Pages:
Author

Topic: DogeCoin Beklenti ve Düşünceleriniz? - page 4. (Read 555 times)

member
Activity: 546
Merit: 10
April 29, 2018, 04:32:14 AM
dogecoin 10 satoshilere yaklarşırken "çöp oldu" yorumları okudum forumda. ne çöpü 100-150 satoshiyi görüp geri geliyor 10-20 satoshiye. bitcoine bakın. çıkıp çıkmayacağına göre kararınızı verin. dogecoin candır. sürekli seneler tutulacak özellikliği olmayan, para kırpıp çıkacağınız türden candır.  Smiley
member
Activity: 1106
Merit: 25
April 29, 2018, 04:26:50 AM
Ben bundan önceki ayı döneminde 16-17-18 den topladım biraz. Geçen günlerde para lazım oldu hemen aklıma bu köpek yavruları geldi. Sattım hepsini ve işimi gördüm. Satoshi değer dusuk diye alan varsa bir coini pundix olabilir. Doge için şunu belirteyim ledgerden livecoine yolladım yalan olmasın 5-10 dk ye geçti belki o kadar sürmedi bile. Bu konuda bu konuda çok hızlı ama çok iş yapar mı teknik olarak bilgim yok
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
April 29, 2018, 03:30:49 AM
Şaka amaçlı çıkarılan bir coinde nasıl bir beklenti olabilir ki. Bir ara market değeri çok yükselmiştir şuan size de güzel kazanç sağlamış gibi görünüyor 2x güzel bir oran. Arkasında geliştirici bir ekip yok öylece duran bir coin. Belli bir süre kazanç sağlayacaktır ama bu devletlerin regülasyon ile ilgili düzenlemeler yaptığında dışarıda kalacak coinlerden bir tanesidir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
April 29, 2018, 03:11:55 AM
Hatırı sayılır miktarda yatırımım var.Şuan 2x yapmış durumda,sizce nereye gider ? Ben nedensiz seviyorum bu coini,yarın bir gün coinler kullanılacaksa ben doge kullanmayı tercih ederim mesela.Şaka gibi bile olsa seviyorum  Grin

Sizce büyür mü ,çok gelişip marketcapda atak yapabilir mi yukarılara ? Çok fazla şey beklememek mi lazım ? Tüm zamanlar rekoru market cap : 1.6 milyar $ (Şaka olarak çıkarılan bir projenin değerine bakın)  Grin
Pages:
Jump to: