Pages:
Author

Topic: devlet bitcoini bitirmeye karar verirse ne yapar ? - page 3. (Read 2671 times)

full member
Activity: 201
Merit: 100
Cryptic money is not a threat to countries' economies, but the state managers know that. States are not trying to finish btc. They just want to check. It would not be logical to hinder economic processes.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Devlet öyle bitcoinin veya diğer altcoinleri bitirmeye çalışacak değildir. Ha bitirmek isterse anasını bile beller. Hiç öyle internet, blockchain küresel falan yemez bıçak gibi keser.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
bir coini bitirmek sadece ondan daha iyisini yaparak mümkün olur. block chain teknolojisi tamamen buna örnek. mevcut durumu sarsan devrim niteliğinde bir teknoloji.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Böyle bir olayın olacağını hiç düşünmüyorum. Gerçi burası Türkiye,burda herşey olabilir.Ancak devlet btc’yi bitirmez,yaparsa eğer çok sağlam vergiler getirir.Yakında nefes almak için bile vergi vereceğiz zaten...
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
bence bu devlet bitcoini bitirmeyi düşünemez çünkü bana göre hala ülkede bitcoin olayı döndüğünün farkına varamamış gibiler hiçbir icraat gelişim yok.
member
Activity: 308
Merit: 11
her devlet bitcoin veya diğer kriptoparaları kendi çıkarları doğrultusunda kullanabilecekken kalkıp yasaklayabileceğine inanmıyorum. İran desen bitcoin sayesinde ambargoyu kırmaya çalışıyor, Çin rusya ticarette doların egemenliğini kırmak istiyor. Bizim gibi ülkeler için de doğrudan vergi ile ek kazanç kapısı. Neden yasaklamakla uğraşsın ki.
aynen ama devlet ocak ayı gibi vergi getirmek için uğraştı ama başaramadı diye biliyorum şimdi yine o yolu yaparlarmı bilmem ve merak ediyorum bağımsız bir sisteme nasıl vergi uygulayacaklar  Huh Undecided

vergi getirdiği taktirde sadece yerli borsaları kullananlar oradan çekim yapanlar vergiye tabi olabilecek. Diğerlerine hiç bir şey yapamayacaklar. Borsadan ayrılıp elden işlem yapmak daha da riskli. O vergi gelecekse bile mantıklı oranlarda gelmesi lazım ki insanlar da kabul ederek ödesin. Kaçmaya çalışmasın.
sr. member
Merit: 250
Durumlar o kadar karıştı ki hangi devletin ne yapmaya çalıştığı belli değil. Birgün destekleyip başka gün kısıtlamalar getiren var, birgün tamamen karşı olduğunu açıklayan ülkeler var, diğer yanda rusya gibi her daim tam destek veren ülkeler var. Ama bence bitirmek yerine kabullenip önünü açmaları gerekiyor artık.
jr. member
Activity: 182
her devlet bitcoin veya diğer kriptoparaları kendi çıkarları doğrultusunda kullanabilecekken kalkıp yasaklayabileceğine inanmıyorum. İran desen bitcoin sayesinde ambargoyu kırmaya çalışıyor, Çin rusya ticarette doların egemenliğini kırmak istiyor. Bizim gibi ülkeler için de doğrudan vergi ile ek kazanç kapısı. Neden yasaklamakla uğraşsın ki.
aynen ama devlet ocak ayı gibi vergi getirmek için uğraştı ama başaramadı diye biliyorum şimdi yine o yolu yaparlarmı bilmem ve merak ediyorum bağımsız bir sisteme nasıl vergi uygulayacaklar  Huh Undecided
full member
Merit: 112
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Daha önce örneğin vergi gibi konuları burada çok tartıştık, konuştuk. Devletler her krizi fırsata çevirmeye oynuyor, çatır çatır vergisini almak varken artık devletlerin bitcoini bitirmekle uğraşacağını sanmıyorum.
member
Activity: 448
Merit: 11
Paramız kalır ama yatırım yapamayız çekmek istediğinizde ise yurt dışına  gidip çekeriz mesela vizesiz ülkeler
jr. member
Activity: 109
Dünya kadar derdi varken bitcoinle neden uğraşsın. Derdi olmasa da zaten bitcoinden faydalanmaya çalışırdı. Ha çok bitirmek istedi bitcoin ticaretini yasaklar üstüne bitcoin bulunduran memurları bir güzel ihraç eder burada kimse ne türk borsası kullanabilir ne de yüz yüze alışveriş yapabilir.
newbie
Activity: 3
bitcoinin b sini ağzına alanı fedöcü der içeri atar hapistede bi güzel bafiler
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Devlet dijital para borsalarına genel olarak piyasanın tamamına sermaye giriş ve çıkışına hakim olmak ister. Tamamen bitirime planı olmadığını biliyoruz. Ekonomik mücadele aracı olarak gören ülke sayısı çoğalıyor.
full member
Activity: 386
Merit: 178
Devletin derdi bini aşmış Bitcoin ile uğraşmaz. Kripto para ticareti sayesinde ülkeye döviz kazandırıyoruz. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Eski bakanlar ponzi, balon dedi bir ara ama onlarda tarihe karıştı.
newbie
Activity: 70
Bizim devletimizin var daha büyük sorunları ama başka ülkelerin o kadar da yok. Yarın guatemala çıkıp yasaklasa bile piyasa etkilenir sonrasında da bir sürü ülke onu izler.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Sorun karmaşası devam ederken devletin Bitcoin bitirme planı oluşturmasını beklemeyin. Seninde dediğin gibi dijital para üzerinden ticaret yapılmasının önünün açılması ihracatçıya teşvik verilmesi iyi olacaktır.
member
Activity: 490
Merit: 10
Devletin şu anda bitcoin'den daha büyük dertleri var. Ben devletin yerinde olsam resmi bir para birimi çıkartıp kripto paraya dönerim şu anda.
full member
Activity: 201
Merit: 100
Cryptic money is not a threat to countries' economies, but the state managers know that. States are not trying to finish btc. They just want to check. It would not be logical to hinder economic processes.
newbie
Activity: 84
Dijital ortamda, internet ortamında hiçbir devlet hiçbir şeyi bitiremez. Dener sıkı önlemler büyük cezalar getirir ama bitiremez. Böyle bir girişimde Bitcoin yatırımcıları daha da sahiplenir.
Pages:
Jump to: