Pages:
Author

Topic: Dikkat! Delist furyası başlıyor çoğu Alt Batacak - page 5. (Read 1367 times)

full member
Activity: 406
Merit: 100
açıkcası normalde böyle şeylere gülmem ama monetha yı görünce sesli güldüm ne diyeyim. forum ve tüm dünyadaki yatırımcılarına geçmişler olsun . diyecek yapacak başka şey yok.
Aynen valla yüzlerce binlerce yorum yapıldı hakkında, kucoin bile delist etti adamları ne diyelim. Zamanında yeni paypal olacak diye millete iteleyenler düşünsün artık vicdan azabını dicem de onlarda çok da yoktur vicdan azabı vs, herkese rahatça alın diyorlardı babamızın tokenı sanki, adamlar bigüzel yediler paraları.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Çok geç alınmış bi karar, bu piyasanın şuanda böyle olmasının en önemli sebplerinden biri shit coinler, binlerce var neye hizmet ettikleri belli olmayan, umarım hepsi silinir piyasalardan.
full member
Activity: 490
Kademi olarak çıkış yapmak en mantıklısı ve coinlere bağlanmamak lazım. Daha çok ticari bakmak lazım al satta ben bu coini seviyorum inanıyorum ile yürümüyor gemi ve HODL mantığını ölene kadar tutucam diye bakmamak lazım piyasayı kontrol etmek gerekiyor gerekince çıkmak lazım.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
açıkcası normalde böyle şeylere gülmem ama monetha yı görünce sesli güldüm ne diyeyim. forum ve tüm dünyadaki yatırımcılarına geçmişler olsun . diyecek yapacak başka şey yok.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Altların birçoğu zaten batmaya mahkumdur, zamanla birçoğu piyasadan silinip gidecek. Gündümde olan belli başlı coinler kalacaktır. Bunların aralarına tek tük biri girer çıkar o değişir fakat sabit olan adam akıllı 4 ü geçmez diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Delist tamamen hacim ile alakalı bir şey. Fiyatı çok düşmesine rağmen hacmi yüksek coini kimse delist etmez merak etmeyin.

Kucoin günlük hacmi 1000 dolar ve altı coinleri delist etmiş. Kucoin'in bu coinlerden kazandığı günlük 2-3 dolar teknik servisinin harcadığı mesaiye değmiyor.

İyi bir borsada listelenmiş olmasına rağmen hacmi çok düşük olan coinlerden uzak durun derim.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Delist olayı seri şekilde artabilir ancak farklı bir durum olabilir şöyleki fiyatlar artarkende delistler gelebilir. Artık piyasaya kurumsal yatırım gelecekse bu rüzgar herşeyi süpürebilir.
member
Activity: 322
Merit: 32
Bitcoinin forklarının tamamı hatta bitcoin harici adında bitcoin olan herşey ve bunlara ek olarak işe yaramaz erc20 tokenları silinse piyasa rahat bir nefes alır kesinlikle. BCH gibi bir shitcoin hala markette 4. sırada duruyor kim alıp satıyor bunu anlamak güç...
member
Activity: 490
Merit: 16
uçacak kaçacak denilmesine kızdığım kadar batacak denmesine de kızıyorum tamam delist edilmeler oldu ama bu belli başlı coinler üzerinden oluyor bu geneli kapsamıyor ki zaten piyasa kötü bir de biz fud yapmayalım  Grin
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Kucoin'in delist etmesi bence coinlere tokenlere etki etmez, fiyatlarını düşürmez. Zaten hacmi yeterince güçlü bir borsa da değil. Önemli olan Binance'nin delist edip etmemesi. İşte o kısım tüm piyasayı bağlar.
full member
Activity: 424
Merit: 103
şu yangınlığın hiç gereği yok. senin mantıkla bitcoinin de piyasadan silinmesi gerekir çünkü o da tepeden dibe indi. hadi binance satmasın da göreyim.
Yazdığın mesajı 3 kere okudum hiç birşey anlamadım.Asla piyasada olmayacak iconun bountlysinden 2-3 tane token pay almak için post atıyorsun.İnsanların  tecrübe edinmesi için paylaşım yapılır.Belkide 3-6 ay içinde ne hayatlar yok olacak..

Olayı anlamayan arkadaşlar için durumu yaşanmış canlı bir örnekle anlatayım.Geçen boğa sezonunun sonlarına doğru bir arkadaşım sadece trade için Bittrexten RİSE aldı.Sonra biraz düştü yine aldı,bir nevi inatlaştı.O zamanlar bittrexte gerçekten populer bir coindi.Hatırlayanlar bilir.Yapma etme bir coine bu kadar fazla miktarda girme sat gitsin dedim.200 milyon dolarlık coin ne olacak dedi.Sonra şubat ayı gibi rise yükseldi kara bile geçti.Arkadaş tabiki havaya girdi daha uçacak felan derken birden coin çakılmaya başladı.Bittexin delist haberi geldi.Birazını 3/1 fiyata birazını 5/1 fiyata sattı.Elinde hala epey var.Ancak satacak borsa yok.Livecoin denen hacimsiz borsada ölü fiyatlardan arada bir 20-30 dolarlık anca satabiliyor.Şu an coin 180 milyon dolardan 1-2 milyon dolar bandında sürünüyor.Sonuç 20 bin Dolar yok oldu.
jr. member
Merit: 2
şu yangınlığın hiç gereği yok. senin mantıkla bitcoinin de piyasadan silinmesi gerekir çünkü o da tepeden dibe indi. hadi binance satmasın da göreyim.
member
Activity: 546
Merit: 10
İyi bari krizi fırsata çeviriyorlar bize de yaramıyor değil böyle iş yapmayan hacimsiz coinleri çıkarırlar da kimse mağdur olmadan bu iş çözülür inşallah.
member
Activity: 252
Merit: 11
Bu düşüşün tek iyi yanı zaten çöplerin bir bir ortadan kaldırılmaya başlanması oldu. Bir de tabi borsalar uzun süreden beri bekledikleri hacim artışını bu düşüş sayesinde yakaladılar. Bu zamanlarda güvenli limanlarda hareket etmek çok daha mantıklı .
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
çoğu battı bile abi.şuan ciddi çıkışlar oldu.coinler 1000 satoshiden 10 satoshilere düştü bunlar bi daha toparlayamaz mümkün değil.yüzde 99 çöp olacak.
full member
Activity: 301
Böyle birşeyin olması güzel. Ortalık saçma sapan coinlerle doluyor. Zaten bu tür piyasalara  girmese kendilerine yer edinemeyip eriyip gidecek türden coinler. Tutulacak coin belli çöp olacak coin belli.
full member
Activity: 672
Piyasanın hacmi batıyor coinlerde de hacim oluşmayınca delist etmeler başladı.  Piyasa düştükçe delistler devam edecektir.
jr. member
Merit: 2
Bu delistler kaçınılmaz zaten bu kadar fazla aynı amaca sahiip proje devam edemzdi. Sonrasında yazdıklarınız konusunda haklısınız ama tamamen değil. Belki piyasa düzelmeye başlayınca o parayla alım yapacaklar hype oluşturacaklar? Zaman lazım neyin ne olduğunu görmek için.
full member
Activity: 630
Merit: 104
zaten batmış batan altcoinlere girenler yüksek risk aldıgının farkında olarak girmeli sonucta ne kadar yüksek risk o kadar çok para o yüzden çokta takmayın bence.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Borsanın delist etmesi her zaman proje için iflas manasına gelmiyor ama popülaritesinin düştüğü gerçek. Borsa 2 yönden düşünüyor:

1) Düşük hacim, borsa para kazanamaz ve boşu boşuna infrastructure, güvenlik vs. harcamış olur bir kripto için

2) Scam / iflas vs olursa o projeyi listeleyen borsa prestij kaybeder, delistlerdeki temel 2 sebep budur, istisnalar dışında...
Pages:
Jump to: