Pages:
Author

Topic: -DİKKAT- ETH bıçak sırtında - page 3. (Read 892 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
April 11, 2018, 12:23:05 AM
eth ta ciddi bir bir prestij kaybı var acaba ne zaman kenini toparlayacaktır eth a güven çok oldugu için bu duruma gelmemesi gerekirdi.btc karşısında değeri de azalmış görünüyor.bu ne böyle devam edecekmi yoksa eth toparlanıp ciddi bir atak bekliyoruz bakaım böyle olacak mı ama btc artmadan eth artması da çok zor görünüyor.
member
Activity: 228
April 10, 2018, 08:26:33 PM
Aslında ETH ı en çok sevenlerden biriyim ve Putin'in de ETH'ı sahipleneceğini düşünüyorum.

Bu nedenle, her ne kadar şuanki görünüm belirsiz olsa da;  grafiklerin yalan söyleyip söylemediğini önümüzdeki birkaç saat içinde yeniden göreceğiz zaten. 1 gün önceki harekete benzer bir hareket yapıyor şuan. Bence yeniden 430 lu seviyeleri deneyecek eğer tutarlarsa emin adımlarla ilerler. Ama tutamazlarsa yeniden 350 li seviyeler görünüyor.

Eğer Putin ethereumu sahiplenip devlet olarak desteklerse ETH uçuşa geçer, bu da bizim işimize gelir tabi uzun vadede  Smiley
member
Activity: 504
Merit: 11
April 10, 2018, 07:12:29 PM
Aslında ETH ı en çok sevenlerden biriyim ve Putin'in de ETH'ı sahipleneceğini düşünüyorum.

Bu nedenle, her ne kadar şuanki görünüm belirsiz olsa da;  grafiklerin yalan söyleyip söylemediğini önümüzdeki birkaç saat içinde yeniden göreceğiz zaten. 1 gün önceki harekete benzer bir hareket yapıyor şuan. Bence yeniden 430 lu seviyeleri deneyecek eğer tutarlarsa emin adımlarla ilerler. Ama tutamazlarsa yeniden 350 li seviyeler görünüyor.

member
Activity: 380
Merit: 20
April 10, 2018, 06:17:29 PM
Ethereum 300 dolar altını görürse zaten olay bitmiş oluyor.Bence oralara kadar gitmez diye düşünüyorum.Bugüne kadar ne olmaz dediysem oldu gerçi ancak böyle bir durum olursa 2-3 yıl piyasada güven oluşmaz artık.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
April 10, 2018, 06:12:24 PM
Şuan görünen ethereum bitcoine kafa tutuyor bitcoine bağlı olmadığını göstermeye çalışıyor ama düştümü piyasada hepsi düşüyor milletde bunlar birbirine bağlı diyor
full member
Activity: 686
Merit: 101
April 10, 2018, 06:10:47 PM
Eth 2 gündür bir direnç gösterme çabasında zaten btc biraz kıprıdasa özellikle dolar bazında eth hemen tepki veriyor yalnız fena eridi ben biraz daha dayanır diyordum
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
April 10, 2018, 06:02:43 PM
Grafiklere baktığımda bana göre aşağı kırmaması için hiç bir neden yok. Yukarı yönlü olursa mucize. Nerden çıktı bu kadar ETH yatırımcısı derim? 1 Günlük grafik aynı Bitcoin grafiği. Ama bazı arkadaşlarında dediği gibi ETH/BTC grafiğini tercih etmelisiniz. Onunda linkini koymuşsunuz zaten yeni gördüm.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
April 10, 2018, 05:50:37 PM
Bu piyasada grafik bir işe yaramaz. Bir tane çekik gözlü osursa MC yarıya düşüyor ne grafiği Allah aşkına. En fazla volumu takip edip DUMP/PUMP olabilir diye tahminde bulunabilirsiniz. Grafiğe pek takılmayın.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
April 10, 2018, 05:40:20 PM
Grafiklere ne kadar güvenilir orası şüpheli ama 0.5 BTC  yazısı bence çok abartı olmuş  btc değişik bir şey olması lazım veya rusya hükümeti ethereumu alıp baştacı yapması lazım

Putinin ve Vitalik in görüştüğü aslında biliniyor belli de olmaz Putin ethereum contract lardan faydalanabilir ve ethereum ağına sahip çıkabilir belki daha fazlası. Dediğiniz senaryo çokta uzak bir ihtimal değil aslında.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
April 10, 2018, 05:38:17 PM
Eth er yada geç 1000 dolar seviyesine gelecek bence eth çıkış amacına uygun kullanılan işlevsel olan nadir projelerden bu durumda tedirgin olacak bir şey yok doğal olarak fiyatlanacaktır.
member
Activity: 252
Merit: 11
April 10, 2018, 05:37:54 PM
şunu hiç bir zaman unutmayın! btc varsa diğerleri var btc yoksa diğerleride yok demektir. btc qth yaptığında hepsi ath yapmıştı. yani bıçağın sırtında olan eth değil btc 👍🏻 düşerse tası tarağı toplayıp aldıklarınızı unutup uzuunca bi süre piyasadan uzaklaşın derim.
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
April 10, 2018, 05:32:07 PM
Grafiklere ne kadar güvenilir orası şüpheli ama 0.5 BTC  yazısı bence çok abartı olmuş  btc değişik bir şey olması lazım veya rusya hükümeti ethereumu alıp baştacı yapması lazım
full member
Activity: 336
Merit: 111
April 10, 2018, 05:28:51 PM
Ethereum yükseliş furyasına girdi artık bence kolay kolay düşmez bi daha bu seviyelere, gözlemlediğim kadarıyla diğer altcoinler ve bitcoin de aynı şekilde yükselişte ama piyasanın bi sonraki şekillenmesinde büyük dalgalar yaşanabilir
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
April 10, 2018, 05:03:07 PM
Analiz falan bu işerde çok işe yaramıyor malesef belki anlık trade yapanlar biraz faydalanabilir ama uzun vadede gidişatı malesef sadece yeni olaylar atraksiyonlar güzel haberler tetikliyor arkadaşlar.o yüzden uzun vade grafiklerin hiçbirine inanmıyorum.
bu piyasayı hareket ettiren şey spekülasyonlar oldu yıllardır bundan sonrada öyle olacak.öyle ki mcafee denen dallamanın bi tweet atmasıyla uçuyordu coinler bir anda
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
April 10, 2018, 04:59:02 PM
Ethereum için grafikler çoğu zaman yanıltıcı oluyor ve birçok iconun ethereum ile yapıldığını düşündüğümüzde ve tokenlarıda göz önünde bulundurduğumuzda ethereum un daha fazla gerileyeceğini düşünmüyorum umarım haksızda çıkmam  aksi taktirde fenalardayım  Grin
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
April 10, 2018, 04:37:22 PM
200 milyon adet ETH var,   diyelim ki btc max supply 21 milyon,    şu an diyelim ki 20 milyon BTC var,  yani 1 btc başına hali hazırda 10 ETH var piyasada,

şimdi;

1 BTC 0.5 ETH olursa,  BTC nin fiyatdı da ortalama 5.000 dolar arasında olsun.

bunu karşılamak için dehşet bir  market cap gerekir (usd cinsinden)

bunu olması uzun vadede dolar olarak zor,   bu oranın yakalanması için  (1 BTC 0.5 ETH)

btc nini 1000-2000 dolar seviyelerine düşmesi gerekiyor.  eth nin de 1000 dolar olması gerekiyor, yani at başı gibi

bu açıdan bu analiz oldukça uçuk gözüküyor

Amacım ETH-BTC teknik analizini yapan kişiyi savunmak değil. 2016-2017 yılları arasında ETH, BTC'ye göre değerini 4'e katladı. 2017-2018 yılları arasında ise tam 8'e katlamış durumda (her yılın başındaki dip seviyeler baz alındığında). Aynı performansı bu senede gösterse teknik analistin senaryosu gerçekleşmiş olur yani ETH-BTC değeri 0.5 sente yaklaşır. Bu gerçekleşirse ETH, BTC'yi totalmarketcap değerinde de yaklaşık 3'e katlamış olur.
Önemli olan, geçmiş senelerde gösterdiği bu performansı bu sene içinde de gösterip gösteremeyeceği.

Sizin yaptığınız hesap üzerinden gidersek. BTC'nin 10.000USD ve ETH'ninde 5.000 USD olduğunu varsayalım. Bu durumda BTC'nin toplam marketcap'i 170m USD, ETH'ninkide 500m USD yapar. toplam 670m USD.
Bu sene 15 Ocakta, ETH'nin ve BTC'nin toplam marketcap değeri yaklaşık 430m USD idi.
Ben bu rakamların dehşet rakamlar olduğunu düşünmüyorum. Elbette takdir sizin.

Farklı bakış açınız ve yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
April 10, 2018, 04:35:10 PM
Piyasa öyle düştü ki kimsenin umudu kalmadı ama bana göre bitcoin ve etherum son düşüşünü yaşadı artık yükselişe geçecek grafiğin bı önemi yok benim için bitcoin yükseldiği an ethereum da yükselişe geçecek inşallah tek yapmamız gereken biraz daha sabır
full member
Activity: 322
Merit: 112
April 10, 2018, 04:33:20 PM
Daha öncede 450 dolar altına düşmüyor dedik ama nerdeyse 350 dolara kadar dayandı.bence çok emin konuşmamak gerekiyor o yüzden.piyasanın yönü ethereumunda yönünü belirleyecektir.ya yükselecek ya düşecek
bide dikkat ettim forumda en çok eth konuşuluyor yani bizim localde bile herkes nerdeyse eth yatırımcısı.aynı çekilde tanıştığım insanlarda eth almış durumdalar.yani acayip bi beklenti var
full member
Activity: 490
Merit: 193
April 10, 2018, 04:29:34 PM
Btc altınsa ETH bu piyasanın petrolüdür yakıtıdır arkadaşlar.Kolay kolay yerini kaybedeceğini düşünmüyorum ne kadar alternatifi çoğalsada piyasada kendine sağlam yer edinmiş durumda bence.son haftada 400 dolara demir atmış gibi duruyor aşağıya salmazsa yön ileri olur bundan sonra.bence 300 dolara kadar düşmez bu saatten sonra ama çokta emin konuşmak istemiyorum
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
April 10, 2018, 04:03:01 PM
Arkadaşlar unuttuğunuz bir nokta var. Piyasadaki varlıklarınızın çok ama çok büyük bir bölümü eth tabanlı. Eğer eth 300$ altına inerse madenciler kaçar. Madenciler kaçarsa sistem işlemez. Sistem işlemezse çoğu proje sarpa sarar. Bu bir döngü. Ethereum kolay kolay değer kaybetmez.
Pages:
Jump to: