yok zaten ama temizlik yaparken arada kaynayanları da oluyor gibi hacim konusunda pek bir yere gelmemiş olanları temizlemeleri iyi ama bunun piyasaya katkısı ne yönde olabilir acaba marketcap de yer mi açıyorlar. Listelenmek üzere olanlarda bu sorun olmaz inşallah.
member
Activity: 490
Merit: 16
bittrex zaten bir ara sanırım önüne geleni alıyordu bunun sonucunda hacimsiz leş 82 coini tokeni delist etmiş isabetli karar eski günlerine geri döner mi şüpheli ama borsa için olumlu bir hamle olmuş bu arada delistler ne zaman gerçekleşecek?
sr. member
Activity: 973
Merit: 292
Bu tip ismi cismi belirsiz altcoinlerin delist edilmesi piyasaya olumlu yansıyacaktır.
Ama üstteki bir arkadaşında dediği gibi borsaların allaya pullaya milletin eline verdiğininin imzalı kanıtıdır.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
yeni eskiyi herzaman yener. Bugün kullanılan birçok para prototip benm gözümde. İnsanlar artı ve eksileri farkediyor. Zamanla mükemmeleşecek ama gelişim hep devam edecek. bu yolda daha nice altcoin silinip gidecek
member
Activity: 1264
Merit: 43
Bu delist edilenlerin büyük çoğunluğu 2017 sonunda veya 2018 başlarında borsalara eklenenler. Büyük boğa hareketinden alınan gazla bir ton token türedi ve bazıları da ciddi ciddi bu büyük borsalara eklendi. Sonra? Boğa bitti, ayı geldi, ortaklık da bitmiş oldu. Taşı altına çeviren boğa gidince dımdızlak ortada kaldılar, hacim yapamadılar, zaten bir çoğunun elle tutulur bir işlevi de olmadığından tekmeyi yediler işte..
member
Vay be Bytecoin'i resmen afaroz ettiler. 2017 yazının başında BCN ye yatırım yapmak için baya bir araştırma yapmıştım ve karşılıksız hack ile BCN basıldığını öğrenmiş ve vazgeçmiştim. Sonra 2.5 milyar dolar hacme ulaştığında kafamı duvarlara vurasım gelmişti.
O zaman iyi ki vurmamışsın diyelim. Bytecoin ilk 100 içerisinde biliyoruz bilmediklerimiz de bu şekilde harcanıp gidecek likidite sorunu deyip veya ekibi bahane edip çıkarıyorlar. Olan kullanıcılara olacak bir şekilde eline geçenler var yatırım yolu ile bounty vs  bu şekilde bir kullanıcı kitlesi var. En baştan almalarını doğru bulmuyorum eğer bu piyasaya uygun olarak görülmüyorsa en baştan doğru düzgün inceleyip de borsalarına ekleselerdi.
member
Activity: 322
Vay be Bytecoin'i resmen afaroz ettiler. 2017 yazının başında BCN ye yatırım yapmak için baya bir araştırma yapmıştım ve karşılıksız hack ile BCN basıldığını öğrenmiş ve vazgeçmiştim. Sonra 2.5 milyar dolar hacme ulaştığında kafamı duvarlara vurasım gelmişti.
member
Borsaların bizi nasıl tokatladığının anlı canlı kanıtıdır. Bir haberi en erken alan her zaman avantajlı bu piyasada. Örneğin binance sizce neden anlaşmaların, borsalara girecek tokenlerin yada coinlerin proje sahibi tarafından duyurulmasını yasaklıyor.

BCN için bütün forumlarda scam uyarısı varken ekleyip, depositini kapalı tutup 2000 satoshiden millete kitleyen kim sizce ?

Kim ne derse desin bu piyasanın en güvenilmez elemanları borsalardır. Geçmişte yığınla örnekleri mevcut. Hiç bir borsaya güvenmeyin, borsaların başına bir şey gelse dahi ayakta kalacak altcoinler dışında altcoin almayın. Bildiğin tokatlıyor adamlar bizi sabah akşam yasal yoldan.
Yani borsaların bu hareketleri pek hayra alamet değil. Tamam bazı tokenlerin temizleneceğine inanıyordum. Ama bu bazı değil 82,28 bunlar çok önemli rakamlar ayakta mı uyuyorlardı bunları borsaya eklerken hiç mi araştırma yapmadılar. Şimdi hop hadi siliyoruz ne kadar saçma birde kullanıcıları muhtemelen aramızdan da vardır. Kendi kullandığım var mı o kadar çok aralarından pek seçemedim. Borsada para tutmak iyi değil onu anlamış olduk şu dönemde cüzdanın dışında bir şey bırakmak iyi değil diye düşünüyorum Smiley
member
Özellikle bitrexte ki delist edilenlere baktım. Çoğunu duymadım jile çok siktiriboktan altcoin var. Buradan çıkacak btcler bence diğer altcoinlere kayacak.
Diğer altcoinlerin de ne olacağı meçhul çünkü bu duymadıklarımız duyulan en bilindikleri bile çıkarıyorlar. Düşündüğüm kısım geçmişten günümüze eklenenler eskileri veya yenileri hiç mi incelemediler de çıkarıyorlar. Sözde bir sürü incelemeden sonra borsaya ekliyorlar daha 2 3 ay öncesi ekledikleri tokenleri şimdi çıkarıyorlar. Bunun altında demek ki bir çıkar söz konusu bu kanaate varıyorum projelerini bilmiyorum ama ortaya bu anlam çıkıyor.
jr. member
Activity: 93
Merit: 2
Borsaların bizi nasıl tokatladığının anlı canlı kanıtıdır. Bir haberi en erken alan her zaman avantajlı bu piyasada. Örneğin binance sizce neden anlaşmaların, borsalara girecek tokenlerin yada coinlerin proje sahibi tarafından duyurulmasını yasaklıyor.

BCN için bütün forumlarda scam uyarısı varken ekleyip, depositini kapalı tutup 2000 satoshiden millete kitleyen kim sizce ?

Kim ne derse desin bu piyasanın en güvenilmez elemanları borsalardır. Geçmişte yığınla örnekleri mevcut. Hiç bir borsaya güvenmeyin, borsaların başına bir şey gelse dahi ayakta kalacak altcoinler dışında altcoin almayın. Bildiğin tokatlıyor adamlar bizi sabah akşam yasal yoldan.
member
Activity: 532
Merit: 12
Özellikle bitrexte ki delist edilenlere baktım. Çoğunu duymadım jile çok siktiriboktan altcoin var. Buradan çıkacak btcler bence diğer altcoinlere kayacak.
member
12.10.2018 tarihinden itibaren “Bytecoin (BCN), ChatCoin (CHAT), Iconomi (ICN) ve Triggers (TRIG)” kripto paraları için tüm trading çiftlerinde işlem yapmayı bırakıp durdurmaya karar verdi.

(Binance Borsası), Bytecoin, ChatCoin, Iconomi ve Triggers’ı platformundan çıkarıyor.

Binance‘den çıkarıldıktan sadece birkaç gün sonra OKEx de Bytecoin’in listeye alınmayacağını açıkladı.

Bugün yapılan bir açıklamada OKEx, BCN’yi izlediklerini ve projenin “sahipsiz bırakılmış kritik bir teknik zorluğa maruz kaldığını” belirtti. OKEx, 12 Ekim’de tüm BCN çiftlerini kaldıracak.

OKEx, kullanıcıların BCN siparişlerini iptal etmesini istedi. BCN siparişleri zamanında iptal edilmezse sipariş sistem tarafından iptal edilecek ve varlığınız ticari hesabınıza yansıtılacak.

OKEx borsasında $ BCN tokeni olan müşterilerin, 1 Kasım’dan önce bu varlıkları çekmesi gerekiyor. Bu tarihten sonra, OKEx artık para çekmeyi desteklemeyecek.

(Okex 28 Tokeni de-list yapacağını açıkladı ):

USDT olarak : LA, READ, SNM Against ETH: UTK, WRC, QVT, SAN, UBTC, DNT, OAX.

BTC olarak : UBTC, BCX, BT2, WBTC, UKG, LA, SAN, ATL, REQ, BRD, SNM, VEE, TIO, REF, UTK, WRC, QVT, DNT”.

(Ve BITTREX : 82 de-list ):
8BIT,ADC,AM,AMS,APEX,ARB,BITS,BITZ,BLC,BOB,BSTY,BTA,CCN,CRBIT,CRYPT,DAR,DGC,DRACO,
DTC,FC2,FRK,FSC2,GEMZ,GHC,GP,GRT,HKG,HYPER,HZ,J,KR,LXC,MAX,MEC,METAL,MND,MTR,MZC,
NAUT,NET,NEU,NTRN,OC,ORB,PRIME,PXI,ROOT,SCOT,SCRT,SFR,SLG,SLING,SOON,SPRTS,SSD,STEPS
,STV,SWING,TES,TIT,TRI,TRK,U,UFO,UNIQ,UNIT,UNO,UTC,VIOR,VIRAL,VPN,WARP,XAUR,XBB,XC,XCO
,XDQ,XPY,XQN,XSEED,XTC,YBC

Bu konuda düşünceleriniz neler acaba altcoin'lerin  gidişatı ne olacaktır. Kullandıklarınız arasında bu tokenler var ise ne işe yaradığını ve neden çıkarılmış olabileceği hakkında düşüncelerinizi yazarsanız bilgilenmiş oluruz. Bytecoin örneğin araştırdıktan sonra gizlilik içerdiği için diye ihtimal verdik ama bu kadar token de gizlilik mi içeriyor merak ettim. Bu şekilde bir çok yatırımcı ve token sahibi olumsuz yönde etkileniyor acaba tamamen piyasadan kaldırılmaya kadar gidecek mi bu tokenler ? Gelecek Tüm Delist haberleri ile bu konuyu güncelleyeceğim. Ancak bu şekilde bu tokenler hakkında bilgi sahibi olabiliriz her birini teker teker incelemek gibi bir imkanımız yok.

Pages:
Jump to: