Pages:
Author

Topic: Dünyada kaç teknoloji böyle spekülasyon yapılıyor ?? - page 2. (Read 243 times)

member
Activity: 280
Merit: 10
Bu olay teknılojinini suçu değil, bu onu bu şekilde sömüren kötü niyetli insanların suçu hocam,

bir bıçakla otları da yolabilirsiniz, ekmek de kesebilirsiniz, adam da kesebilirsiniz.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
dünya para tacirleri ellerindeki gücün gideceğini gördükleri için devletler bazlarında saldırmaya devam edeceklerdir. çünkü doların karşısına çıkabilecek ve tüm para birimlerini yok edebilecek bir teknolojiden bahsediyoruz.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Piyasanın oynak olmasını bu kadar eleştirmeni anlamıyorum. Bu oynaklık sayesinde bizler para kazanıyoruz. Bu yüzden traderler para kazanıyor. Yoksa herkes hodlcu olmak zorunda kalır bu da bizlerin işine gelmez. Ayakları yere sağlam basma konusuna gelince evet burada sana katılıyorum artık belirli bir seviyenin üzerinde çivilenip kalması ve aşağıya inmemesi gerekiyor. G20'de konuşulacak şeyler piyasayı ciddi mana da etkileyecek. Bekleyip göreceğiz
full member
Activity: 434
Merit: 107
crypto piyasası halen günlük 15-20 dolar işlem hacmiyle dönüyor. oysa bir forex piyasası bunun tam bin katı bir işlem hacmine sahip. orada manipülasyon yapılamıyor işler biraz spekülasyona bağlı ama daha çok ekonomik veriler öne çıkıyor.

crypto paranın hacmi çok fazla olmadığı ve değeri reel ekonomiyle ilgili olmadığı için onun spekülasyonu ve manipülasyonu daha kolay oluyor. herhangi bir ekonomik veriden direkt etkilenmediği düşünüldüğünde yatırımcılar sadece rüzgara bakarak karar veriyor. bu da çok volatil olmasına sebep oluyor.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Neredeyse bütün teknolojilerde bu tarz spekülasyon yapılıyor.Çünkü her yeni teknoloji bir eskisinden kar saglayanlarin cebini bosaltiyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Doğru tespitler katılıyorum. Bu da demektir ki blockchain cidden yıkıcı bir teknoloji ve eski düzen bozulsun istemeyen herkes bir taraftan  hem piyasanın nimetlerinden  faydalanıyor hem de bir taraftan hızla ilerlemesini önleyici haberleri piyasaya salıyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Anasını avradını satayım arkadaş böyle birşey var mı yav ?? Her dakka yeni bir spekülasyon yeni bir olay.Anlamıyorum yani oyun mu oynuyoruz ? Borsa da hisse senetleri böyle dalgalanmaz a... k... çoçukları hiç doymuyor mu para kazanmaya veya alttan toplamaya ? Dünyada kaç tane böyle eşsiz bir icat var da üzerine bu kadar spekülasyon yapılmış Huh Her gelen osuruyor gidiyor olan bitcoine oluyor.Tamam genele baktığımızda hep bir yükseliş var fakat nedir bu bitcoin yatırımcılarının derdi.En ufak kötü haber bile çok etkilemeye başladı,her osurana piyasa böyle tepki verecekseee burdan kazanacağımız parayıda akıl doktorlarına veririz.Ben söve söve doyamadım onlar spekülasyon yapa yapa doymuyor.Bitcoin ne kadar aciz , kırılganmış da haberimiz mi yokmuş arkadaş.Yarın bir tether bombası veya ufak kıytırık bi ülkenin yasaklamasıyla tekrar 4-5 k dolar hayrılı olsun ve afiyet olsun diyorum..
Birde düşünün sağlam birkaç ülke g20 zirvesinde yasaklamaya karar veriyorlar.Ondan sonra bitcoin diye birşey heralde uzun yıllar unutulur Grin

Kısaca demek istediğim Bitcoin artık biraz yere sağlam basıp nerede duracağına karar vermesi lazım.Tüm spekülasyonlara s.. gidin demesi lazım !
Pages:
Jump to: