Pages:
Author

Topic: Dificultate BTC , cu 35% mai mare de astazi! - page 2. (Read 4452 times)

hero member
Activity: 700
Merit: 500
E mai degraba o diferenta de opinie pe forum  Smiley
legendary
Activity: 1397
Merit: 1019
Eu unul inca minez cu asic usb, cea mai proasta varianta, dar, fata de altele, si la bugetul meu, pare inca acceptabil...
De fapt, ROI este pentru multi principalul factor de optimizare, dar atunci mai degraba iti vinzi BFL/etc... decat sa mai minezi cu el... ROI este mult mai bun...

Daca vrem descentralizare, trebuie sa mentinem un numar de noduri cu hashrate semnificativ indiferent de rentabilitatea imediata. Pentru cine crede in succesul BTC-ului, ROI se calculeaza la un alt pret al BTC-ului (400-500... 1000 USD?)

O greseala destul de comuna pe forum... ROI'ul nu are nici o legatura cu exchange rate'ul... Daca platesti 40 BTC pe un ASIC, poate sa fie 1BTC=10.000$, pana nu ai minat 40BTC ai ROI negativ (is that simple).
newbie
Activity: 43
Merit: 0
Eu unul inca minez cu asic usb, cea mai proasta varianta, dar, fata de altele, si la bugetul meu, pare inca acceptabil...
De fapt, ROI este pentru multi principalul factor de optimizare, dar atunci mai degraba iti vinzi BFL/etc... decat sa mai minezi cu el... ROI este mult mai bun...

Daca vrem descentralizare, trebuie sa mentinem un numar de noduri cu hashrate semnificativ indiferent de rentabilitatea imediata. Pentru cine crede in succesul BTC-ului, ROI se calculeaza la un alt pret al BTC-ului (400-500... 1000 USD?)
legendary
Activity: 1397
Merit: 1019
Cand mineritul devine inaccesibil utilizatorilor de rand, fiind controlat doar de cateva mari companii producatoare de ASIC, nici decentralizat nu se mai poate numi, ca pe vremea minatului cu gpu sau cpu... Momentan este ceva intre (avand in vedere ca nu exista pe piata hardware care sa garanteze ROI) dar tendinta este de centralizare.
legendary
Activity: 1974
Merit: 1003
Going ballistic  Cheesy ...s-au dus vremurile bune...s-a dus asa-zisa decentralizare  Smiley

nu e deloc asa, nu poti spune ca cineva are monopol
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
Going ballistic  Cheesy ...s-au dus vremurile bune...s-a dus asa-zisa decentralizare  Smiley
hero member
Activity: 837
Merit: 1000
Inca mai sunt 2 producatori de hardware care trebuie sa livreze anul asta. Cointerra si Hashfast.
legendary
45% in 2 zile
hero member
sr. member
sau o sa ne lasam de meserie  Cheesy
legendary
Activity: 1161
Merit: 1001
Don`t invest more than you can afford to lose
atunci noi o sa ne cumparam primii Smiley) ca suntem pe pozitie
legendary
Parerea mea este sa va feriti de minat BTC, si daca minati LTC sa nu vindeti acum . Inca nu s-au asezat apele intre fabricantii de ASIC. o sa fie macel, dificultatea creste cu % mult mai mari  decat pana acum.

ROI e deja o amintire placuta.

stai sa vezi cand or sa iasa asic sau fpga pt scrypt
hero member
Parerea mea este sa va feriti de minat BTC, si daca minati LTC sa nu vindeti acum . Inca nu s-au asezat apele intre fabricantii de ASIC. o sa fie macel, dificultatea creste cu % mult mai mari  decat pana acum.

ROI e deja o amintire placuta.
sr. member
Si creste..si creste...in 9 luni se facu`copilu....  Tongue
legendary
in 3 ore, dificultate de peste 40%  Cry
member
Activity: 92
Merit: 10
September 18, 2013, 05:19:18 AM
mai sunt monede fratilor... nu inteleg de ce va opriti toti la bitcoin
sr. member
Activity: 288
September 10, 2013, 11:23:04 PM
Dureros Smiley si mai urmeaza deploys de zeci de TH poate sute.

Cateva zeci de mii as zice eu, in decurs de 2-3 luni. Ca sa dau un exemplu, ultimul meu order la KNC, in ultima zi de "October delivery", a avut numarul 65xx. Desi nu am cum sa-mi dau seama exact cati TH au vandut, as putea estima ca nu sunt mai putini de 2000. Asta la un singur producator, pe primul val de expedieri...
hero member
Dureros Smiley si mai urmeaza deploys de zeci de TH poate sute.
legendary
si de azi ... cu 29.40% mai mare, dificultate 65750060 de azi  Roll Eyes
sr. member
Si trading-ul face toti banii  Wink
Pages:
Jump to: