Pages:
Author

Topic: Dent Coin Uygulaması ile ( Turkcell-Vodafone-Türktelekom) kontör kazanmak - page 2. (Read 256 times)

member
Activity: 560
Merit: 12
Üye başı 2500 puan veriyorsa 4 refle eşiği geçersiniz. Benim anlamadığım bu adamlar bu parayı neyle karşılayacak. Yakında bunu kaldırırlar benden söylemesi.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bende de 3400 adet var. Bir arkadaşım 80 TL yollar Vodafone dedi. Aksam baktım 25 TL lik kontör için galiba 10 bin küsur dent istiyordu.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
10 bin dent 50 tl yapıyor.Borsaya çekip satmak daha mantıklı izin veriyorsa.Yoksa mecburen kontör yüklemek gerekir.Ama adamlar yapmış.Hiç yoktan iyidir.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
vay be şaşırdım böyle bir şey yapmalarına sırf merakımdan deneyeceğim güzel şeyler bunlar bakalım türk telekomda işe yarayacak mı

Türk Telekomda da yarıyor ama referans kasmak lazım hocam.
25 TL lik kontör için en az 10 bin dent olması lazım. 
member
Activity: 630
Merit: 37
vay be şaşırdım böyle bir şey yapmalarına sırf merakımdan deneyeceğim güzel şeyler bunlar bakalım türk telekomda işe yarayacak mı
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
İlginç bir reklam kampanyası olmuş.Dent'in bunu yapacağını pek sanmıyordum ama adamlar 3 büyük operatör ile anlaşmış.Başarılar.Bu artı kazandıracaktır dent'e.
sr. member
Activity: 1264
Merit: 306
Dent bir çok ülkede başlattığı bu uygulama ile kontör kazanma imkanı sunuyor arkadaşlar.
Özetle Dent mobil uygulamasını indirip kayıt oluyoruz daha sonra referanslar sistemi ile dent topluyoruz topladıklarımız dentleride kontör olarak telefona çekiyoruz.

Katılmak isteyen arkadaşlar için detaylı konu linki : https://medium.com/@mct0300/dent-uygulamas%C4%B1-ile-kont%C3%B6r-kazanmak-9d65a04fb942
Pages:
Jump to: