eğer yazı editlenmemişse inşallah 10 tl olur gibi bir şey dememiş adam ve burada milliyetçilik yapmaya gerek yok acı ama gerçek bu.
Ben şimdiden bu sene antalyada tatilimi aldım baya ucuza kapattık.
Sizin açınızdan söyleyim sizin ekonomi çökmüş durumda buda demektir vergi zammı gelecek yani zaten bir sey üretmiyor icat etmiyorsunuz o yüzden para kazanamıyorsunuz 5-10 sene sonra çökebilirsinizde bilmiyorum yaptıgınız bir sey yok çünki.
haklı değil mi? bizim ekonomimiz çökmüş durumda ve durumu sadece daha çok vergi alarak toplamıyor muyuz? yapılan bir şey var mı?
evet bizim moralimiz bozulmalı zaten. moralimiz bozulmalı ve hangi işi yapıyorsak daha iyi yapmamız lazım. birileri duymak istemediğimiz gerçekleri söyledi diye onu ötekileştirmenin git başka bir ülkeye demenin manası yok. onu yapan var zaten.
ha keşke o sırıtan smileyi atmasaydı oraya arkadaşta.
Hocam yazı editlenmiş adam umarım 10 tl falan olur ben maaşımı dolar olarak alıyorum falan yazmıştı tatilimi Antalya da bedava ya gibi tuttum falan diyordu adam buna nazaran söyledim mesajını editleyip beni gereksiz tripli göstermiş aklınca ilk başlarda mesajları gören biliyor dostum
Hocam senden süphelenmeye basladım gerçekden yukarda mesaj duruyor tatili aldım zaten maasımı dolarak olarakda alıyorum o da yazıyor zaten üstte. Ne yani dolar olarak almak suç mu? Sevmekdemi günah hocam herseyi suçlamışsın mubarek.