Ignor care au ceva cu mine, in fine.
Daca am probelme la proiectul meu da si inca mai lucrez la el detalii aici
http://xploid.ro/announcements.php?id=3 stimate
Laskoo
eu nu am cerut nici un ban la nimeni sau sa insal pe cineva , vreau sa imi decriptez 4 portofele in valoare de cam 700 de BTC le am din 2009-2010 cand se mina cu 50 de btc pe block daca isi mai aduce cineva aminte in fine , si mam gandit daca reusesc sa ofer posibilitatea si voua de a decripta parola (decripa mai bine spus sa intri in portofel fara parola)
Daca osa spui ca versunile mai vechi nu aveau parola de asa este dar eu am avut mai multe cripto modede dar in 2012-2013 leam parolat si am uitat parola , in fine urati-mi succes !!
1.Invata limba romana,preferabil peste nivelul clasei a treia,cu "insal",cu lipsa semnelor de punctuatie,cu argumente solide cum ar fi "in fine".
Te faci de ras,esti pe un forum PUBLIC,in care lumea detine INFORMATII REALE,tu esti ca unul din vecinii mei de la bloc care e ferm convins ca copiii se nasc prin (citez) "funduletz",ca asa i-a prezentat mamica lui situatia,are doar 33 de ani baiatul,abia scapat din pubertate.
Exact ca tine.
2.Du-te,fa-ti pomana cu bibliotecara de la tine din oras si ia o carte elementara de matematica,cauta la glosar cuvantul CRIPTARE,studiaz-o ADANC.
3.Lasa-te de "Proiecte de decriptare QT",imediat dupa ce citesti cartea de matematica,acum ca revelatia imposibilului este in mainile tale.
4.A trecut demult data ta de schimbat 800 btc.
Sau vrei sa spui 800 de BITS ?
5.N-are nimeni nimic cu tine. Doar ca ai venit pe BITCOINTALK.ORG si ai inceput sa aberezi . Radem si noi,ne batem joc,la ce reactie te asteptai?Sa aplaudam prostia si incultura?Sa ne luam dupa tine ca poti descifra criptari pe care chipurile specializate nu le pot decripta prea usor?Sa ne inchinam ca ai venit tu,Messia,si cu cunostintele tale ne-ai scos din oroarea asta a matematicii ?
In zece secunde dupa ce termini proiectul,tot crypto de pe planeta ajunge la zero dolari. Eu zic sa nu te chinui sa-l termini. Ca n-o sa mai poti vinde cei 800 de satoshi. Pardon,de BTC.
Spor in continuare la proiectul tau la care lucrezi de 523 de ani ,si mai ai "umpic",asteptam,asteptam.
Penibil.