Pages:
Author

Topic: Değerli Forumdaşlarim - page 2. (Read 375 times)

newbie
Activity: 3
Merit: 0
May 08, 2020, 10:43:22 AM
20 k dolara gider haziran temmuzda
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
May 08, 2020, 07:08:27 AM
Bitcoinin değer biçme hesabını kim, neye göre yapabiliyor acaba?

Öyle bir hesap yok hocam zaten bedenindeki kıymetli bir bölümünden sallıyor sadece Smiley
Ama şöyle piyasaya baktığımız zaman bazı tokenlerin falan para ettiğini görüyoruz ya, oradan hareketle bir şeyler diyebiliriz belki.

Şimdi bir coin adı vererek örnek göstereceğim fanları beni topa tutacak diye varsayımdan gideyim. Siz X yerine fazla değerli olduğunu düşündüğünüz bir coin'i koyun.

X eğer 1$ ediyorsa, BTC 100.000$ eder diyebiliriz belki. Bu bile anlamsız olur da neyse. Bunun dışında herkesin sallaması kendine Smiley
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
May 08, 2020, 05:01:36 AM
BTC'nin halving sonrası inanılmaz hızla yükseleceğini beklemek biraz hayalperestlik. Uzun süre yatay seyri de pek görülmüş bir şey değil. O zaman halving sonrası düşüş olabileceği kanaatindeyim.

Bitcoin düşerse işte o zaman altlar için alım fırsatı doğacaktır.
Bitcoin yatay seyrederse dominans düşmeye başlar o da alım fırsatı ortaya çıkarır.
Bitcoin hızlı yükselirse o da altcoin fırsatı çıkarır.

Yani yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte, Bitcoin'in gelecekteki her hamlesi altcoin'leri biraz daha ezebilir gibi görünüyor bana. Halving'e sakin girmek adına ben büyük oranda BTC'deyim.
Btcnin halving sonrası inanılmaz hızla yükselmesi demek zaten piyasanın ağzına bırakması demek olur bence. Kaymağı bizim gibi kriptolara yatırım yapanlar, gönül verenler değil, dışarıdan gelip bir iki al sat yaparak parasını cebine koyup gidecek kabzımallar yer. Btc en çok mehter ritmiyle ilerlediğinde piyasaya iyi geliyor, benim gözlemim bu şekilde.
Şunu da belirteyim, bir kısım insanın ısrarla çok yükselme beklenmemesi gerektiği, bitcoinin zaten yeterince fiyatlandığı görüşüne katılmıyorum, bunu "kesin yükselir" anlamında değil, "yükselebilir, buna bir engeli yok" anlamında yazıyorum, 10K yüksek fiyattır veya 130K düşük fiyattır gibi yorumları da saçma buluyorum. Bitcoinin değer biçme hesabını kim, neye göre yapabiliyor acaba?
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
May 08, 2020, 03:56:10 AM
BTC'nin halving sonrası inanılmaz hızla yükseleceğini beklemek biraz hayalperestlik. Uzun süre yatay seyri de pek görülmüş bir şey değil. O zaman halving sonrası düşüş olabileceği kanaatindeyim.

Bitcoin düşerse işte o zaman altlar için alım fırsatı doğacaktır.
Bitcoin yatay seyrederse dominans düşmeye başlar o da alım fırsatı ortaya çıkarır.
Bitcoin hızlı yükselirse o da altcoin fırsatı çıkarır.

Yani yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte, Bitcoin'in gelecekteki her hamlesi altcoin'leri biraz daha ezebilir gibi görünüyor bana. Halving'e sakin girmek adına ben büyük oranda BTC'deyim.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
May 08, 2020, 02:38:28 AM
Değerli dediğin icin konuya geldim Smiley

Hocam altlar zaten dipten birkac tık yukarida altlar supriz at gibi ne zaman ne yapacağı belli değil. Oyuzden kimse bunun cevabini bilemez.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
May 08, 2020, 02:23:29 AM
Btc şuan 10 bin doları geçti. Ben teknige inanan birisi degilim ama YouTube da Alp ile programa katılan bir arkadaş 7300 ve 8500 direncin de sonra 10 bine atar demişti.

kim dediyse güzel söylemiş de "10k'dan sonra napar" onu da diyeydi Smiley
ben beklemedeyim, kafam rahat, ister magmaya gitsin ister to the moon yapsın, bu fiyatlardan hodl için almam, belki kafam eserse trade yaparım Smiley
ytd
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
May 08, 2020, 01:25:01 AM
Şahsi fikrim şuan bitcoin sağlam dayanak. Altcoinler önceki yıllardaki hareketlerini yaparsa bitcoin ile ters orantılı hareket eder . Dolar bazında kendini korur ama bitcoin bazında düşer bu da elimizde bitcoin miktarını düşürür o yüzden ciddi bir toparlama yapana kadar bitcoinde kalmak lazım ayrıca bthd hocamın dediği gibi bende bir dominance oranı bekliyorum
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
May 07, 2020, 08:27:20 PM
%70 dominance'ı bekliyorum ben minimum sonrasında gevşeme olur ilk alım noktam olacak. Gerisi kısmet.
full member
Activity: 980
Merit: 207
May 07, 2020, 08:21:59 PM
Btc şuan 10 bin doları geçti. Ben teknige inanan birisi degilim ama YouTube da Alp ile programa katılan bir arkadaş 7300 ve 8500 direncin de sonra 10 bine atar demişti. Malum halving te yaklaştığı için bu artış normal görülebilir 

Benim sorum şu: altcoinlere girmek mantıklı mı? Yoksa bir süre daha beklemek mi lazım? Bir de bu halving sonrası o kadar zamandır beklenen altcoin bogasi gelir mi? Gelirse de 2027 Mayıs gibi olur mu?
Görüşleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.
Pages:
Jump to: