2017 de gecekonduda oturan, gelir düzeyleri gayet ortadirek altı bir çiftin, 6 yılda geldikleri yerin sorgulanmasının bu kadar gecikmesi, ülkenin sosyolojik farkındalık seviyesini de gösteriyor aslında. Sosyal medyada gözümüzün içine bu kadar sokmasalar yaşadıkları enteresan zenginliği, çoğumuzun haberi dahi olmayacaktı yaptıklarından. Ben tutuklama haberi çıktığında büyük ihtimalle dışarıda infaz edilme ihtimalleri nedeniyle tutuklandıklarını düşünmüştüm, çünkü böylesi bir yükselişte pastanın büyük kısmını yiyenlerin deşifre olma ihtimallerini ortadan kaldırmak istemeleri olayın doğası gereği mümkün.
Şimdi sırada diğer görgüsüz zenginler var, bakalım daha kimler kimler deşifre olacak...
Muhtemelen devam edecekler araştırmalara ki, bazı sosyal medya fenomenleri inceleme altına alınmış bile, bir kaç senede anormal zenginleşen insanları gördükçe para kazanmanın zorunu mu seçiyoruz diye kendi kendime soruyorum, instagramda fenomen olan saçma sapan videolar çeken insanlar reklamlar ile önemli para kazanır hale gelmişler, öyle ki görgüsüzlük yapacak kadar da artmış bu, tek tek deşifre olsun suçlular, instagramdan reklam alarak zengin olanlara da bir şey dememeleri lazım, aradaki ince çizgi çok önemli,