Pages:
Author

Topic: Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Malta'ya taşınıyor - page 3. (Read 492 times)

member
Activity: 126
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Malta genel olarak bu tarz işler için adeta biçilmiş bir kaftan görevi görüyor.Binance'nin Malta toprakları içerisinde çok rahat edeceğini düşünüyorum.Umarım Malta'da kendilerini geliştirmeye ve yenilemeye başlarlar.Merkezi olmayan borsa haline gelmesi çok iyi olur.
full member
Activity: 336
Merit: 100
bu haber oldukça iyi bir haber, zaten bu haber yayılınca hemen ufak bir yükseliş oldu, bunun gibi bir borsa daha var benim yakından ilgilendiğim adı da OAX, bence inceleyin ben tutuyorum biraz
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
maltaya tasinirlarsa fiat para ile isleminde onunu acar. usdt true usd vs o tarz seylerede gerek kalmaz. hem piyasa icin hem binance icin iyi bi hamle.

Katılıyorum özellikle piyasa şu Usdt belasından bir an önce kurtulmalı yoksa ilerleyen zaman içerisinde orta vadede bu işin sonu hiç iyi olmayabilir.Binance kendini gün geçtikçe geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyor.
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
maltaya tasinirlarsa fiat para ile isleminde onunu acar. usdt true usd vs o tarz seylerede gerek kalmaz. hem piyasa icin hem binance icin iyi bi hamle.
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
o değilde yarın birgün hack girişimi olsa ve başarılı olsa sizce maltadan daha kolay kaçamazlar mı ? milyon dolarları alıp adamlar ordadan çok kolay kaybolacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ben bu taşınma altında farklı hikayeler olabileceği düşüncesindeyim. Çin olmadığı sürece Uzak Doğu'da da pek tabii varlıklarını koruyabilirlerdi.
Operasyonlarını daha kolay sürdürme ve mali disiplin açısından daha rahat hareket etmek için böyle bir karar almış olabilirler
member
Activity: 322
Merit: 12
Bence de kesinlikle vergileri en aza indirmek icin maltaya tasiniyordur. Bunda tabiki japonyanin olumsuz aciklamalarinin etkiside vardir.
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Çin hükümeti nasıl oluyorda sorun çıkartıyor açıkçası ben bu işe pek inanmıyorum Binance vergi ödemek istemediğinden dolayı Malta'ya kaçıyordur.. Çin hükümeti bile bu teknolojiye sırt çevirirse zaten Bitcoin satın almamızın pek bir anlamı kalmıyor.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Bu maltaya taşınma konusu çok yeni yeni fırsatlara gebe olabilir, yani çok iyi şekilde bir yükseliş alabir BNB token'ı sebebi ise şu, bence bunlar buraya taşınıyorsa çok daha büyük projeler yapacaklardır
full member
Activity: 721
Merkezitetsizliği de sağlamayı başarırlarsa hele ufak bir sinyal daha gelsin Binance iyiden iyiye piaysayı domine eder bence. Polodan da bir yenilik bekliyorum.
sr. member
Activity: 729
Binance’nin Malta’da ofis açması taşınacağı anlamına gelmiyor bence. Binance merkezsiz borsa açacağını açıklamıştı bir süre önce. Son aylarda Binance’yle ilgili çok fazla haber yapılmaya başlandı.
sr. member
Activity: 588
Eğer bu haber doğruysa Çin ve japonya meyve veren ağacı taşlamış olacaklar ve günlük işlem hacmi yüksek olan bir borsadan faydalanamayacaklar tabi onur taraftan Malta bu işten çok kazançlı çıkacaktır. Demokraside çareler tükenmez.
member
Activity: 154
Merit: 10
Çin devlet yetkililerinin borsanın ülke dışına çıkmasına izin vereceğini sanmam büyük aptallık olur, altın yumurta yumurtlayan tavuk kesilmez.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Çin binance'a ne gibi zorluklar yaşattı ki, gerçekten yanlış bir strateji izlemiş bu yönde. Ozaman malta kripto paralar açısından baya önemli bir yer olacak
member
Activity: 378
Merit: 20
Muhakkak kendilerini daha rahat hissedecekleri için maltaya taşınma kararını almışlardır. Bu durumda uzakdoğuda piyasalara rahat vermeyecekler herhalde. Avrupanın durumunu ise zaman gösterecek. Herhalde üç günlüğüne avrupaya gitmezler, bi bildikleri vardır sanırım.
jr. member
Activity: 92
Merit: 4
çin bunları bitirdi tabi şimdi malta gibi bir ülkede çok daha rahat olur bu tip şeyleri öğrenmek
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
çin in baskılarından kaçıp japonya ya sığınmışlardı ama her halde japonya da çok sıcak bakmadı ki, başlarına gelebilecek olanı görüp şimdilik rahat edebilecekleri ülkeye yani maltaya taşınıyorlar. ne diyelim bekleyip göreceğiz bakalım. neticede faaliyetlerine bir avrupa ülkesinde devam edecek.
sr. member
Activity: 628
Eğer rahat edeceklerse Malta'ya taşınsınlar ama Malta uluslararası arenada ne kadar sözü geçen bir ülke bilinmez.. Yani abileri ona kapat bu borsayı dediği anda kapatmak zorunda kalmayacak mı zaten? Neden böyle bir geçiş yapma gereği duyulmuş anlamadım.
newbie
Activity: 100
Merit: 0
Çin'de sığınamadı. Japonya'da olmadı . En temizi Malta. Binance en büyük olmaya her zaman devam edecek.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
neden olmuş olabilir mantıklı bir sonuca varamadım gerçekten de yangından mal kaçırırmış gibi olmuş .bir açıklama gelmeli .güven vermeli bu derece önemli bir kripto para
Pages:
Jump to: