Pages:
Author

Topic: Delistler Devam Ediyor... Kucoin 4 Projeyi Daha Delist Ediyor. - page 2. (Read 310 times)

hero member
Activity: 1071
Merit: 500
Zeepin (ZPT)'nin delit edilecek olamasına çok şaşırdım. Forumda  büyük para sahibi bir kaç arkadaşın bu coine çok güvendiğini biliyorum. İlk çıktığı zamanda oldukça güçlü bir hype yakalamıştı ama sonradan şansı hiç yaver gitmedi ve 10 kata kadar düştüğünü hatırlıyorum. ZPT daha önce NEO coini idi ve daha sonra mainnet yaparak ayrıldı.

ZPT'nin kendi alt stake tokenı da var. Yaptıkları bir oyun üzerinden bu tokenıda kazanabiliyorsunuz. Hep Boğa zamanından kalan bilgiler. Bende de vardı baya bozdum.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Borsalarda uzun süredir bir şişkinlik olduğu belliydi. En son Binance'ın bir çok trade pair'i çıkarmasından sonra arkasının gelmesini beklemek normal diye düşünüyorum. Bence Binance'da yakında bir operasyon yapacaktır benzer şekilde.

Neyse Kucoin bir duyuru yayınladı ve 4 projeyi delist ettiğini açıkladı!

Kaynak: https://www.kucoin.com/news/en-st-kucoin-delisting-of-some-projects-191009
According to the [Special Treatment Rule] of KuCoin, the latest phase of the ST observation has ended. The following projects have been disqualified and the tokens will be removed from the exchange:

SophiaTX (SPHTX)
Electrify.Asia (ELEC)
Zeepin (ZPT)
GALA (GALA)

Türk sayfalarında diğerlerini hiç duymadım ama ZPT alan satan var sanırım. Zarar etmeden çıkış imkanı bulursanız bir değerlendirin derim.

Pages:
Jump to: