Pages:
Author

Topic: Dün Gece Ne Oldu? Alt'larda Büyük Gerileme... - page 2. (Read 387 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Her gece uyanıktım dün dedim yatayım, sabah bir kalktım. Ortalık kan kırmızı, olayı çözene kadar matic uçtu gitti tekrar, alamadım.
Hemen herkes benim gibi düşündüğü için bulunduğu altcoini satıp matic'e geçmiş 20k BTC'den fazla hacim var. 150-200 arası alan %50 yaptı sabah sabah bitcoin bazında, Allah bereket versin. Kazananlar güle güle harcasın.
Bu adamlar şaşırtmayı seviyor, inşallah şöyle eskisi gibi %1000-3000 artışlar görmeye başlarız, altcoinler için böyle hareketler zor değil.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Dün sabah saatlerinde bir takip ettiğim ve verdiği bilgilere güvendiğim bir hesap 50 milyon Matic'in Binance'ın cüzdanına gönderildiğini söyledi. Bunun ne anlama geldiğini az çok tahmin ediyordum.
Nitekim bugün sabah kalktığımda yine aynı hesaptan gelen bildirimde bu gece Matic'i takip ettiniz umarım yazıyordu. Matic 600 sats'dan, 150'lere kadar gerilemiş ama şu anda 260-270 aralığında...
Günlerdir sağda solda sürekli Matic'i öven şeyler duyuyordum. Demek ki amaç buymuş diyorum şimdi kendi kendime...

Ama asıl olay başka sadece Matic değil, Harmony'de benzer şekilde %50 civarı kaybedip tekrar toparlamış... Tek tek henüz bakamadım ama sanırım birileri satabildikleri kadar yukarıdan satıp alttan tekrar topladılar. Elinde tutan varsa geçmiş olsun... Umarım toparlar çabuk. Dün gece ki bu olay stop loss 'un önemini bir kez daha anlatıyor sanırım... Bir yandan da boğa-vari bir hareket gibi duruyor bu tarz hareketler, beni heyecanlandırmadı desem yalan olur.
Pages:
Jump to: