Pages:
Author

Topic: Death Cross Geliyor! (Gerçekleşti) - page 5. (Read 1017 times)

member
Activity: 560
Merit: 57
March 25, 2018, 04:51:46 PM
Bir sey olmaz salla gitsin kodoman giri cıkar bitcoin alacam der görürüm ben Death Cross u.
Ahahaha hocam adamın grafiklerle lime lime anlattığı güzelim sözü kahve edasıyla ''bunlar hep ameriganın oyunları'' der gibi savuşturmussun. Gecenin bu saati iyi güldüm
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
March 25, 2018, 04:39:35 PM
Bir sey olmaz salla gitsin kodoman giri cıkar bitcoin alacam der görürüm ben Death Cross u.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
March 25, 2018, 04:17:26 PM
bir daralma var yani. bu 3 gün içinde mi gerçekleşecek kesin. güzel grafik olmuş hocam elinize sağlık. Smiley ben daha fazla kırılacağını düşünmüyorum.

coininiz bol olsun. Wink
full member
Activity: 1176
Merit: 159
March 25, 2018, 11:30:03 AM

Death Cross Nedir?

50 gunluk hareketli ortalama'nın uzun vadeli hareketli ortalamayi (200 gunluk) yukaridan asagiya dogru kesmesi durumudur. Tam tersi ise Golden Cross oluyor.

Ne anlama geliyor? Düşüşün devam edeceğini ve hızlanacağının belirtisi olabilir piyasalar bu durumu çok sert tepki verecektir. Bitoin 4k hatta 3k seviyelerine kadar düşebilir.

Daha Önce Bitcoinde Death Cross Oldu mu? aşağıdaki resimde 2015 senedinde gerçekleşmiş ve büyük düşüş gerçekleşmiş.

Şimdi Ne Olacak? 3 gün içinde eğer bir değişiklik olmaz ise Bitcoin de Death Cross Oluşacak. Bitcoin'in yatırımcıları ya ellerindeki malın değer kaybetmesine müsade etmeyecek bitcoin buradan dönecek, veya Bitcoin de death cross oluşacak düşüş hızlanacak.

Pages:
Jump to: