Pages:
Author

Topic: Dock.io White List açık!!! Advisor Charlie Shrem - page 2. (Read 603 times)

sr. member
Activity: 883
Merit: 262
dock.io iş yaparmı bilemem ama charlie shrem var diye bir icoya yatirim yapmak düpedüz mallık.
Hocam öyle diyorsunda tanınmış bir kişinin olması bir projede gidişatı cidden çok farklı yerlere çekebiliyor. Belli olmaz ne olacağı umut dünyasındayız işte ama keşke hakaret etmeseydiniz..

Bende tanınmış kişilerin önemli olduğu görüşündeyim. Yatırımcıların tamamı ekipten önce advisorlara bakıyor neredeyse. Yani en az ekip kadar önemliler..

eskiden önemliydi tanınmış kişiler ama artık bu işinde cılkı çıktı. charlie shrem, anthony diiorio, michael terpin, eyal hertzog bu liste uzarda gider. bu adamlar danışman kadrosunda varsa soğuyorum projeden.
full member
Activity: 336
Merit: 100
dock.io iş yaparmı bilemem ama charlie shrem var diye bir icoya yatirim yapmak düpedüz mallık.
Hocam öyle diyorsunda tanınmış bir kişinin olması bir projede gidişatı cidden çok farklı yerlere çekebiliyor. Belli olmaz ne olacağı umut dünyasındayız işte ama keşke hakaret etmeseydiniz..

Bende tanınmış kişilerin önemli olduğu görüşündeyim. Yatırımcıların tamamı ekipten önce advisorlara bakıyor neredeyse. Yani en az ekip kadar önemliler..
full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
full member
DIW - Decentralized Security
beklenti çok yüsek bakalım neler olacak? Girmeyi düşünebilirim ICO'ya çünkü gerçekten çok fazla konuşuluyor. Whitelist'e yetişememek kötü oldu ozaman kesin ktılırdım ya bakalım.
full member
Activity: 336
Bi ara bu projenin bountysindeydim ama aktif olarak tutulmuyor bounty, site üzerinden değişik bir sistem yapmışlar. Alıştığımız spreedsheet düzeni olmadığı içn beğenmeyip çıktım Cheesy
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Bu advisorluktan para kazanmayı meslek haline getirmiş early bitcoincilere prim vermeyin arkadaşlar. En son Axpire diye bir projeye girdim Roger Verr advisor diye, şuan ico fiyatının altında fiyatı. Adamlar iki tweet atıyor 2 milyon tokeni alıyor, başka hiçbirşey yaptıkları yok sistem çok basit.

Sen charliyi para göz kansız İkizlerle karıştırdın heralde adamların dini imanı para bu adamın öyle bi olayı yok bu adam sistem için çalışıyor. Kardeşler para peşinde Roger verr miş tırt girmeyin onların bişeylerine valla soyup soğana çevirirler..

Charlie'nin ne farkı var, desteklediği projelerin ne özgünlüğü, kripto piyasasına ne desteği var ? onun için ben diğerlerinden farkı olduğunu düşünmüyorum..

Bi GVT'ye bakar mısın? Charlie para göz olsa 1$'dan 50$'ı görür müydü?
full member
Activity: 350
Merit: 110
Bu advisorluktan para kazanmayı meslek haline getirmiş early bitcoincilere prim vermeyin arkadaşlar. En son Axpire diye bir projeye girdim Roger Verr advisor diye, şuan ico fiyatının altında fiyatı. Adamlar iki tweet atıyor 2 milyon tokeni alıyor, başka hiçbirşey yaptıkları yok sistem çok basit.

Sen charliyi para göz kansız İkizlerle karıştırdın heralde adamların dini imanı para bu adamın öyle bi olayı yok bu adam sistem için çalışıyor. Kardeşler para peşinde Roger verr miş tırt girmeyin onların bişeylerine valla soyup soğana çevirirler..

Charlie'nin ne farkı var, desteklediği projelerin ne özgünlüğü, kripto piyasasına ne desteği var ? onun için ben diğerlerinden farkı olduğunu düşünmüyorum..
member
Activity: 448
Merit: 17

full member
Activity: 350
Merit: 110
full member
Activity: 476
Başlık için teşekkür ederim verebilecek meritim olmasa da teşekkür edeyim en azından. Ben de girdim whiteliste bir arkadaşla birlikte, bakalım ben de projeyi sevdim charlie'yi gören girdi zaten sanırım.
full member
Merit: 157
Biz olayı kaçırmayanlardanız. Whiteliste girebildim. Bakalım bize ne kazancı olacak.
full member
Activity: 364
gaza gelmis millet resmen. whitelist icin bugun acilmis ve hemen kapatmislar. e kardesim 1-2 gun onceden haber verseysdiniz ya. en azindan takip ederdik. neyse saglik olsun.
member
Merit: 10
Charli varmış düşüş olmaaz gibi geliyor bana ico giremedim girmemde bu saatten sonra borsadan. ama 2-3x rahat yapar borsaya girince
member
Merit: 10
Bizde şans yok ki. Kacirmisiz bizde. Artık katılan arkadaşlara hayırlısı olsun. Bizde ico sonrası fırsat olursa borsadan almaya çalışırız.
full member
Activity: 420
Merit: 117
Hype yüksek kesin borsalarda değerlenecektir . Yatırımcılar ICO dan alamaz ise erken yatırımcı olmak için borsalardan alıyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Ben borsada düşeceğini değil yükseleceğini düşünüyorum. Telegraminda 50 bin kişi var ve adamlarin hardcapi 20 milyon dolar.. gayet dusuk bir cap bu.
full member
Activity: 392
Merit: 107
sadece bir hypten ibaret oldugunu belirtmek isterim. bu kadar abartmayin. hardcap yapsada borsada fiyati cakilir bunun. son zamanlarda telegram kanalina 50k uzeri kullanici toplayinca projeye mukemmel gozuyle bakiliyor da bu is oyle degil iste.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Kapanmış bile alımlar, kaçırdık yine bir fırsatı.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Dock icosuna 3 eth ile katılacağımı belirttiğim icoya daha fazla eth katılabiliyor muyum?
Pages:
Jump to: