Pages:
Author

Topic: İdeal portföy dağılımı sizce ne olmalı? - page 3. (Read 1430 times)

full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Portföy %100 altcoin bende.Çok kazanmak istiyorsanız çok kaybetmeyi de göze almalısınız.Riske girmek istemiyorum diyenler için portföyünüz güzel.Bana uyar mı uymaz orası ayrı birşey.Belki belli bir sermayeye ulaştıktan sonra buna benzer bir portföy oluşturmak gerekir sermayeyi korumak için.Az bir sermaye ile böyle bir portföy oluşturmakla birşey kazanılamaz düşüncesindeyim.
Öncelikle merhabalar hocam. Dediğiniz doğru ne kadar çok risk alınırsa o kadar fazla kacanç olur. Elimizde olan zaten belli bunuda fazla riske atmak istemem ben şahsen o yüzden biraz daha garanti olan az risk az kazanç yöntemini deniyorum. Geliyor ama az gidiyor ama az karşılaştırısak genelde kar elde ediyorum ama bu hep kar ediyorum anlamına gelmior kaybettiğim zamanlarda oluyor ona yapacak bir şey yok. Umarım bir gün bu piyasadan kendimi emekli edecek bir şekilde ayrılırım
full member
Activity: 938
Merit: 115
Tam bir garantici portföyü olmuş hocam. Muhtemelen büyüklüğü 400-500 bin üzerindendir tl cinsinden. Yok eğer 200 bin ve altındaysa bence kesinlikle makul altcoinlere daha çok ağırlık verilmelidir. Yoksa zengin olmak pek mümkün görünmez.

Nerde o para hocam, keşke olsada yapsak bu söylediklerimizi Smiley))
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Portföy %100 altcoin bende.Çok kazanmak istiyorsanız çok kaybetmeyi de göze almalısınız.Riske girmek istemiyorum diyenler için portföyünüz güzel.Bana uyar mı uymaz orası ayrı birşey.Belki belli bir sermayeye ulaştıktan sonra buna benzer bir portföy oluşturmak gerekir sermayeyi korumak için.Az bir sermaye ile böyle bir portföy oluşturmakla birşey kazanılamaz düşüncesindeyim.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Tam bir garantici portföyü olmuş hocam. Muhtemelen büyüklüğü 400-500 bin üzerindendir tl cinsinden. Yok eğer 200 bin ve altındaysa bence kesinlikle makul altcoinlere daha çok ağırlık verilmelidir. Yoksa zengin olmak pek mümkün görünmez.
full member
Hocam bence şuanlık altcoinlerden uzak durulması gerekiyor. Fork geçtikten sonra girilmesi gerekir altcoinlere çok dengesiz alım yapıyoruz düşüyor. Şuan bana en güvenli portföy BTC ve ETH olarak geliyor. Fakat BTC'nin fiyatıda şişti iyice Cheesy Holdcu olarak BTC ve ETH vazgeçilmezim. Ama bu sılarar btc ile biraz alsat yaparak kar elde ettim.

Anladım. Sizin portföy en sağlamı olmuş. Ben daha çok zamandan bağımsız ve genel olarak düşünmüştüm. Çünkü her an ne olacağı belli olmuyor bu piyasada...Amazondan pay biçmek gerekirse, daha son bir hafta içinde btc ile alışverişi kabul edebilir dendi sonra kendi parasını çıkartmayı düşünüyor dendi. Hoşşş, btc bundan etkilendi mi , tam tersine hiç umursamadı bile...
full member
Activity: 224
Merit: 100
Hocam bence şuanlık altcoinlerden uzak durulması gerekiyor. Fork geçtikten sonra girilmesi gerekir altcoinlere çok dengesiz alım yapıyoruz düşüyor. Şuan bana en güvenli portföy BTC ve ETH olarak geliyor. Fakat BTC'nin fiyatıda şişti iyice Cheesy Holdcu olarak BTC ve ETH vazgeçilmezim. Ama bu sılarar btc ile biraz alsat yaparak kar elde ettim.
full member
Arkadaşlar,

Kısa sürede olsa görebildiğim kadarıyla bu piyasada yatırdığınız paranın içinde mutlaka kendimce olması gerekenler ;
1- Olmazsa olmazımız BTC
2- ETH
3- LTC
4- Nakit, TL yada $
5- Fırsat gördüğünüz altcoin yada ico.

Alternatifler 5 çeşit ama ben paranın 6 ya bölünmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunda ağırlığı 2 pay alması gereken BTC nin bulunması, diğerlerine de 1 er pay verilmesinin iyi olacağını düşünmekteyim. Tabiki bunlar benim fikrim. Sizler ne düşünürsünüz bu konuda?
Pages:
Jump to: