Pages:
Author

Topic: DOGECOİN YÜKSELİŞİ % 100 OLDU 3 GÜNDE.(ALIM YAPAN DİKKAT ETSİN) - page 2. (Read 538 times)

full member
Activity: 770
Merit: 103
şu anda alım yapanın elinde patlar. doge senede 1 yada 2 kere fiyat arttırır sonra tekrar çekilir geri. işte çekilmeye denk gelirseniz bir dahaki artışa kadar elinizde tutmannız gerekecektir. sabrınızı sınar Smiley
full member
Activity: 420
Merit: 105
Kırk yılda bir pumpluyorlar bu dogecoini. Nerede duracakları belli olmadığı için pump zamanı girmemeye çalışıyorum. Bugün düşüşe başladı.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
yılda bir, iki böyle hareket yapar hep. sonuçta en fazla düşeceği 1 satoshi, daha altına düşemez. bunu bilenler 10 satoshi veya yukarısında bir yerden döndürüyor. hacimi de gayet güzel. kripto sitelerindeki yükselişleri de güzel haber yapılıyor.

ama satın almak için hiç uygun zaman değil.
member
Activity: 504
Merit: 11
Dogecoini yatırımlık hiç düşünmedim. Düşük fee nedeniyle bir dönem hayat kurtarıcıydı. Bu fiyatları görüp beklemeye geçtiyse bence çokta bulaşmamak gerekir. Her an terste kalınabilir.
newbie
Activity: 65
Merit: 0
Doge gibi saçma bir coine güvenip yatırım yapılmamalı isminde cisminde hayır yok bir kere. Sadece transfer için birkaç kere kullandım ucuz diye o kadar hiçbir işe yaramayan bir coin
newbie
Activity: 70
3 günde ikiye katlayan coini almak makul değil. Eğer yükselmeye devam edecekse bile elbet düzeltmesi olacak almak isteyen o zaman almalı.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Doge dünden bu yana bir duzeltme yedi tekrar yukselir mi, yoksa buradan aşağıya mi salar tekrar. Grafikciler ne diyor acaba bilgisi olan var mi?

100 Satoshiyi göremeden aşağı salmış gibi gözüküyor. Buradan tekrar bir atak yaparak tekrar canlanarak 100 Satoshiyi geçermi hiçbir öngörüm yok. Ben olsam bu seviyelerden hiç Doge almazdım. 6 ay gibi elinizde kalma riski var. Kasım - Aralık gibi Bitcoin'de ciddi yükselişler görülürse Doge fiyatları tekrar 20 Satoshi seviyelerine inebilir. O zaman Doge alabilirsiniz.
member
Activity: 280
Merit: 10
Dogecoin artışının arkasında iki sebep görünüyor. Birincisi Dogecoin ekibinin 5 Eylül 2018’de Dogecoin’s Chain-Dogethereumun piyasaya sürüleceğini açıklaması. İkincisi ise Tether dolayısıyla Doge-Usdt ticaretteki payının yüzde 31’den 34’e çıkması olabilir.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
İkiye katlamış coini almak mantıklı değil alırken dikkat etmenizi tavsiye ederim. Uzun vadede yine üzmez geleneksel pumpunu dönem dönem yer ama kısa vadede çok can sıkabilir.
newbie
Activity: 179
Doge dünden bu yana bir duzeltme yedi tekrar yukselir mi, yoksa buradan aşağıya mi salar tekrar. Grafikciler ne diyor acaba bilgisi olan var mi?
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Ben sattım ya,%300 yapar tabi. Dogecoin sabır işi ya,bunu anladım valla.3 ay bekledim,dayanamayıp sattım. Şimdi 97 satoshiyi görmüş.Vay arkadaş,çok mu sabırsızım,çok mu şanssızım ben Sad
jr. member
Activity: 154
Dogecoini neden yükseldiğini grafiğe bakınca anlayabilirsiniz.Yani anormal bir durum yok. Dogecoin bunu hep yapıyor. Ancak fiat diplerdeyken çok stabil gider,insanı bıktırabilir. Tabiki sabırla bekleyene ürününü çok iyi verir doge. Fakat dikkat edilmesi gereken konu var; Dogecoin terse dönerse,size fırsat vermeyebilir.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
doge hep böyle değil mi zaten arkadaşlar? senede 1 ya da 2 kere dump yer. önemli olan o dönemlerde şanslı olup elden çıkarmak.
geçen sene 1 dolar olacak gibi bir hayalleri vardı insanların bu koinle ilgili. 1 dolar olursa bütün dünya zengin olur la.
full member
Activity: 742
Merit: 112
dogede fırsat hiç bir zaman bitmez panik yapmayın. açın günlük grafiği baştan sona bakın. en tepe yaptığı yerden itibaren 10-20 satoshilere kadar. dibe yakın yerden en azından 2x kazandırmıştır. buradaki diplere yine gelecektir. biraz sabır ile neden olmasın. ama zaten uçmuş durumda. alınabilecek tarafı yok şu an için.
member
Activity: 742
Merit: 19
Doge artmışsa uzak durmak lazım.Gelenin eline verecekler gibi duruyor.Hele şöyle bir ortamda.Ufak kar gördüklerinde veriyorlar millete.Balinaların bir oyununa benziyor.3 günde 5 günde böyle yükselişler pek sağlıklı değil.Balıklama atlarsanız direk çakılırsınız dibe.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Yılda iki kez kazandırma kapasitesi mevcut Grin Yalnız çok bekletir aşırı sabırla beklemek budur hatta, Doge'de düşükte al altı ay unut geçerli.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Böyle böyle yemliyorlar insanları, sonrada terste bırakıp kazanıyorlar milyonları. Açıkçası benim mantığıma göre bu dönemde %100 yapmış bir coin alınmaz alınmamalı. Zira elde patlaması oldukça olası. Alan olduysa da inşallah terste kalmadan kar yapıp çıkarlar.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Malesef 3 gün önce dogedeydim hangi coin den çıksam oluyor bu gidiyorum ölüleri buluyorum günlerce haftalarca orda takılıyorum ben çıkıyorum hareketi başlıyor bir insanda kısmet olacak.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Geleneksel boğa öncesi yada sırasında diyelm doge yukselişi yaşandı ve yaşanıyor hatta artık ciddi dikkat etmek lazım doge buradan düşerse 6-7 aya zor toparlar.
jr. member
Activity: 481
Yine güzel kazandırdı köpeğimiz. Yahoo'nun piyasaya girmeye çalışması coinlerin iştahını kabarttı tabi ki. Bunun da epey bir ilgisi var. Boğada daha da kazandıracak düşüncesindeyim.
Pages:
Jump to: