Sahte Pancakeswap volume pumpu ile ETH’ye fud salarak boğadaki pozitif atmosferi silen insanlardan biri bu CZ ama buradaki şakşakçıları “bir devrime tanik oluyoruz” demeye devam edebilirler. Bir devrim dedikleri de kopya bir coinin sahte hacim ve fiyat manipulasyonu ile aslını geçmeye çalışması. Bunun peşine takilanlara ayri yazık. Bir tık zeki Justin Sun.
hacım sana ne oldu be?
sen boyle hazımsız bir adam değildin.
hiçbir koin babamın oglu değil ben kazandıgım paraya bakarım.
peşine takılanlara niye yazık?bnb ve bsc deki koinler kadar kazandıran oldu bu bullrun da?cok kazandık diye mi yazık bize
şakşakcı filan diyorsun beni hedef aldıgını cok net biliyorum.bu sefer kibar yazdım agzımızın tadı bozulmasın rica ederim.
1.’si bahsettiğim kişi sen değilsin ki öyle bir cümle kurmadığını sen de gayet iyi biliyorsun.
2.’si paranda gözüm olduğunu saniyosun, bu tür paronayakça mesajları acilen bırak, daha önce de söylediğim gibi bol kazançlar.
3.’sü piyasanin cz gibi manipulatorler tarafından manipule edilmesinden ve boğanın içinden geçilmesinden rahatsızım. BNB’nin Polkadot’u geçebilecek kapasitesi olmadiğini cümle alem biliyorken gidip 3. siraya koydular. Böyle bir piyasada akli başında ne kadar insan varsa balonu farkedip satmaya başladı. Ben hayatimda boğaya böylesine saçma bir çomak sokulduğunu görmemiştim. Adam bir günde 2 kere ETH ve ERC20 çekimlerini kapattı. CMC’yi satın aldı. BSC ise centralized bi shit. Bu adam tek başına tekel ve piyasayı ele geçiriyor, böyle bir şeyi neden hazmetmeliyiz?
Şu BNB sevgisinin, BCH sevgisinden en ufak farkı yok. BSC ekosistemini sevmiyorum yahu, zorla mı? Aslı varken neden merkezi ve kopya bir ağı sevmeliyim? BSC’de kaç startup var? ETH’dekini kopyala getir işte, başka da bir şeyi yok.
Not: Yukselisi kaçirdiğim için hazmedemediğimi falan sandiğini mesajlarindan anlayabiliyorum. Benim eski mesajlarimi okursan Binance tekelinden rahatsiz olduğum için 2020’nin basindan beri DEX kullandiğimi ve Binance yerine de Kraken kullandiğimi gorebilirsin. Ben zorda kalmadikça Binance falan kullanmiyorum.