Pages:
Author

Topic: Deex tokene para bağlamalımıyım ? - page 2. (Read 305 times)

hero member
Activity: 784
Merit: 500
February 19, 2018, 05:40:11 AM
airdrop sayesinde bu kadar hype oldu. klasik referans sistemi kullanıyor. ama bi sürü türevi var. pek tutacağını zannetmiyorum.

Gerçekten airdrop yaptılar ise ozaman normal karşılanacak bir olay . Youtube de çok fazla öven kaynak var .Tabii yerden yere vuran video da çok fazla .
full member
Activity: 854
Merit: 113
February 19, 2018, 05:32:48 AM
airdrop sayesinde bu kadar hype oldu. klasik referans sistemi kullanıyor. ama bi sürü türevi var. pek tutacağını zannetmiyorum.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
February 19, 2018, 04:26:17 AM
Türk yatırımcılar arasında çok fazla hype var . Böyle oluncada hep aklıma şu soru geliyor " Niye türk yatırımcıları arasında bu kadar hype var " . Sebeini bulamıyorum tabii .

Sebebini ben soyleyeyim Twitter ve facebookdaki adı feneomen 35 40k takipcili kullanıcılar ben deex alıyorum dedi. Ve insanlar bu adamın cok takipcisi var demekki para kazandıracak deyip onlarda saldırdı. Mottosu merkezsiz borsa iyide dünyada ilk defa yapılan birsey degil bknz. BTS
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
February 19, 2018, 04:10:09 AM
Türk yatırımcılar arasında çok fazla hype var . Böyle oluncada hep aklıma şu soru geliyor " Niye türk yatırımcıları arasında bu kadar hype var " . Sebeini bulamıyorum tabii .
full member
Activity: 994
Merit: 152
February 19, 2018, 04:07:47 AM
Muazzam kar getireceğini isöyleyende var scam diyende sizce 200 tl felan gibi bir rakam bağlayayım mı bütçem kısıtlıda.

Dostum yatırım yapmayı düşünüyorsan kendine şu iki soruyu sor:
- Piyasa da 1500 coin arasından neden Deex almalıyım?
- Yatıracağım para, kaybettiğimde beni üzecek bir miktar mı?

Bu iki soruyu cevapladığında kararını da vermiş olacaksın. Bunun dışında birilerinin sana al demesi de alma demesi de yanlış olur.
member
Activity: 336
Merit: 10
February 19, 2018, 03:12:46 AM
DEEX İDDİALI  BİR COİN OLARAK GELECEK GİBİ TOKENLER BİTİNCE DİGERLERİ DE YAKILIRSA VE BORSASI DA ACILIRSA CİDDİ BİR KAZANÇ BIRAKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM AMA BUNLAR OLURSA TABİ BİRAZ DAH ALMAK İSTERDİM İŞİN GERÇEĞİ OLANAKLAR DAHİLİNDE TABİ BUNLAR GÖZ ÖNÜNE ALINARAK DEĞERLENDİRME YAPILABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
newbie
Activity: 16
Merit: 0
February 19, 2018, 01:23:38 AM
Muazzam kar getireceğini isöyleyende var scam diyende sizce 200 tl felan gibi bir rakam bağlayayım mı bütçem kısıtlıda.
Pages:
Jump to: