Pages:
Author

Topic: Dört büyük banka Bitcoin hesaplarını dondurdu! - page 2. (Read 286 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Bankalar savas baslatmak zorunda cunku yakinda bitcoin butun kagit paralari ezecek ve bankalarin bir islevi kalmayacak umarim savasi bitcoin kazanir.
full member
Activity: 742
Merit: 112
tutturmuşlar kara para aklama diye. banka hesapları belli. bizim maliye bakanlığı gibi müşterini çağır bu paraları nereden elde ettin diye sor, vergilendirmesini yap sonra sen yoluna, ben yoluma. Herkes kara para aklamıyor. bu tamamen saçmalık. ayrıca saadet zinciri diyenlere de sinir oluyorum. ne alaka.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bu haberlerin benzerleriyle daha önce de karşılaştık sonuçta bitcoin bu durumdan etkilenmedi yoluna baktı koskoca Çin hükümetinin aldığı kararla bitcoin yıkılmadıysa bu haberler bitcoin için çok şey ifade etmez .
member
Activity: 154
Merit: 10
The Worlds Most Advanced Distributed Computer
Son zamanlar da yine bu tarz haberler yaygınlaşamaya mı başladı ne ?  Bir şekilde her devlet vergilendirme çabasına girdi iyice.. Bakalım Türkiyeye bu tarz haberlerin etkisi ne düzeyde olacak ?
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Türkiye'de bununla ilgili herhangi bir şey yok değil mi? daha dün başladık bugün sıkıntı yaşamayalım.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
hocam başlığı düzenlemeniz gerekir diye düşünüyorum. Avustralya'da Dört büyük banka Bitcoin hesaplarını dondurdu! Şeklinde mesela.
Bu haliyle Türkiye'de bulunan bankalardan bazıları hesabı dondurdu gibi bir algı yaratılıyor konuya girene kadar.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
söylentide çıkarıyor olabilirler dünden hiçbir yerde doğrulama göremedim
member
Activity: 378
Merit: 55
Bitcoin ile savaş mı başladı ne?

abd vergi diye zorluyor bankalar hesapları donduruyor. güzel bir savaş başlıyor. bakalım ne olacak.
full member
Activity: 280
Merit: 103
Avustralya’nın 4 büyük bankasının son zamanların büyük trendi kripto para transferi yapan müşterilerin hesaplarını dondurduğu iddia ediliyor. İddiaya göre National Australia Bank, ANZ, Commonwealth Bank of Australia ve Westpac Banking Corporation kripto para transferi gerçekleştiren müşterilerinin hesaplarını dondurdu.
İddiaların ardından yapılan açıklamalarda ise doğrulama ya da yalanlama yapılmadı.

2017 Haziran'ından bu yana kripto para işlemlerini yasaklayan bankalardan biri olan Commonwealth Bank tarafından yapılan açıklamada, "Paraların gönderildiği hesaplar daha önce yolsuzluklara karışmış hesaplar ya da Bitcoin ve diğer dijital para birimlerine yatırım yapmak amacıyla kullanılan hesaplar" ifadeleri kullanıldı.
Pages:
Jump to: