Pages:
Author

Topic: Dolar 5.45 olur mu? - page 2. (Read 1349 times)

jr. member
Activity: 378
Merit: 1
August 20, 2018, 05:17:53 AM
Ülkemizde ciddi anlamda döviz devalüasyonu oldu bunu arkasında malde hizmet alımlarında da bunun etkisini göreceğiz ,yılbaşına kadar doların fiyatını umarım 10 lira civarı görmeyiz.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
August 20, 2018, 05:02:23 AM
Kriz suni idi bitti bakan olaya el koydu Amerika yumuşadı karşılıklı çıkarlar belirlendi Avrupa Birliği araya girdi Çin para gönderdi. Merkel Türkiye'ye destek açıklaması ile ülkemizin önemli aktör olduğunu tescilledi.

merkel ve diger avrupa ulkeleri tabi ki destek olduklarini gosterecekler. bizim bu borclar asyaya tarafina degil ki avrupa ulkelerine borclari takmisiz. alacaginin oldugu ulkeyle niye aralarini acmaya calissinlar.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
August 20, 2018, 04:59:08 AM
Kriz suni idi bitti bakan olaya el koydu Amerika yumuşadı karşılıklı çıkarlar belirlendi Avrupa Birliği araya girdi Çin para gönderdi. Merkel Türkiye'ye destek açıklaması ile ülkemizin önemli aktör olduğunu tescilledi.
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
August 12, 2018, 11:55:59 AM
Bu dolar ülkenin ekonomisi tamamen çökertilinceye kadar, IMF'nin kapısına gittiğimiz zamana kadar devam edecek gibi geliyor. oyundan dolayı falan değil bu kadar zararı başka nasıl karşılayabileceğiz.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
August 12, 2018, 11:48:50 AM
post sahibi doların 6.81 olduğunu görünce ne düşündü merak ettim doğrusu Smiley tl büyük dump yedi trend de devam edecek gibi 7.45 mi olur 8.45 mi olur görecez bakalım

hala dolardayim ama artik artmasın, ülke battı batacak
member
Activity: 238
Merit: 10
August 12, 2018, 10:20:30 AM
dolar 3.5 lira oldu dolar bozun çağrısı geldi. dolarlar bozuldu dolar 6.5 lira oldu. Şimdi yine dolarları bozun çağrısı .s Ne yani insanları birilerinin dolar stokladığına onlar yüzünden doların böyle olduğuna mı düşünmelerini istiyorlar.
jr. member
Activity: 168
August 12, 2018, 09:36:08 AM
bir yurtdışı hayalim vardı o da yalan oldu. Hatta önce yurtdışına çıkarım sonra türkiyenin görmediğim şehirlerini görmek istiyorum diyordum onu bile yapamayacağım herhalde.
jr. member
Activity: 239
August 12, 2018, 09:27:42 AM
post sahibi doların 6.81 olduğunu görünce ne düşündü merak ettim doğrusu Smiley tl büyük dump yedi trend de devam edecek gibi 7.45 mi olur 8.45 mi olur görecez bakalım
member
Activity: 322
Merit: 14
August 12, 2018, 08:49:27 AM
Krizin derinleşerek şirketlerin bankaların iflasına milyonlarca kişinin işsiz kalmasına neden olması durumunda toplumun önceden verdiği kararları oyları yeniden sorgulaması aşamasına geçeceğiz.

şirketler borcunu tekrar yapılandıracak ama bu girdi ile normal kredisini ödeyemeyen şirket yapılandırıldığı zaman da ödeyemez. Sadece borç daha fazla artmış olur faciası daha da büyür. önümüz çok çetin.
member
Activity: 672
Merit: 11
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
August 12, 2018, 04:26:45 AM
Krizin derinleşerek şirketlerin bankaların iflasına milyonlarca kişinin işsiz kalmasına neden olması durumunda toplumun önceden verdiği kararları oyları yeniden sorgulaması aşamasına geçeceğiz.

dolar oldu 6.414 ve işsizler topluluğuna dediğin gibi bir çok insan atıldı oyları sorgulamaya gelirsek kimse şu seviyede oyunu sorgulamayı akıl bile edemez
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
August 12, 2018, 03:43:02 AM
newbie
Activity: 70
Merit: 0
August 11, 2018, 10:46:24 PM
''2 hafta sonra dolar 9.45 olur mu?'' olarak başlığı güncellemek istiyorum. elden ele post sahibine ulaştıralım lütfen.
newbie
Activity: 238
August 11, 2018, 03:22:44 PM
hatırlar mısınız bilmem de rahip bitane adam terör örgütü mensubu olmaktan gözaltına alınmış ,abd adamı istemiş ,bizimkiler de vermemişti. Sonra yapılan bi konferans da 2 hafta içinde adamın alınacağına amerikanı bi bürokrat söz vermişti. Ve Türkiye bunun bedelini ödeyecek demişti. Sanırım 1 rahip kişi bize bedel ödetiyor Smiley

Senin ekonomin sağlam olsa dışa bağımlı olmasan rahibi içeri almayı geç ankaranın göbeğinde sallandır kimse bir şey yapamaz sana. kılıfına her türlü uydurursun.
Ekonomi böyle olduktan sonra rahip değil kara sineği bile bahane göstererek ekonomiyi bitirirler işte.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
August 11, 2018, 01:04:25 PM
hatırlar mısınız bilmem de rahip bitane adam terör örgütü mensubu olmaktan gözaltına alınmış ,abd adamı istemiş ,bizimkiler de vermemişti. Sonra yapılan bi konferans da 2 hafta içinde adamın alınacağına amerikanı bi bürokrat söz vermişti. Ve Türkiye bunun bedelini ödeyecek demişti. Sanırım 1 rahip kişi bize bedel ödetiyor Smiley

Sadece bir rahip mi? Yoksa çöken ekonominin bedelini mi ödüyoruz? Çaresizliğin, dışa bağımlılığın, plansız yapılaşmanın gerektirdiği ne varsa şu anda hayatımızda. Dolar yükselmeye devam edecek, biz de borçlanmaya devam edeceğiz.
jr. member
Activity: 196
August 11, 2018, 11:36:06 AM
Başlık ilk açıldığında yıl sonuna kadar rahatlıkla olur diye düşünüyordum. Şimdi aynı soruya sorarsanız dolar 5.45 olmaz. ne yaparlarsa yapsınlar yakın zaman içinde dolar 5.45 olmaz. geçmiş olsun artık.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
August 11, 2018, 11:25:47 AM
bu başlık ilk çıktığında da yazmıştım kısa vadede olacağını. rahip yarın bırakılsa bile ekonomi düzelmeyecek. aklı olan dolar almaya koşar.
newbie
Activity: 44
August 11, 2018, 09:39:07 AM

Türkiye ekonomisi çok iyi de sebimi rahip mi ? Rahip sadece hızlandırdı. Dün Bakan Berat Albayrak ın yaptığı ekonomi açıklamalarından birşey anlayan var mı ? Ben anlamadım. Anlayan birisi var sa bana da anlatsın lütfen.

konuştu da hepsi havada kalan cümlelerdi. Bakanlığımız çok daha etkin çalışacak. Eskiden çalışmıyor muydu? evet çalışıyordu ama artık daha da etkin olacak. Aynı tren- hızlı tren - yüksek hızlı tren gibi Smiley hızlı tren teknolojisini getirme, altyapısını tamamen ona uygun yapma yeni raylar, daha güçlü bir tren ve oldu sana hızlı ve yüksek hızlı tren  Grin

ha bir de orta vadeli hedeflerin ismini ve kısaltmasını beğenmiyormuş. Bununla ilgili güzel bir isim düşünüyorlarmış. İşte bunlar gerçekleşince gör ozaman sen Türkiye'yi. uvvv uzaya çıkacağız uzaya  Grin
member
Activity: 336
Merit: 13
August 11, 2018, 09:23:51 AM
siki tuttuk artik goc gec olabilir. ben bir de tl de yakalandim.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
August 11, 2018, 09:18:21 AM

Türkiye ekonomisi çok iyi de sebimi rahip mi ? Rahip sadece hızlandırdı. Dün Bakan Berat Albayrak ın yaptığı ekonomi açıklamalarından birşey anlayan var mı ? Ben anlamadım. Anlayan birisi var sa bana da anlatsın lütfen.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
August 10, 2018, 07:53:51 PM
Maşallah felaket tellallığı yapmışsın hocam, ibretlik bir başlık olarak burada durur bu Grin Elinde avucunda dolar olanlar hiç değilse kendini kurtarmaya bakıyor ama böyle giderse ülkede hepimizin hali harap.
Pages:
Jump to: