Digibyte ile alakalı haberler
Bilgi amacı ile paylaşıyorum.
https://steemit.com/cryptocurrency/@tadeator/digibyte-is-going-to-gain-much-more-value-in-upcoming-weeksÖnümüzdeki haftalarda DigiByte çok daha fazla değer kazanacak
DigiByte nedir?
DigiByte (DGB), siber güvenlik, ödeme ve güvenli iletişim odaklı, hızla büyüyen üç yıllık merkezi olmayan global blok zincirdir.
Geçtiğimiz hafta, DigiByte, değeri dört katına çıkardı; bu da delilik ve bu eğilim halen devam ediyor. Fakat gelenlere kıyasla hiçbir şey yok.
DigiByte Counter Strike'a dahil olacak: Global Saldırı, Legends of Legends ve Minecraft.
Bu oyunlar şu anda dünyadaki en çok oynanan oyunlardır. Temel olarak, bu yeni ve ucuz (şu anda) kriptokrasitesi dünyadaki en çok oynanan oyunların bir parçası olacak. Evet, tahmin ettiniz, şimdi sıçrayış zamanı - biraz parlayan DigiByte al!
Bugün, 4000 DigiBay aldım ve param iki katına çıktı. Kimseyi zorlamıyorum, ama şimdi çok para kazanmanın zamanı geldi.
DigiByte Artıları
Güvenlik: DigiByte son derece gelişmiş beş şifreleme algoritması kullanmaktadır.
Hız: DigiByte işlem bildirimleri 1-3 saniye içinde gerçekleşir, bloklar her otuz saniyede keşfedilir ve işlemler her 3 dakikada bir tam olarak onaylanır. Gelecekteki planlanan yükseltmeler bu zamanları daha da hızlı hale getirecektir.
Ücretler: DigiByte işlemlerinin çoğunun bedavadır ya da insanları benimkilere teşvik etmek için çok küçük bir ağ-madencilik ücreti vardır.
Dünya çapında: DigiBytes zaten 89 ülkede depolanmış, işlem görmüş ve işlem görmüştür.
Yerinden Yönetim: Aracı veya üçüncü bir tarafa veya merkezi bir sunucuya gerek yoktur.
Harcama: Almış olduğunuz DigiBytes'leri başkasına en az üç dakika içinde gönderin.
Sonlu Üretim: Her bir yeni blok (veya bir e-tablo benzeri formattaki işlem gruplandırması) ağ tarafından keşfedildiğinden, yeni DigiBytes her otuz saniyede bir, madencilik adı verilen bir süreçle ağa eklenir.
Kıtlık: 21 Milyar DigiBayt 21 yılda oluşturulacak.
Aylık% 1 Yeni Darboğaz Azaltma: Yeni DigiByte üretimi her ay% 1 azalmaktadır.
Madencilik : DigiByte madenciliği beş bağımsız ve son derece güvenli madencilik algoritmaları ile merkezden uzaklaştırılmıştır.
Uyarlanabilir, yenilikçi ve esnek: DigiByte, dijital para birimi teknolojisinin keskin kenarında kalabilmek için sürekli yeni özellikler ve hizmetler ekliyor.
Yaratılan Gelişme: DigiByte, dünyanın dört bir yanından çekirdek geliştirme ekibi üyeleri ile bir yıldan uzun bir süredir sürekli ve aşamalı olarak geliştirilmektedir.
Millennial Edinme Potansiyeli: DigiByte, tüccarları, bankaları ve diğer eski kurumları teknoloji meraklısı bin yıllık kullanıcıları satın alıp yeni bir araçla kuruyor.
Parlak Bir Gelecek: DigiByte, dünya çapında DigiByte hizmet programını ve yeni kullanıcı kullanımını artırmak için 2015 boyunca piyasaya sürülecek birçok yeni ve heyecan verici projeye imza atıyor.
Tahmin edilen fiyat
Bu yazıyı yazarken - 3.6.2017 - 1 DigiByte 0,05 $ değerinde - şu anda 4000 DigiBay satın aldım.
DigiByte, pc oyunlarına başarıyla entegre edildikten sonra (yukarıda belirttiğim gibi) 1-10 $ seviyesinde olmalıdır.
Öyleyse, en azından sayalım, önümüzdeki haftalarda DigiByte'nin 0,5 dolara çarpacağını, yani 200 dolarlık yatırımdan 2000 dolara sahip olacağımızı ve bunun çok hoş olduğunu varsayalım. Ama bu benim amacım değil, daha büyük bir hedeftiğimi düşünüyorum, DigiByte en az 5 $ 'yi bulana kadar bekleyeceğim, o zaman satış yapmayı düşünecektim.
Son sözlerim: Harekete geçin ve bu muhteşem şifrenin bir parçası olun.