Geçmiş olsun. Çok uğraşırsın ancak adamın rızası olmadı mı geri alamazsın, şikayet edebilirsin ancak ona da alacak verecek diye takipsizlik kararı verirler, sonucu olur umarım. Adanalı tanıdık varsa yolla gidip bir güzel dövsünler, seve seve vermezse zorla alacaksın.
Sağolun çok doğru söylüyorsunuz
Karar verdim şikayetçi olacağım adam habire oyalıyor bugünde atmadı paramı
Geçmişte bu tür olaylara fazlaca kez şahit oldum Online oyunlar için karakter ve eşya satışlarında. İşi resmiyete döktüğünde üzülerek söylüyorum uğraştığın yanına kalır. Kısaca bir tanesinden bahsedeyim isim isterseniz ÖM den atarım incelersiniz.
Karaktersizin bir tanesi oyun içi eşya ve karakter satım bahanesi ile onlarca insanın parasını çaldı bu adama özel FRMTR de sabit bir konu açtılar dolandırıcılık yaptığı oyun bölümünde başlık altından uzunca süre takip ettim konuyu. Onlarca kişi şikayetçi oldu fakat her geçen gün kervana yeni insanlar katıldı. Toplu dilekçeler mi yazılmadı kapısına mı dayanmadılar neler neler fakat sonuç olarak adama hiç bir şey olmadı bu dolandırılan arkadaşlar en son toplanıp dövme fikrini tartışıyorlardı
Yani kalan kısmı başta anlaştığımız gibi
BTC olarak attım dese ispatlayamaz sın resmiyette
BTC cüzdan kayıtlarının bir şey ifade edeceğini sanmıyorum ki bu adam yeni bir cüzdan oluşturup oraya 800 Tl lik
BTC gönderse bu cüzdanın sana ait olmadığını ispat edemezsin.
Tekrar üzülerek geçmiş olsun demek istiyorum. Umarım aynı hataya başkaları da düşmez.
İyide kardeş diğer arkadaşlar kesin alırsın paranı diyor sen alamazsın diyorsun ne yapayım yani anlamadım. Ben kesin kazanacaksam dava açmak istiyorum yoksa adama dahada cesaret vermeyelim. Zaten hiç bir şekilde iade etmeze en son bende dövmeye gideceğim