Pages:
Author

Topic: Denizbank bitcoin alım-satımı nedeniyle banka hesaplarını kapatıyormuş - page 2. (Read 627 times)

member
Activity: 84
Merit: 11
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Böyle bir hareketin hiçbir şekilde yasal bir dayanağı olamaz. Bu haberin doğru olması mümkün değil. Bitcoin alım satımı yapması gerekçe gösterilerek hesabın kapatılması hukuken mümkün değil. Bir kılıf uydurup yapılmış olabilir ama bir banka neden Bitcoin alım satımı yapan bir hesaptan rahatsız olsun ki? Bu da ayrı bir konu..
full member
Activity: 182
Merit: 100
Deniz Bank ya da başka bir Türk bankası Bitcoin alım satımı yapıldığı gerekçesi ile hiç bir mevduat hesabını kapatmıyor. Bireysel sıkıntı yaşayanlar mevduat hesabından fatura ödeme gibi seçenekleri kullansın.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Bankalarla ilgili böyle haberleri görmeye alıştık artık o yüzden birkaç asparagas haberle hemen olumsuz düşünmemek lazım. Türk haberleri işte klasik kafa yormayın derim ben.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bunu genel olarak Türk bankalarında daha çok görüyoruz bunun sebebi hükümetin yasaklayacağı yönündeki açıklamalarıdır
member
Activity: 154
Merit: 10
Tamamen kulaktan dolma bu bilgiler zaten resmi olsa ve banka tarafından gerekli açıklama yapılsa çok geçmeden haberlerde görürüz galiba
member
Activity: 224
Merit: 12
BU haberin gerçeği yansttıığını düşünmüyorum son zamanlarda bun abenzer haberler çoğalmaya başladı bence fısıltı habercilik olmuş somut belgeler lazım
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
sürekli bankalar ile ilgili bu haberler yapılıyor, kısmen doğru bir arkadaşım hesap açmak için gitti ne iöçin diye sormuş bankacı paribuya para havale edecem demiş yasal değil diye cevap vermişler.
Bir arkadaşın seni yemiş malesef, banka hesap açarken "ne için?" diye bireysel mi, ticari mi, maaş hesabı mı, kira hesabı mı vb diye sorar, bu kadar da saf olmayın.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
sürekli bankalar ile ilgili bu haberler yapılıyor, kısmen doğru bir arkadaşım hesap açmak için gitti ne iöçin diye sormuş bankacı paribuya para havale edecem demiş yasal değil diye cevap vermişler.
newbie
Denizbank’tan ziyade Türk bankaları hakkında bu tarz haberler çok bu hükümetin politikası doğrultusun da diğer bankaların politikası
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
daha iki hafta önce çektim hiç bir sorun çıkmadı hatta arayıp sormuyorlar bile.
üstüne bir banka devlet tarafından ihtar edilmedikçe gelen parayı sorgulamaz.
masak veya vergi dairesi takip edebilir ama banka o tür şeyler için gelen parayı kaçırmaz.
member
Activity: 294
bu forumda yüzlerce insan var aktif olarak btc ticareti yapan. bizim aramızda hesabı kapanan var mı? bizim aramızda yoksa büyük ihtimalle de yoktur.
member
Activity: 322
Merit: 16
Birisi bir kuyuya taş atıyor millet hemen  peşinden atlıyor. Ben şimdi x bir banka ile çalışsam hesabımda x bir nedenle kapatılsa bankaya direk uyu olurum.  Direk piyasaya bu tarz haben sür oh ne güzel. Zaten iş kolay 1 kapatıldı ekran görüntüsü bide 1-2 satır metin ile attın mı ortaya millet damlar. Bide aaa ben bir haber buldum kesin prim yapar kesin tayfası var tabi. Her banka için bu haberleri duyarız sırayla.

kapansa benim hesabım kapanırdı. ben üstüne gittim maliyede çalışan arkadaşla konuştum dedim varmı böyle birşey geliyor bana para kalkıp benden para istemeyin diye. dedi sanal paradan şu anda herhangi bir gelir vergisi alınmıyor. alt limit üst limit diye bişey yok en fazla geliriz bilgi isteriz ama bişey çıkmaz ondan da.
member
Birisi bir kuyuya taş atıyor millet hemen  peşinden atlıyor. Ben şimdi x bir banka ile çalışsam hesabımda x bir nedenle kapatılsa bankaya direk uyu olurum.  Direk piyasaya bu tarz haben sür oh ne güzel. Zaten iş kolay 1 kapatıldı ekran görüntüsü bide 1-2 satır metin ile attın mı ortaya millet damlar. Bide aaa ben bir haber buldum kesin prim yapar kesin tayfası var tabi. Her banka için bu haberleri duyarız sırayla.
member
Activity: 322
Merit: 16
Amanın! O sayfa bulunamadı.
Burada bir şey bulamadık. Bir de aramayı denemek ister misiniz?

devamlı bir hesap kapatma mevzusu çıkıyorda daha ben yakın arkadaşlarımda hiç görmedim. onu geçtim kapatılma haberlerinden sonra şu hesap şundan dolayı kapatılmıştır diye bi açıklama da çıkmadı karşıma.

herkesin ağzında bi kapatma da şehir efsanesinden öteye gitmedi.
member
Activity: 182
Arbitraj için yabancı borsadan USD ile BTC alıp, sonrasında  yerel sitelerde aldığı BTC'leri satmaya kalktıysa başına gelmesi normaldir.
Bu kişi sadece hesaplarının kapatılmasıyla kalmayacaktır, muhtemelen iyi bir vergi cezası da yiyecektir.
Devlet bu sebeple zamanında paypal'ın kıçına tekmeyi vurdu, arbitraj için doları dışarı çıkarıp TL'i değersizleştirecek adamı ne yapar siz düşünün...
full member
Activity: 264
Merit: 100
Hocam linki açamadım sayfa bulunamadı diyor ?
newbie
Activity: 280
   Tamamen manipülasyon ve reklam için çıkarılmış asparagas bir haber
full member
Activity: 560
Merit: 113
Yazının kopyasını arşivleyip denizbank'a şikayet ettim, google'a da şikayet ettim. Böyle kişilere prim vermeyin. Yukarıdaki bir arkadaşın da dediği gibi böyle bir şey hiçbir zaman söz konusu olamaz.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Daha henüz bu zırt pırt çıkan banka bloke haberlerinde mağdurun kendisiyle tanışma şerefine nail olamadık, hep birileri birilerinden duymuş oluyor.
Banka böyle bir şey yapmaz arkadaşlar, çünkü Türkiye'de bu işler (bitcoin vb. alım satımı) resmi olarak kurulu ve maliyeye kayıtlı borsa şirketleri üzerinden yürütülüyor ve bir şirketin 3.kişilerle olan para trafiğinde bankanın sorumluluğu olmayacağı için kendisiyle ilgili çekincelerinden dolayı böyle bir şey yapmaz. Her ticari müşterinin para akışına bakmaya kalksalar, batarlar.
member
Activity: 105
Konu olarak açılıp tartışılması bile saçma Smiley)
Pages:
Jump to: