Pages:
Author

Topic: District0x - page 2. (Read 1945 times)

legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
August 17, 2017, 07:36:05 AM
Decentraland icosu 4170700. blokta başlayacak olup ;

https://etherscan.io/address/0xa66d83716c7cfe425b44d0f7ef92de263468fb3d

Buradan yatırılan tutarları takip edebilirsiniz.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
August 14, 2017, 02:22:41 AM
Bittex o 5000 doları 1 haftada çıkarırdı zaten DNT fee leri ile . Niye bu kadar kasıyorki. Biraz belki poloniex' e talep azalıp kendine talep artığı için biryerleri kalkmış olabilir.

Bir bcc hamlesi neler yaşattı piyasaya. Btc değil polo forkladı resmen  Grin

Yakında zamanda polodan güzel hamleler bekliyorum. 10-15 coin almasını falan. Yoksa krallık elinden gidecek . Cheesy

polo kendi götünü toplasın ondan sonra bakarız alacağı coinlere koca borsası leşgibi yaptılar adamlar ilgisizlikten para böyle bişey
diğer borsalarda ffırsatı iyi değerlendirdi fee den siktiler milleti bittrex liqui düzelsinde  bakalım alacağı coin çok kimlere denk gelicek göricez

Polo kendini tüketme evresinde. Yeni dönemin gözde borsaları Bittrex ve Liqui olacaktır. Polo'ya olan talep yavaş yavaş bunlara döndüğünde talebi karşılayabilirlerse tabi. Talepten kastım teknik bakımdan. Sunucu, ağ, muhtemel DDoS atakları. Bunların üstesinden gelen kazanır. Yoksa her ikisinin de yazılımları başarılı. Özellikle Liqui' yi tutuyorum ben. 3 ayda BTC bazında işlem hacmini %400 arttırdı.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
August 14, 2017, 01:24:39 AM
Bittex o 5000 doları 1 haftada çıkarırdı zaten DNT fee leri ile . Niye bu kadar kasıyorki. Biraz belki poloniex' e talep azalıp kendine talep artığı için biryerleri kalkmış olabilir.

Bir bcc hamlesi neler yaşattı piyasaya. Btc değil polo forkladı resmen  Grin

Yakında zamanda polodan güzel hamleler bekliyorum. 10-15 coin almasını falan. Yoksa krallık elinden gidecek . Cheesy

polo kendi götünü toplasın ondan sonra bakarız alacağı coinlere koca borsası leşgibi yaptılar adamlar ilgisizlikten para böyle bişey
diğer borsalarda ffırsatı iyi değerlendirdi fee den siktiler milleti bittrex liqui düzelsinde  bakalım alacağı coin çok kimlere denk gelicek göricez
legendary
FROSTING
August 14, 2017, 01:21:25 AM

full member
Activity: 756
Merit: 104
August 13, 2017, 10:12:17 PM

legendary
FROSTING
August 13, 2017, 05:06:17 PM
newbie
Activity: 6
Merit: 0
August 13, 2017, 05:01:02 PM
Şöyle özet geçeyim: Bittrex $5000 istedi kendilerine uygunluk ile ilgili incelemeler için. DNT ekibi böyle bir ödeme yapamayız dedi ve yatırımcıların görüşüne başvurmak için bir oylama yapıyor şu an. Sonuçlar belli oldu sayılır ödeme yapılması görüşü ağır basıyor. Bittrex 31 Ağustos gibi uzak bir tarih vererek listelemeye istekli olduğunu gösteriyor kanımca. Bu ay bu iş çözülür ve bittrexe girerse fiyatta bir zıplama olacaktır düşüncesindeyim. Yatırım tavsiyesi değil tabi Smiley

Gelecek hafta bittrex'e gireceğine dair söylentiler var.

Son durum nedir arkadaşlar.
Son 4 günde x2 yaptı. x2 ile çıkalım mı, biraz daha bekleyelim mi.
Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
full member
Activity: 308
Merit: 105
August 09, 2017, 06:54:48 PM
https://www.reddit.com/r/district0x/comments/6sfj9g/summary_of_the_bittrex_listing_situation_for_dnt/

olayı net anlatan linki koyayım da isteyen istediği gibi yatırımını yapsın.
newbie
Activity: 101
August 09, 2017, 04:19:14 PM
Şöyle özet geçeyim: Bittrex $5000 istedi kendilerine uygunluk ile ilgili incelemeler için. DNT ekibi böyle bir ödeme yapamayız dedi ve yatırımcıların görüşüne başvurmak için bir oylama yapıyor şu an. Sonuçlar belli oldu sayılır ödeme yapılması görüşü ağır basıyor. Bittrex 31 Ağustos gibi uzak bir tarih vererek listelemeye istekli olduğunu gösteriyor kanımca. Bu ay bu iş çözülür ve bittrexe girerse fiyatta bir zıplama olacaktır düşüncesindeyim. Yatırım tavsiyesi değil tabi Smiley
hero member
Activity: 658
Merit: 500
August 09, 2017, 03:35:41 PM

hocam yanlış görmediysem bittrex listelemeyeceğini ve ay sonuna kadar dnt çekilmesi gerektiğini duyurdu. bence satılmamasında katılıyorum ama bittrex gönderen varsa çekmessi gerek coini sakata gitmeyin
newbie
Activity: 101
August 09, 2017, 03:18:17 PM
Arkadaşlar DNT (District0x) birkaç borsada (HitBTC, EtherDelta, Liqui) alım satımı olan bir coin. Bittrex'e girmesi konusunda görüşmelerin başlamasıyla ilgili bir krizin ardından tekrar masaya oturma durumu oluştu gibi. Süreci takip edin, düşük fiyattan satın alma fırsatı henüz geçmiş değil. Türkçe sayfası var mı bulamadım, varsa modaretör arkadaş konuları birleştiri versin.

ICO fiyatından sadece 1.50x ilerde fiyatı şu an.
Pages:
Jump to: