Pages:
Author

Topic: Dolandırıldım Paramı Alma Şansım Var mı ? - page 3. (Read 3315 times)

newbie
Activity: 18
Merit: 0
şu yasak konusunada bir açıklık getirilse

şu an herkes alenen suç mu işliyor yani kripto para alımı yaparak
member
Activity: 60
Merit: 10
arkadaşlar gönderildiğini kanıtlamak için Transaction hash kullanılamaz mı?

konuşma da diyor ki bu benim adresim buna göndereceksin.
gönderim gerçekleştiği zaman tx geliyor eline. o tx i sistemden kontrol ettiğin zaman hangi cüzdandan hangi cüzdana ne kadarlık gönderim yaptığı çıkıyor ortaya. adam kendi cüzdanından mesaj imzalasa bitcoini gönderen cüzdanın kendisinin olduğunu kanıtlar. mesajlaşmadan adamın verdiği cüzdanı tx ile de işlemin gerçekleştiği.

gönderimi kanıtlamakta birşey yok ki.

herkes son işlem yaptığı tx den kontrol edebilir hangi adresten hangi adrese gönderildiği ve işlemin ne zaman olduğunu.

Evet bu şekilde kanıtlamak mümkün; fakat ilgili savcının bununla uğraşması lazım ve yukarıda başka bir arkadaşın dediği gibi devletin henüz tanımadığı ya da iyi tanımadığı bir alana girdiği için uğraşmayacaktır diye düşünüyorum ben de.
full member
Activity: 434
Merit: 112
arkadaşlar gönderildiğini kanıtlamak için Transaction hash kullanılamaz mı?

konuşma da diyor ki bu benim adresim buna göndereceksin.
gönderim gerçekleştiği zaman tx geliyor eline. o tx i sistemden kontrol ettiğin zaman hangi cüzdandan hangi cüzdana ne kadarlık gönderim yaptığı çıkıyor ortaya. adam kendi cüzdanından mesaj imzalasa bitcoini gönderen cüzdanın kendisinin olduğunu kanıtlar. mesajlaşmadan adamın verdiği cüzdanı tx ile de işlemin gerçekleştiği.

gönderimi kanıtlamakta birşey yok ki.

herkes son işlem yaptığı tx den kontrol edebilir hangi adresten hangi adrese gönderildiği ve işlemin ne zaman olduğunu.
full member
Activity: 135
Merit: 101
öncelikle geçmiş olsun. btc transferlerinde hiç bir şekilde geri alma vs yoktur. yapabileceğin tek şey. yazışmalarının çıktısını alıp bi dilekçe yazıp şikayette bulunmak. böylelikle belki gözünü korkutabilirsin. başka numaralardan ara ilet bunları yada hangi platformda ise şikayet et bi şekilde ulaş ve mahkemelik olduğunuz çıksın ortaya.  tekrar geçmiş olsun
rdy
member
Activity: 70
50-100 tl den kaçıp 5000 tl den olmak.
Ah be kardeşim. geçmiş olsun.
newbie
Activity: 33

arkadaşım amacım yardımcı olmaktır. dalga geçmeyi bil beceremiyorsunda buna çabalayarak egonu tatmin etmeye veya kendi çapında eğlenmeye çalılıyorsan bu konu yeri değil. Aç konu dışında bir başlık orada istediğin gibi takılabilirsin.

elinde çözüm olabilecek bir şey var mı? varsa araştır sen de dolandırılmışsın, dolandırılan kişiler daha hızlı nasıl çözüm bulur onları sun. yok elinde bir şey yoksa uzatmaya gerek yok.
hocam ,istanbuldayım.Savcı tanıyormussunuz bilgilendirir misiniz az .Ben avukat bir arkadaşla görüştüm kanıt sıkıntı dedi,yapılan alışverişte illegal dedi.Coin alışverişi illegal olarak gösteriliyormuş.

o görüştüğün arkadaş bitcoini biraz daha araştırsın ondan sonra illegal desin. daha bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmesin.
sen o iş illagel dedikten sonra merkez bankasının başkanının, borsa müdürünün açıklamalarını söylemedin mi

Allah'ım olmayan bilgisiyle bide akıl veriyor ya bunu bide avukat kartvizitinin arkasından yapıyor.

Bitcoine illegal demek neyin kafasını yaşamak oluyor onu anlamadım. Sanırım avukat arkadaşın bitcoin hakkında yeterli bilgisi yok. Kestrme kaçak bir cevap vermiş görünüyor. Türkiye'de yasal borsalar üzerinden vergisini ödeyerek alıyoruz bitcoini. Bitcoin illegal ise avukat arkadaş bu şirketler hakkında http://coin-turk.com/turkiyede-bitcoin-kabul-eden-yerlerin-listesi yasal işlemleri başlatsın baksın bakalım başına neler geliyor.
newbie
Activity: 9
Bitcoin transferini ve karsiligini alamadigini, karsindaki dolandiricinin vaadlerini kayit altina almadiysan isinin cok zor oldugu ortada. Elinde kanitlar bile olsa devletin ugrasacagina pek ihtimal vermiyorum. Fakat daha detayli bilgi almak icin BİMER veya CİMER'e yazman iyi olacaktir.
member
Activity: 84
No Bitcoin, no problem.
BTC ... zaten yasak kanunlar gereği.

Net bilmediğiniz konularda yanlış bilgi yaymayın lütfen. BTC vb. dijital paraların alım-satımının yasak olduğuna dair varsa bir belge paylaşınız, aksi taktirde, varsayımlarınızı gözden geçiriniz.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Alımı satımı yapilan borsasi olan trade den kdv kesilen btc nasil illegal ödeme oluyor .sonucta sen bir bilgisayar kodu icin para ödemişsin bu degerli olur degersiz olur bu senin sorunun.hic dusunmeden avukata git.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Bu şekilde hakkini aramadikça piyasaki bütün dolandiricilar Bitcoin ile alişveriş yapacak.
member
Activity: 574
Merit: 14
Geçmiş olsun öncelikle
bence durumu bir avukata anlat ve birinci elden bilgi al.
hiçbirşey yapmamak da hata ve belki olur yolu vardır.
keşke türkiyedeki borsaları kullansaydın.
newbie
Activity: 30
Geçmiş olsun, soğuk su içebilirsin.

Elinde yazışmalar olsa bile senin o BTC 'yi, o kişiye gönderdiğini nasıl ispat edeceksin? O hesap bana ait değil dediği noktada ne yapacaksın? Haberlere geçen BTC operasyonunda da BTC amacı ile operasyon olmamıştır, adamı kaçırdıkları için operasyon oldu sonrasında da BTC mevzusu çıktı. Ama bence o haber sahte. Ne kaçıranlara dair, ne de kaçırılana dair bir daha ses çıkmadı. Hoş 12 milyon TL değerinde BTC 'si olan adam da sayılıdır, belki o haberi yaptırmamıştır.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Gerçekten enteresan nasıl güvenipte 5 bin lira paranızı gönderiyorsunuz bu duyduğumuz kaçıncı vaka, geçmiş olsun.
member
Activity: 378
Merit: 55

arkadaşım amacım yardımcı olmaktır. dalga geçmeyi bil beceremiyorsunda buna çabalayarak egonu tatmin etmeye veya kendi çapında eğlenmeye çalılıyorsan bu konu yeri değil. Aç konu dışında bir başlık orada istediğin gibi takılabilirsin.

elinde çözüm olabilecek bir şey var mı? varsa araştır sen de dolandırılmışsın, dolandırılan kişiler daha hızlı nasıl çözüm bulur onları sun. yok elinde bir şey yoksa uzatmaya gerek yok.
hocam ,istanbuldayım.Savcı tanıyormussunuz bilgilendirir misiniz az .Ben avukat bir arkadaşla görüştüm kanıt sıkıntı dedi,yapılan alışverişte illegal dedi.Coin alışverişi illegal olarak gösteriliyormuş.

o görüştüğün arkadaş bitcoini biraz daha araştırsın ondan sonra illegal desin. daha bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmesin.
sen o iş illagel dedikten sonra merkez bankasının başkanının, borsa müdürünün açıklamalarını söylemedin mi

Allah'ım olmayan bilgisiyle bide akıl veriyor ya bunu bide avukat kartvizitinin arkasından yapıyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Hangi avukat bitcoine illegal bir para transferi işlemi demiş çok merak ediyorum şuan Türkiye gündeminde ciddi ciddi konuşuluyor bitcoin.İllegal olsa emin ol bir uyarı yapılırdı saçma sapan iş yapıyorlar şurada sinirlerim bozuluyor.
member
Activity: 365
Dava edebilirsin tabi. Dolandırıcılık türk ceza kanununa göre bir suç. Kayıtlar önem arz ediyor. İnternette dolandırıcılıkla ilgili bir çok dava dilekçesi mevcut. Geçmiş6 olsun.
newbie
Activity: 3

member
Activity: 322
Merit: 16

member
Activity: 119
Bu arada doğrudan savcılığa başvurun. Dolandirildim diye tek dilekçeye bakıyor. İfadeni veriyorsun gerekli dokümanlarla. Savcı onu araştırıyor çözüme ulaştırıyor. Bu arada hangi şehir ?

Hayatında hiç savcılığa başvurdun mu Smiley Çok güzel sallıyorsun.Ama benimde önerim öncelikli bir avukata gitmen.Ben kuzenimden destek almıştım sonra bizim işlerde boka sarar diye vazgeçtik.

Herkes kendisinden bilirmiş insanları. ben burada yazıyorsam bir şey insanlara yanlış bilgi vermemek açısından bilmiyorsam önce danışırım rahat olabilirsin o açıdan. hiç savcılığa bir problemden dolayı başvurmadım ama en ufak bir sıkıntıda bilgiyi alır muhattabımla bu şekilde konuştuğum için problemlerim daha yargı aşamasına geçmeden çözüldü Allah'a şükür.

ben pek anlamam bu işten o yüzden bunu yazmadan önce avukata danıştım zaten. şansıma kız arkadaşım avukat olduğu için böyle durumlarda ücretsiz destek alıyorum.

ayrıca şehrinide sordum avukat ve savcı arkadaşlarım var yardımcı olmaları açısından. forumda çözüme ulaşan bir örnek olsun ki bundan sonra oluşabilecek herhangi bir dolandırma olayında hızlı çözebilelim diye.

arkadaşlar kız arkadaşı avukatmış bunun,böyle durumlarda da ucretsiz destek alıyormuş bakın bakın Cheesy Arkadaşlarıda cumhuriyet savcısıymış Cheesy kendiside yazarmış.

He bu arada bana avukat lazım haberin olsun Smiley
member
Activity: 119
Bu arada doğrudan savcılığa başvurun. Dolandirildim diye tek dilekçeye bakıyor. İfadeni veriyorsun gerekli dokümanlarla. Savcı onu araştırıyor çözüme ulaştırıyor. Bu arada hangi şehir ?

Hayatında hiç savcılığa başvurdun mu Smiley Çok güzel sallıyorsun.Ama benimde önerim öncelikli bir avukata gitmen.Ben kuzenimden destek almıştım sonra bizim işlerde boka sarar diye vazgeçtik.

Herkes kendisinden bilirmiş insanları. ben burada yazıyorsam bir şey insanlara yanlış bilgi vermemek açısından bilmiyorsam önce danışırım rahat olabilirsin o açıdan. hiç savcılığa bir problemden dolayı başvurmadım ama en ufak bir sıkıntıda bilgiyi alır muhattabımla bu şekilde konuştuğum için problemlerim daha yargı aşamasına geçmeden çözüldü Allah'a şükür.

ben pek anlamam bu işten o yüzden bunu yazmadan önce avukata danıştım zaten. şansıma kız arkadaşım avukat olduğu için böyle durumlarda ücretsiz destek alıyorum.

ayrıca şehrinide sordum avukat ve savcı arkadaşlarım var yardımcı olmaları açısından. forumda çözüme ulaşan bir örnek olsun ki bundan sonra oluşabilecek herhangi bir dolandırma olayında hızlı çözebilelim diye.

Yaz sen bu kitabı iyi satar newbie Smiley

birader accountlarla sidik yarıştıracaksak Jr'sın pek bi bok değil. sanki hero da kalkmış bana newbie diyor.
yine aynısnı söylüyorum herkes diğerlerini de kendisi gibi bilirmiş.

hayatın yalansa etrafını da öyle zannediyorsun.

ya sen ne kadar boş konusuyosun.ben kocaeli'de oturuyorum.yakınsak bir buluşalım senle s2k.
Pages:
Jump to: