Pages:
Author

Topic: 🍺🍺 Druženje 🍺🍺 - page 4. (Read 1032 times)

legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
October 21, 2018, 01:47:02 PM
1. RegulusHr
2. Daniel91 ??
sr. member
Activity: 602
Merit: 260
October 21, 2018, 11:53:58 AM
Dragi kolege forumaši  kako sam i najavio organizirati ću druženje da Vas počastim povodom primitka nagrade za pisanje viceva koju je organizirao kolega @mladen00.
Plan je da druženje bude u subotu 10.11.2018 u Zagrebu s početkom u 18h, za sad mi se nekako najprikladniji čini History & Village club u Tkalčićevoj 68. Ako netko ima bolji prijedlog neka slobodno predloži.

Village sam izabrao jer je do njega je lako doći javnim prijevozom a i u blizini ima javnih garaža ako netko dolazi s autom.
Na sve to klub imaj još jednu zanimljivu stvar za nas koji smo uronili u kripto svijet. Smiley

Predlažem da se svatko tko namjerava doći javi porukom u ovoj temi  pa možemo sastaviti popis ljudi koji misle doći, on koji nisu sigurni u svoj dolazak neka to napomenu pa ćemo ih označiti na popisu s dva upitnika „??“.

Servisne informacije:
Garaža Kaptol, cca. 350m.
Garaža Academia (bivše Cascade), cca. 300m.
Garaža Langov trg cca. 900m.
Tramvaj, stanica Trg bana J. Jelačića cca. 500m.

Tko dolazi:
1. RegulusHr
2. Daniel91
3. ovcijisir
4. EustaceBagge
5. slackovic
6. cryptofrka
7. Gytza
8. mladen00 ??
9. tooday
10. campica

Dakle još nekoliko detalja o današnjem druženju.
Rezervirao sam stol za osam ljudi u Village dijelu, rekli su mi da će mi rezervirati stol uz stakleni zid tako da ne bi trebalo biti problem prepoznati o kojem se stolu radi, za svaki slučaj planiram donijeti i papir s natpisom bitcointalk.org koji će stajati na stolu da ne bi bilo zabune. Ljudima koji su potvrdili svoj dolazak poslati će PM s mojim kontaktom da me mogu nazvati ako nešto zapne.

Za one koji nisu upoznati  History & Villaga club ima dva dijela. Kad idete po Tkalčićevoj od trga prema sjeveru s desne strane se nalazi History dio s ljeve strane je Villaga dio (ima veliki natpis na šanku).

Ako je još nešto nejasno pitajte.
Pages:
Jump to: