Pages:
Author

Topic: dfinance ödül programı askıya alındı diyo ? - page 2. (Read 390 times)

hero member
Activity: 1442
Merit: 256
Token vaat eden bountlerin de maalesef böyle bir sıkıntısı var. Ben de bundan önce katıldığım bountyden ödeme alamadım. Bounty ye çıkan proje vaatte bulunuyor ama sonrası belli olmuyor. Dia bile iyi hype yakaladı ama daha bountycilerin ödülünü vermedi. Bakalım bir kere erteleme yaptı devamı ne olacak
member
Activity: 756
Merit: 16
Dfinance konusunda geçen bir konu açılmıştı kampanyanın güvenilirliği konusunda bazı endişeler vardı umarım bir çakallık yapıp milletin emeğini heba etmezler Türk kullanıcıların birçoğunun katıldığı bir kampanya umarım ödeme konusunda sıkıntı çıkmaz
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
"closed" yazmış hocam. imza kampanyası sona ermiş ve siz de imzanızı artık değiştirebilirsiniz. ödemeler mainete geçtikten 2 ay sonra yapılacak. bununla ilgili bir başlık daha vardı. anlamadığım konu projeye güven yoksa neden imzasında duruyorsunuz ki. basın geçin, boş yere zaman kaybetmemiş olursunuz.

The reward program will be suspended on Sep 30, and a new activity will be launched among the registered participants as the mainnet is released.
ama şu kısmı ben de anlamadım.  Huh
member
Activity: 462
Merit: 14
İmza kampanyası bitmiş hocam. Herhangi bi sıkıntı yok. İmzayı kaldırabilirsiniz. Ödül dağıtımı yapacaklarmış işte.

askıya alındı demek yani bir süre bekleyeceğiz demek değil mi ?
hero member
Activity: 728
Merit: 501
İmza kampanyası bitmiş hocam. Herhangi bi sıkıntı yok. İmzayı kaldırabilirsiniz. Ödül dağıtımı yapacaklarmış işte.
member
Activity: 462
Merit: 14
İmza kampanyası kapatıldı, bu yüzden tabelanızı kaldırabilirsiniz. Ödül programı askıya alındı. Ana ağ serbest bırakıldıkça kayıtlı katılımcılar arasında yeni bir aktivite başlatılacaktır.
Ödül dağıtımı, ana ağ lansmanından sonraki 2 ay içinde planlanıyor.
Pages:
Jump to: