Pages:
Author

Topic: Dipsiz Göl’e su verilmeye başlandı - page 2. (Read 359 times)

hero member
Activity: 1918
Merit: 795
November 24, 2019, 06:51:38 AM
Şu olay başka bir ülkede olsa inanın bütün kabineyi topa tutarlar ve hatta çoğu hapis cezası alır ama gel gelelim yıkan devlet olduğu gibi yapan yine devlet olunca ses çıkmıyor. Dünyada ender görülebilecek bir güzelliğin böyle bozulması ve sonrası sadece ülkemizde kabul edilebilir bir durum. üzücü ve çok acı.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
November 23, 2019, 11:59:32 PM
Krater gölü gibi 10,000 lerce yıllık sularla ve toprakla oluşmuş benzersiz bir doğa harikasi hangi maddi değere bedel olabilir, sahte inançlı takiyyeci hükümetten rutin manzaralar, zerre maneviyatı olan bir insan "define arama" gibi küçük hesapçı materyalist bir bahaneyle dogal bir guzelligin yok edilmesine izin vermez.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
November 23, 2019, 05:05:44 PM
Haberi gördüm, gördüğüm en beyinsiz hareketlerden biri. Ceplerini doldurmak için doğayı katlettiler, üstüne bir de geri çevirmeye çalışıyorlar. Tıpkı kaz dağlarında çekilen tepkinin yumuşatılması için yaptıkları sözde ağaç dostu 11.11 etkinliği gibi.

Bir de diyorlar ki bundan sonra hazine arama izni verme konusunda cimri davranacaklarmış, verdikleri izinlerle binlerce arama yapılmış da hiçbir şey bulunamamış. Ota boka izin verir milleti zengin etmeye çalışırsan olacağı bu işte

Bu yaptıklarının hesabını ne zaman ya da nasıl ödeyecekler bilmiyorum ama bu dünyayı bu hale sokan herkes dünyada cehennemi yaşar umarım. Acı içinde yanarak gebersin her biri
member
Activity: 70
Merit: 16
November 23, 2019, 04:48:14 PM
Gümüşhane'nin merkeze bağlı Dumanlı köyü sınırlarındaki Taşköprü Yaylası'nda yasal izinle yapılan define kazısı sonucu yok olan, Buzul Çağı'ndan kalma 12 bin yıllık Dipsiz Göl'ün eski haline dönüştürülmesi için başlatılan çalışma sürdürülüyor. Suya dayanıklı kireçli ve killi toprak dökülüp, silindirle tabanı hazırlanan göl alanına, yandaki dereden su verilmeye başlandı.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/dipsiz-gole-su-verilmeye-baslandi-5467677

Sizin yapacağınız işin ben...  altın bulmak için 12 bin yıldır hayatta kalan gölü bile yok ettiniz şimdi tankerle derelerden alınan suyu boşaltarak doldurmaya çalışıyorsunuz o göl olsa olsa artık yapay göl olur.
Pages:
Jump to: