Pages:
Author

Topic: Dragon Coin nedir? - page 3. (Read 649 times)

member
Activity: 1106
Merit: 25
February 21, 2018, 02:47:21 PM
kucoin de ki dragonchain ile karıştırmamak lazım. zaten bu airdrop olaylarını yapanlar genelde tanıdık coinlerin adını seçiyor ki yakın isimle karıştıranlar da alım yapsın.daha önce eth nin ve ltc nin türevleri bol miktarda çıktı. en son ethereum soft çıkmıştı o da gümlemiş akşam akşam haberini aldım. umarım yatırım yapan olmamıştır.en çok o tarz durumlara üzülüyorum...
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
February 21, 2018, 11:49:37 AM
Arkada bir community yok, adminle konuştum nerden geldi bukadar para diye, 4 büyük zenginden 300 milyon toplamıslar, kalan 20yı de normal insanlar vermısler, borsaya cıkınca ıs yapar mı bılmem ama kımsenın haberı bıle yok sırf buyuk bıkac zengın yatırım yaptı dıye ıs yapar mı bılemem.
member
Activity: 294
Merit: 10
February 21, 2018, 11:36:34 AM
Bounty si var 3 farkli donem olarak gerceklestirildi. Ben ikinci doneminde signature kampanyasina girmistim. Sanirim su an da 3. donem olarak yine bountie si acik. Macau kumar piyasasinda varolmaya calisan bir coin gibi duruyor. Yatirim olarak bilemem ama bountie sine girilebilir.
member
Activity: 322
Merit: 31
February 21, 2018, 08:15:58 AM
Güzel yatirim toplamis. Daha 22 gun var bitmesine satisin. Muhtemelen hardcap yapacaklar 1drg nin fiyati da cok yuksek neye guvenerek bu kadar cok para istemisler bilmiyorum. Projeyi takip eden varsa bilgilendirirse seviniriz. Muhtemelen bounty yapmadiklari icin cok duymadik. Bu arada dock.io direk hardcap yapmis. Onda bounty programinda olan arkadaslar varsa bilgisi olsun.

Hocam Bounty programları mevcut.Bende geçen hafta girdim. 5 RT / 1 T olayı var haftalık. Ancak takip sayfası güncellenmiyor. Böyle bounty programlarının ödeme yapması çok nadirdir. Bakalım bende bekliyorum ne olacak.
full member
Activity: 336
Merit: 100
February 21, 2018, 07:51:42 AM
evet dragon coin ile dragon chain koini bir birine karıştırmamak lazım ikisi çok farklı koinler, hatta ekiplerinde ortak insanlar bile yok,
member
Activity: 476
Merit: 31
February 21, 2018, 07:11:24 AM
Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle sürekli takip ettiğim icodrops sitesine bugün baktığımda dragon coin adlı bir coin gördüm. 407.5 milyon dolar hedefi var ve 320 milyon dolarlik satis gerceklestirmis gorunuyorlar. Erc-20 tokeni olarak piyasaya cikisi gorunuyor ve 1 drg=3.77usd civarindan fiyatlanmis. Incelemek isteyenler icin

https://icodrops.com/drg-token/     

Takip etmekte fayda var herhalde. Daha once konusu acilmis mi bilmiyorum. Belki faydalanan olur diye yazdım
bi yanlışınız olmasın dragoncoin zaten kucoin borsasında bi kac aydır satılıyor. Walt Disney'in coini olacagı falan soylenen coin. al sat yapmışlıgım bile var Smiley

Hocam arkadas sanirim dragon tokeni kastediyor sizindediginiz dragonchain olmasin? Cunku bu farkli bir proje  daha ico asamasinda oldugunu gorebiliyoruz. Ayrica bu fiyatlardan 320 milyon dolar toplandiysa gayet insanlarin guvendigi bir proje. Ama nasil olurda  daha tr de konusu acilmamis hayret.  Bende gormedim bir yerde scam olabilme ihtimali var mi acaba gecenlerde cikan telegram icosu gibi  fake fiyat falan
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
February 21, 2018, 06:58:21 AM
Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle sürekli takip ettiğim icodrops sitesine bugün baktığımda dragon coin adlı bir coin gördüm. 407.5 milyon dolar hedefi var ve 320 milyon dolarlik satis gerceklestirmis gorunuyorlar. Erc-20 tokeni olarak piyasaya cikisi gorunuyor ve 1 drg=3.77usd civarindan fiyatlanmis. Incelemek isteyenler icin

Takip etmekte fayda var herhalde. Daha once konusu acilmis mi bilmiyorum. Belki faydalanan olur diye yazdım
bi yanlışınız olmasın dragoncoin zaten kucoin borsasında bi kac aydır satılıyor. Walt Disney'in coini olacagı falan soylenen coin. al sat yapmışlıgım bile var Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
February 21, 2018, 06:52:02 AM
Güzel yatirim toplamis. Daha 22 gun var bitmesine satisin. Muhtemelen hardcap yapacaklar 1drg nin fiyati da cok yuksek neye guvenerek bu kadar cok para istemisler bilmiyorum. Projeyi takip eden varsa bilgilendirirse seviniriz. Muhtemelen bounty yapmadiklari icin cok duymadik. Bu arada dock.io direk hardcap yapmis. Onda bounty programinda olan arkadaslar varsa bilgisi olsun.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
February 21, 2018, 06:47:19 AM
İsmi karizma olsada bildiğimiz bir kumar projesi diye biliyorum. Edgeles ve funfair' in rakibi gibi .
member
Activity: 490
Merit: 16
February 21, 2018, 06:21:28 AM

Pages:
Jump to: