Pages:
Author

Topic: Doge Top 10 da - page 2. (Read 792 times)

member
Activity: 854
Merit: 50
April 17, 2021, 04:46:03 AM
Doge tamam ise hemşerim git o zaman Kangal Token al .. Elbet onu da bir gün  1 dolar görürsün..Boşuna bence bekliyorsun !
Hemen şurda bir edit yapayım,

yukarıdakiler yetmez ise https://simit.finance/ bu siteye gidit biraz simit
sonra https://lokum.finance/ bu siteyi gidip biraz Lokum alın,lazım olur..
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
April 17, 2021, 04:30:21 AM
Arkasında büyük bir destekçi kitlesi var.
Bu seviyeler hayal gibi olsa bile sürpriz sayılmaz.
Dogecoin de sürprizleri sever.
member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
April 17, 2021, 04:26:23 AM
Kim derdi bu zamanlara gelsin bu coin, 0,05lerden elden çıkardık şimdi geldiği noktaya bak, bilemezsin ki... Kaçırdığın fırsata üzülmemek elde değil ya.

Her ne kadar Dogecoin bir shitcoin olsa da böyle coinlerin yükseliş zamanlarını kaçırmak koyuyor insana evet. Nadir bulunan fırsatlardan birisiydi ve bir daha ele geçer mi bilmiyorum. 1 dolara gideceğini düşündüğüm için hala yatırım yapılıp paranın 3 katından biraz daha fazlaya katlanabileceğini düşünsem de kararsızım.  Grin
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
April 17, 2021, 03:58:22 AM
Kim derdi bu zamanlara gelsin bu coin, 0,05lerden elden çıkardık şimdi geldiği noktaya bak, bilemezsin ki... Kaçırdığın fırsata üzülmemek elde değil ya.
member
Activity: 980
Merit: 12
April 17, 2021, 02:41:13 AM
Son 24 saat içinde önemli bir düzeltme geldi fiyatta ve 0.24 dolara kadar indi. Elon Musk'un 1 dolar hedefi gerçekleşecek mi diye merak içerisindeyim. Hatta işi daha da abartıp şöyle bir şey paylaşmıştı da yok daha neler o kadar da değil dedim.  Grin Gırgırınadır tabi.

https://twitter.com/elonmusk/status/1284291528328790016?s=20
full member
Activity: 322
Merit: 101
April 16, 2021, 09:48:29 PM
Dogecoin'in değer olarak geçtiği şirketler Ford, HP,  eBay , Ericson  Smiley

Tehlikeli bi noktaya geldiginin en buyuk gostergesi budur. Doge nin Ford, HP, eBay ile yan yana gelmesi bile dusundurucu. Daha fazla gececek mi, pump bitecek mi bakalim.
jr. member
Activity: 198
Merit: 2
April 16, 2021, 08:40:31 PM
Dogecoin'in değer olarak geçtiği şirketler Ford, HP,  eBay , Ericson  Smiley
member
Activity: 756
Merit: 16
April 16, 2021, 06:53:33 PM
İstediği kadar 1 dolar olsun istersen 10 dolar olsun balon olduğu gerçeğini değiştirmez. Herhangi bir amacı hizmet etmeyen her an düşme potansiyeli yapabilecek durumda olması hemde öyle büyük zararlara uğratacak shit coinden uzak durmak en iyisi hiçbir amacı yok dikkat etmek gerekir
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
April 16, 2021, 06:36:32 PM
çıktığı zamandan beri yatırım yapmayı düşünmediğim sağlıklı buladığım çok çabuk bir şekilde ters köşe yapma olasılığı olan ve son zamanlarda sahip olduğu kitlenin de balon bir kitle olduğunu düşündüğüm bir coin. elon musk tweetleri ile yatırım yapılır sadece buna.
member
Activity: 1022
Merit: 10
April 16, 2021, 06:09:54 PM
Dogecoin bir anda uçuşa geçmeye başladı ve 1 dolara doğru adım adım ilerliyor. Elon Musk tam gaz manipülasyona devam ediyor. 1 dolar diye diye yapacak sonunda görünüşe göre.  Grin  İlk zamanlarından alım yapıp HODL edenler yaşadılar valla.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
April 16, 2021, 03:39:49 PM
çok değişik bir yükseliş yaşadı doge.Bunu yaşamasında elon muskun katkısı çok büyük. attığı tweetler olmasaydı doge buralara kadar gelmezdi diye düşünüyorum.Yatırımcısı varsa yüzünü acayip bir şekilde güldürdü Cheesy
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
April 16, 2021, 03:16:53 PM
Bi yerde güzel çakacaklar millete ama hadi hayırlısı gerçi böyle söylüyoruz söylüyoruz hep yanılıyoruz umarım bunda da yanılırız da millet para kazanır, ben hiç güvenmiyorum çünkü gereksiz bir yükseliş var iki adamın lafıyla 2x yaptı bir günde bu kadarda olmaz.
member
Activity: 454
Merit: 37
April 16, 2021, 02:46:13 PM
cok ocaklar sönecek cok.. sonra gene dolandırırdık krıpto paralar yalan deyıp aglayanlar 2 güne cıkacak malasef.hacım hafıften düşmeye basladı 500 satoshılere geldı. . batanlara allah sabır versın demekten baska çaremiz yok
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
April 16, 2021, 02:43:33 PM
Elon Musk 1 dolar dedi ya bir kere. Milletin odak noktası değişti. Bu saatten sonra 1 dolar'a yakın yerlere gelene kadar bu hype bir şekilde devam edecek. Millet düşse de alsam diye bekliyor.
full member
Activity: 333
Merit: 103
April 16, 2021, 02:40:27 PM
bu fiyatlardan bile alıcı buluyor. Bir arkadaşım sağlam miktarda kredi çekip bugün alım yaptı. Herkesin ağzında 1 dolar 1 dolar efsanesi dolanıyor. Hedefe sadece 2-3x kaldı. Büyük ihtimalle bu hedef gerçek olacak.

Senin arkadaş yine kredi çekmiş. Bir abinin damadı arabasını satıp giriyor, arkadaşımın fabrikadan arkadaşları altınlarını satıp giriyor diğer lise arkadaşım biriktirdiği 50 bin lirayla giriyor.

Bunlar çevremde olanlar. Ve uyardigim halde pek etkili olmuyor hepsi farklı bir âlemde sanki.

Batsınlar ki akıllansınlar. Bu iş başka türlü olmayacak. Investing yorumları okuyorum. Bu neden düşüyor devamlı artmayacak mı diyor bazı yorumlarda. Adamlar nerede ne yaptığının farkında değil.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
April 16, 2021, 02:00:51 PM
bu fiyatlardan bile alıcı buluyor. Bir arkadaşım sağlam miktarda kredi çekip bugün alım yaptı. Herkesin ağzında 1 dolar 1 dolar efsanesi dolanıyor. Hedefe sadece 2-3x kaldı. Büyük ihtimalle bu hedef gerçek olacak.

Senin arkadaş yine kredi çekmiş. Bir abinin damadı arabasını satıp giriyor, arkadaşımın fabrikadan arkadaşları altınlarını satıp giriyor diğer lise arkadaşım biriktirdiği 50 bin lirayla giriyor.

Bunlar çevremde olanlar. Ve uyardigim halde pek etkili olmuyor hepsi farklı bir âlemde sanki.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
April 16, 2021, 01:34:35 PM
full member
Activity: 333
Merit: 103
April 16, 2021, 01:14:32 PM
Bu seviyeleri hem satoshi hem de usd bazında görmesi sittin sene imkansız. Tam airdrop tokenına döndü iş.

Zaten fazla duramaz bu fiyatlarda madencilere oluk oluk para akması lazım ki bu fiyatlarda kalabilsin Smiley Elon Musk madencilik yapıyor olabilir.

Bence kendisinden çok başkalarını zengin ediyor gibi. Kendisi içinde projeleri için destek alıyor olabilir.

Bu seviyeleri hem satoshi hem de usd bazında görmesi sittin sene imkansız. Tam airdrop tokenına döndü iş.

Piyasalarda böyle hareketler genelde devasa balonların patlamadan hemen öncesinde oluyor.

Mantık aramıyorum artık hiç bir şekilde zaten tamamen çekilip kola ve cipsim ile izliyorum kimin ne kadar yukseldigi umrumda bile degil. artık. Piyasada çok ciddi hava para var. Şımarık para. Helikopter para adına ne derseniz.

Hiç bir şey çalışmadan kazanılmış bir para kadar mantığı bozamaz lafı şu piyasaya üfleyenlere tekrardan okutulmalı. Çok daha eli yüzü düzgün projelerin yükseldiği iş yapmayanlarin tamamen sıfırlandıgı sağlam bir altsezon yerine böyle bir altsezon... Çocuk oyunu gibi.

Biz altsezona karpuz seçer gibi koin seçip iş yapanları eli yüzü düzgün gördüğümüz projeleri tutarak girdik ne kadar cer çöp varsa yükseldi herhalde dedim bende bir sıkıntı var. Allah'tan sona bizi bırakmışlar da yükseldiler  satıp çıktık.

Bende öyle düşünüyorum. BTC piyasa hacmi 50e değdiği anda sıçramayla 60lara doğru gideceği kanaatindeyim. Şimdi çöpler aşırı artmaya başladı. Kedi köpek tokenları gibi. Adam sitesine yazmış. Bir amacımız yok alım satım yapın. Bizde token sahibi olarak elimizdekileri iyi fiyattan okuttururuz diye. Bence mayıs sonuna kadar çok canlar yanacak. 1ETH = 0.1 BTC olduğu anda piyasadan tamamen çıkacağım. Artık düştü mü alırız da Allah bilir bu seviyeleri ne zaman görürler.

Örnek bu saçmalık gibi: https://coinmarketcap.com/currencies/akita-inu/ ve https://coinmarketcap.com/currencies/shiba-inu/
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
April 16, 2021, 01:04:19 PM

Piyasalarda böyle hareketler genelde devasa balonların patlamadan öncesinde oluyor.

Mantık aramıyorum artık hiç bir şekilde zaten tamamen çekilip kola ve cipsim ile izliyorum kimin ne kadar yukseldigi umrumda bile degil. artık. Piyasada çok ciddi hava para var. Şımarık para. Helikopter para adına ne derseniz.

Hiç bir şey çalışmadan kazanılmış bir para kadar mantığı bozamaz lafı şu piyasaya üfleyenlere tekrardan okutulmalı. Çok daha eli yüzü düzgün projelerin yükseldiği iş yapmayanlarin tamamen sıfırlandıgı sağlam bir altsezon yerine böyle bir altsezon... Çocuk oyunu gibi.

Biz altsezona karpuz seçer gibi koin seçip iş yapanları eli yüzü düzgün gördüğümüz projeleri tutarak girdik ne kadar cer çöp varsa yükseldi herhalde dedim bende bir sıkıntı var. Allah'tan sona bizi bırakmışlar da yükseldiler  satıp çıktık.
member
Activity: 683
Merit: 16
April 16, 2021, 01:02:00 PM

Zaten fazla duramaz bu fiyatlarda madencilere oluk oluk para akması lazım ki bu fiyatlarda kalabilsin Smiley Elon Musk madencilik yapıyor olabilir.
Pages:
Jump to: