Pages:
Author

Topic: Dev Ripple balinası, 1 milyar dolarlık XRP taşırken gizemli bir mesaj bıraktı - page 2. (Read 309 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Eğer xrp koşmaya başlar ise bilin ki boğa geldi demektir. Bundan önce ki 2 boğa sezonunda da xrp çok iyi gitti. Umarım bu galiba boğayı getirir.

xrp 1. koltugu almadan, rahat birakmaz piyasayi
member
Activity: 532
Merit: 22
Eğer xrp koşmaya başlar ise bilin ki boğa geldi demektir. Bundan önce ki 2 boğa sezonunda da xrp çok iyi gitti. Umarım bu galiba boğayı getirir.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Zaten zorla süründürüyorlar problem yok Cheesy
member
Activity: 448
Merit: 15
Mesajındaki ''Sürün,yürü'' kısmını ayı sezonu yaşatıyor.

Hiçbir projeye güvenmemek gerekiyor. En nihayetinde hepsi sanal, fiyatlar iner-çıkar.

Bütün dolar miktarının 1/100'ünün Ripple'daki bu durum gibi ödeme dışında bu şekilde transfer olduğunu düşündüm de. Sansasyon olurdu.

O yüzden kripto paralar hala emekliyor, hala güven konusunda çok eksik.

Teknoloji hususunda durum farklı tabi. Blokchain candır, fiyat heyecan.
member
Activity: 742
Merit: 19
Ripple toplam supply çok faz.Balinaların elinde oyuncağa döndü resmen.3,5 dolardan verdiler sonra ucuzdan topladılar.Yükselince yine verecekler.Bu devran devam edip gidecek.Olan küçük yatırımcıya olacak.Bir daha o fiyatları görmesi çok zor.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Xrp nin toplam miktarı beni hep korkuttu. Bildiğim kadarıyla toplam lazım olursa 100 milyar adet. Eğer denildiği gibi istenildiği zaman üretilecekse çok kötü olur.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Adamlar istedikleri gibi oynuyorlar piyasayla anlam veremiyorum daha doğrusu bunu nasıl başarabiliyorlar milletin parasıyla iş yapıyorlar ripple sınırsızz bir coin istedikleri zaman adamlar basabiliyorlar ripple ondan korkuyorum yatırım yapmaktan
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Ripple, emanet hesaplarından başka bir hesaba 1 milyar XRP taşıdı. İşlem bilgileri, ilgili tüm verileri görmenin mümkün olduğu bir blok gezgininden sağlandı.

Ripple balina mesajı
Genellikle bu tür balina hareketlerinde dekont boş olur. Fakat bu sefer dekont üzerinde gizemli bir mesaj bırakılmıştı: “Sürün… Yürü… KoşWink“.

Ripple’ın bu mesajı neden bıraktığı henüz bilinmiyor ama şirketin plan aşamalarını gösterdiği tahmin ediliyor. Başlangıç, gelişim ve sonuç olarak bir bebeğe benzetilerek gelişim aşamalarına dikkat çekilmek isteniyor olabilir. Ayrıca yakın zamanda işlerin daha da hızlanacağını tahmin edebiliriz.

https://twitter.com/whale_alert/status/1092531093344055297

2018 yılında Ripple rekor seviyede XRP sattı. Şirket, XRP faaliyetlerini finanse etmek ve tüm dünyaya yayılmak için satışlar yaparak 535 milyon dolar kâra ulaştı. İşlem hakkında yer alan bilgiler firma tarafından satış raporunda yayınlandı.

Ripple, SWIFT’in yerini almak istiyor
Ripple şu anda dünyanın dört bir yanından şirketlere sunduğu hizmetleri genişletmeye çalışıyor. Amaç, bankacılık kurumlarının ve firmaların sınır ötesi işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde işleme koymalarını kolaylaştırmak. Gelecekt, talep üzerine likidite sağlamak için xRapid çözümünü uygulayacak ve XRP’yi sınır ötesi ödemelerine dahil edecek.

Bu XRP balina işlemi bize, XRP’de milyonlarca doları yalnızca birkaç saniyede ve bir kuruştan az sürede işlemenin mümkün olduğunu göstermektedir. Bu, şu anda SWIFT tarafından sağlananlar gibi eski teknolojiye dayanan uluslararası ödemelerin geleceği için umut vericidir.

Bu, büyük XRP işlemlerinin ilki değil. Ocak ayının başında, 1,1 milyar XRP’nin, Ripple OTC dağıtım cüzdanına taşındığını belirtmiştik. O zaman ki işlemde 392 milyon dolar taşındı. Bu, pazardaki mevcut XRP arzının %4,5’inden fazlasına denk geliyordu.

Şu anda XRP, 0,298 dolar civarında işlem görüyor ve 12,28 milyar dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna sahip.

Kaynak : https://kriptoparahaber.com/ripple-balina-uyarisi-balina-1-milyar-dolarlik-xpr-tasirken-gizemli-bir-mesaj-birakti.html
Pages:
Jump to: