Pages:
Author

Topic: Düşüş Bitti mi? - page 29. (Read 5565 times)

full member
Activity: 742
Merit: 140
March 09, 2018, 09:00:41 AM
neden 6300 ü düşünce bitsinki bitmain daha güzel makınalar cıkarır piyasaya satar piyasayı canlandırır işte bence felaket tellallıgı yeterince yapıldı heryerde.

Sizin dediğiniz şey satışın yani arzın fazla olduğu bir dönemde arzın arttırılması.

Bunun kelime anlamı harakiri fiyat açısından.

Tam tersi ucuzlamasın gerektiriğinde sizin dediğiniz mantıklı olabilir.

Piyasa mutlaka toparlanacaktır fakat bu biraz zaman alacak.
member
Activity: 596
Merit: 14
March 09, 2018, 08:21:00 AM
neden 6300 ü düşünce bitsinki bitmain daha güzel makınalar cıkarır piyasaya satar piyasayı canlandırır işte bence felaket tellallıgı yeterince yapıldı heryerde.
full member
Activity: 728
Merit: 151
March 09, 2018, 06:41:30 AM
Sadece mtgox haberi piyasayı 1 yıl aşağı götürür. Neden satıldığı belli değil, piyasa koşullarında fiyat arttıkça satmaya devam edecekleri belli.

ya bunların allah belasını versin ya...millet mart nisan diyordu ..2018 komple yalan mı oldu şimdi   ?  bu mtgox olayı tam olarak ne oluyor biraz detay verebilir misiniz koinbulteni sitesinde biraz bahsedilmiş ancak olay bi kıçından bi başından anlatılmış
full member
Activity: 350
Merit: 106
March 09, 2018, 06:11:07 AM
Düşüşler bitmedi ama ben resmen bittim eridim artık %200 den fazla içeri girdim nerdeyse bu son düşüşlerle.çıkar çıkar diye bekliyorum ama bekledikçe dahada düşüyor dahada düşmeye devam edecek gibi duruyor.umudumu tükettim tüketecem nerdeyse.eski ath leri bekliyoruz hala birçoğumuz çıkmak için sizce tekrar görecekmiyiz o seviyeleri?
member
Activity: 336
Merit: 10
March 09, 2018, 04:46:29 AM
düşüşler bitti derken tekrar tekrar düşüyor ne kadar devam eder artık kimse tahmin edemez oldu 11500 dolarlardan 8000 dolar seviyelerine kadar düştü.kaç dolarlara kadar düşer tahmin etmek biraz güç ABD ve bazı devletlerin btc ye karşı durumlarından düşüş oldu toparlanması bakalım ne kadar devam eder 
full member
Activity: 616
Merit: 108
March 09, 2018, 04:36:48 AM
Sadece mtgox haberi piyasayı 1 yıl aşağı götürür. Neden satıldığı belli değil, piyasa koşullarında fiyat arttıkça satmaya devam edecekleri belli.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
March 09, 2018, 02:47:56 AM
Ellerinde bu kadar yüklü miktar varsa yakın zamanda 50k olmasını beklemek bence hayal çıktıkça vuracaklar. Hele bir kere daha 20k lara gelelim yine satacaklar ama bilinmesi gereken bir durum var orta da eğer böyle yüksek volatile li hareketler yaparlarsa piyasaya yeni girişlere balta vururlar.
full member
Activity: 700
Merit: 134
March 09, 2018, 02:15:58 AM
https://koinbulteni.com/mt-gox-muvekkili-400-milyon-dolarlik-bitcoin-ve-bitcoin-cash-sattigini-acikladi-9289.html

Habere göre piyasa daha da düşecek gibi duruyor.

Daha ellerinde 165 bin Bitcoin varmış.

Fakat şu anda bu fonun niçin satıldığına dair bir açıklama yapılmadığı gibi satış sürecinde kullanılan borsanın ismi de gizli tutuluyor. An itibariyle müvekkilin elinde 1.5 milyar dolar değerinde 165,000 Bitcoin ve 150 milyon değerinde Bitcoin Cash bulunuyor lakin bu miktara da ne olacağı bilinmiyor.

35 bin Bitcoin 3 aylık periot ile satmışlar bu düşüşün hemen hemen başladığı tarihler.

Belliki bundan birilerinin daha önceden haberi vardı ve gemiyi erken terkettiler.

Söz konusu olan kurum mtgox olunca kesin dışarıya bir bilgi sızdırmışlardır.Bu tarz olumsuzluklar oldukça bitcoinde düşüşler hep devam edecek.Bakalım tüm bitcoinleri sattıklarında bu işten paçalarını kurtarabilecekler mi Huh

Bütün zulalarını bir anda çıkartmayacaklardır. Sonuçta adamlar bunu yaptığında kendi ceplerine girecek miktar da azalıyor. İlerleyen yıllarda bitcoinin 40-50 bin dolar olduğu dönemlerde bunları satıp ceplerine 10 kat fazla para koyabilirler. Şu anda yaptıkları satışlar ellerindekilerin çok çok az bir miktarı ve yükselişe tekrar izin vereceklerdir.
Sonra bir dump daha gelecek tabi Cheesy
member
Activity: 378
Merit: 11
March 09, 2018, 02:14:31 AM
kaldık çıkamadık yine, bu saatten sonrada çıkılmaz çok düştü dedim ama yine düştü, demekki dibi yokmuş takımlar malları yıkıyor üzerimize anladığım bu yoksa sat sat bitmedi her gun %20 nasıl düşer
member
Activity: 539
Merit: 20
March 09, 2018, 02:05:49 AM
bu durumu çok güzel anlatan güzel bir söz var ya neyse kalsın.
full member
Activity: 490
Merit: 105
March 09, 2018, 02:00:56 AM
yeni düşüş trendi is coming büyük bir dalga daha bizi bekliyor bu dalga altları öldürecektir bir çoğunu malesef satan sattı kalanlar zarar edecektir
member
Activity: 504
Merit: 12
March 09, 2018, 01:57:26 AM
malesef büyük düşüşlerin bittiği söylenemez en azından mart ayında sürekli bizi üzecek durumlar ile karşılaşacağımız mümkün
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
March 09, 2018, 12:47:42 AM
Piyasa kızarmaya devam bir nefes alamadık ya şu 2 aldır elimiz kan ağlıyor
 Bir yükseldi mi de Değil ay a Mars’a kadar yolu olacak bence ve şuan sabreden dervişler muradına erecek ha böyle kötü haberler oldu mu genelde piyasa 2 gün kan ağlıyor sonra toparlanmaya başlıyor ben yarına kadar en az alım yapmayacağım
member
Activity: 252
Merit: 10
March 09, 2018, 12:29:49 AM
o kadar bitcoin satarlarsa elbete düşüş devam eder adamların ellerınde 165 bin bitcoin varmı hepsini sattıklarını düşünürsek uzun bir zaman bitcoin yükseliş yüzü göremez diye düşünüyorum.
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
March 08, 2018, 11:56:34 PM
https://koinbulteni.com/mt-gox-muvekkili-400-milyon-dolarlik-bitcoin-ve-bitcoin-cash-sattigini-acikladi-9289.html

Fakat şu anda bu fonun niçin satıldığına dair bir açıklama yapılmadığı gibi satış sürecinde kullanılan borsanın ismi de gizli tutuluyor. An itibariyle müvekkilin elinde 1.5 milyar dolar değerinde 165,000 Bitcoin ve 150 milyon değerinde Bitcoin Cash bulunuyor lakin bu miktara da ne olacağı bilinmiyor.

35 bin Bitcoin 3 aylık periot ile satmışlar bu düşüşün hemen hemen başladığı tarihler.

Belliki bundan birilerinin daha önceden haberi vardı ve gemiyi erken terkettiler.

Söz konusu olan kurum mtgox olunca kesin dışarıya bir bilgi sızdırmışlardır.Bu tarz olumsuzluklar oldukça bitcoinde düşüşler hep devam edecek.Bakalım tüm bitcoinleri sattıklarında bu işten paçalarını kurtarabilecekler mi Huh
member
Activity: 714
Merit: 82
March 08, 2018, 11:48:26 PM
düşüş iyice hızlandı. sayfayı her yenilediğim de biraz daha eriyor.

full member
Activity: 742
Merit: 140
March 08, 2018, 10:17:48 PM

full member
Activity: 1019
Merit: 146
March 08, 2018, 10:03:59 PM
 Mt.Gox tarafından 400 milyon $ değerinde usulsüz BTC ve BCH satılması ve üstüne Binancede yaşanan skandal inanılmaz bir güven kırdı.olumsuz haberler gelmiyorken spekülatif piyasa kendi olumsuzluğunu yaratıyor.düştü düşecek ne kadar daha düşecek bilinmez ama piyasa yeşillenmeye başladığında bir çok kimse bunları unutmayacaktır ve merkezsiz borsa projelerinde güzel şeyler olacaktır.
full member
Activity: 424
Merit: 103
March 08, 2018, 09:30:32 PM
Evet gecenin bu saatinde yine alarmlar çaldı malesef..9000 Kaleside düştü gibi.Btc ve alcoinler için çok ciddi bir durum oluştu.4 saatlik kapanış 8700 altındqa olur ise benim gördüğüm hedef 3100 olur.Şu an grafik atamıyorum.Ancak durum son derece ciddi.Fiyat şu an 8880..Tüm kripto piyasası için karar anı..
full member
Activity: 476
Merit: 100
March 08, 2018, 05:17:35 AM
Artık bitti gibi yazmıştık ama resmen anası ağladı ondan sonra da, nerde duracağını artık kestiremiyoruz hayatta düşmez daha dediğimiz yerin bile yarısını indi nerdeyse çoğu, bikaç hafta piyasadan uzak durmak en iyisi.
Pages:
Jump to: