Pages:
Author

Topic: Düşüş Bitti mi? - page 41. (Read 5565 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
February 11, 2018, 11:51:29 AM
Piyasada karmaşa devam ediyor, Bitcoin yeterince güç  toplayamadı düşüş bittiyse bile yükseliş başlayamıyor bu nedenle, tekrar tekrar denemeler gerçekleşiyor, Bitcoin yoluna devam edecek ama sabır.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
February 11, 2018, 11:33:39 AM
düşüş bittimi sorusu zor bir soru bunların cevaplanmasıda bizlere düştüğü için artık elimizden gelenleri yaptık yatırım yaptık yükseliş bekleniyor
full member
Activity: 196
Merit: 117
February 11, 2018, 09:56:01 AM
Bu iş grafiklerle değil spekülasyon ve manipülasyonla döner arkadaşlar. Boşu boşuna grafik atmayın. 10 kere tahmin yaparsınız 1 tanesi tutar sonra ben bildim dersiniz. Grafik burada işe yaramaz 50 kere söylendi.

Bir alıntı sana yeter.

Cahillerle tartışmaya girmeyin zira ben onları hiç yenemedim. - İmam-ı Gazali

*Tanıdığım en aptal kişiler, her şeyi bildiğini zanneden kişilerdir. (Malcom Forbes)

Grafik bilsen şimdiye milyoner olmuştun. Hadi bakalım sana zengin olmada başarılar.

Herşeyi bildiğimi idda etmedim. Herşeyi bilsem burda ne işim var. Tartışmalarda konuyu saptırıp suçlama yapmak en kolayı zaten.

Teknik analiz hakkında hiç bi fikri olmayanların gelip burda ahkam kesmesine ayar oluyorum sadece. Yok teknik analiz işe yaramazmış, yok boş işlermiş...

Bizde biliyoruz spekülasyonların, haberlerin piyasada nekadar etkili olduğu. İnkar ettiğimizde yok ama senin bilmedeğin şey o haberlerin fiyata etkiside zaten belirli teknik analiz kalıpları içinde olduğu. (5 dk içinde olup biten pump dump ları saymıyorum)

Burda bana çıkarttırma şimdi tek tek grafikleri de önce git biraz araştır teknik analiz nedir, arkasındaki felsefe nedir neye dayanır. Sonra gel tartışırız yine.

Bu arada en temel şeyide söyleyeyimde kendin araştırmazsan bile bunu öğrenmiş olursun.

Teknik analizde kesinlik yoktur. Fiyat kesin şuraya gidecek yada buraya gidecek demez. Sana muhtemel olasılıkları gösterir. Fiyat tahmini konusunda fikir verir sadece. Kimsenin elinde sihirli küresi yok yani fiyatın ne olacağı ile ilgili.
member
Activity: 294
Merit: 11
February 11, 2018, 09:20:21 AM
Bu iş grafiklerle değil spekülasyon ve manipülasyonla döner arkadaşlar. Boşu boşuna grafik atmayın. 10 kere tahmin yaparsınız 1 tanesi tutar sonra ben bildim dersiniz. Grafik burada işe yaramaz 50 kere söylendi.

Bir alıntı sana yeter.

*Tanıdığım en aptal kişiler, her şeyi bildiğini zanneden kişilerdir. (Malcom Forbes)

Grafik bilsen şimdiye milyoner olmuştun. Hadi bakalım sana zengin olmada başarılar.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
February 11, 2018, 08:10:39 AM
Bitcoin kendini biraz topladı ama alt coinlerin durumu vasat şuanda.Ne zaman düzelecek hiç bir fikrimde yok Sad soğuk sular hazır.
full member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
February 11, 2018, 08:07:16 AM
Düşüş bitti dememiz için çok rahat bir şekidle 10 K seviyesine atması gerekir gibi düşünüyorum . Bakalım o da ne zaman gerçekleşecek . Haberler olumlu tarafa doğru dönmeye başlaması gerekiyor artık.
full member
Activity: 728
Merit: 151
February 11, 2018, 07:47:44 AM

kesinlikle katılıyorum destek direnç vs komik laf bunlar. dünya borsalarında ciddi bir kriz olmazsa bişey olmaz.grafik yerine oraları izlemek lazım..
full member
February 11, 2018, 07:35:22 AM

Bir alıntı sana yeter.

member
Activity: 294
Merit: 11
February 11, 2018, 06:54:14 AM
full member
Activity: 333
Merit: 100
February 11, 2018, 06:33:48 AM
Direnç noktaları sadece tahminden ibaret. Bir tahmin durumu. Kimse fiyatın hangi noktadan kırılıp yukarı ya da aşağı gideceğini bilemez. Fiyatı belirleyen büyük oyuncular ve borsa şirketleridir.
full member
Activity: 266
Merit: 148
February 11, 2018, 06:20:49 AM
Düşüş bitti diye bir olay hiç bir zaman olmaz düşüşler her zaman vardır, düşüşten ziyade desteklerin çalışması ve dirençlerin kırılması daha önemlidir. 5900 dolarda güçlü bir destek vardı ve o kırılmadı, şimdide 7800 dolardaki destek çalıştı bakalım bir sonrası 10 direnci kırılırsa piyasa biraz nefes alır diye düşünüyorum. Sürekli yükseliş beklemek doğru değil hem piyasayı iyi analiz edip yakından takip edenler düşen piyasada daha çok fırsatların olduğunu iyi bilirler
full member
Activity: 322
Merit: 154
February 11, 2018, 05:54:09 AM
geçtiğimiz altların yükseliş dalgasında işaret fişeğini yakan emc2'ydi. kasım başından aralık başına yaklaşık 1 ayda 15x yapınca noluyor falan derken diğerleri de merrmi gibi yetişti. bugün emc2yi listede görünce totem olarak çok uzakta kalmadığına inanmak isterim.

ayrıca çin yeni yılına giriyoruz az kaldi.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
February 11, 2018, 05:22:37 AM
Daha ne kadar düşebilir artık . Ne zaman görücez grafikte ki yükselişleri. Piyasa da kaos, gerginlik hakim. Bekliyoruz hala.
member
Activity: 210
Merit: 10
February 11, 2018, 05:05:43 AM
Aynen grafik anlatıyor herşeyi. Teker teker o  trendleri kirarsa yukarıya doğru birsz yol alabilir.Ama ben artık bilmiyorum btc ne olacak. Yüzümüz gülsün artık. Kırmızı gormekten gına geldi.
Bu kadar hizli bir yukselis olmasaydi boyle uzun bir dususte olmazdi aslinda normal degerlere donduk yani. 10.000 beklerken 20.000lere yaklasmasi hic mantikli degildi.
member
Activity: 336
Merit: 17
February 11, 2018, 04:51:29 AM
Aynen grafik anlatıyor herşeyi. Teker teker o  trendleri kirarsa yukarıya doğru birsz yol alabilir.Ama ben artık bilmiyorum btc ne olacak. Yüzümüz gülsün artık. Kırmızı gormekten gına geldi.
full member
February 11, 2018, 04:39:27 AM

Arkadaşlar kaç kere söyledik btc'de grafikteki üstteki ana düşüş trendi kırılmadan (kırmızı trend hattı) ayı piyasasının bittiğinden bahsedemeyiz. Son günlerde ki yükseliş klasik boğa tuzağıydı.

Dün başlayan sert düşüşün sebebide mavi daire içindeki bölgede ikinci düşüş trend hattınını test etti fiyat (mavi düşüş trendi) ve kıramadığı için düşüş yaşandı. Aynı zamanda orası bollinger'ın da üst sınırına denk geldi.

Demek istediğim ilerleyen günlerde bu mavi düşüş trend hattı kırılsada yukarıdaki kırmızı düşüş trendi kırılmadan btc de düşüşün bittiğini söylememiz teknik açıdan mümkün değil.
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
February 11, 2018, 04:32:31 AM
Şu an görüldüğü üzere piyasadaki belirsizlik yeni yatırımcıları korkutmuş durumda ve balinalardan başka kimse alım emri girmiyor, balinalar fiyatı daha da düşürebileceğinin farkında bundan dolayı önümüzdeki dönemde fiyat tekrar Ethereum'un 585 dolar olduğu seviyelere geri dönebilir.. Bitcoin 6k aşağısına düşerse sabırlar bitmiştir, herkes zararına çıkar.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
February 11, 2018, 04:23:16 AM
Düşüş tam bitti diye düşünülüyorken yine aşağı yönlü bir hareket görüyoruz. Belli ki artık Bitcoin dipte bir yerleri görmeden yukarı fırlamayacak, dipteki o noktayı ise çok merak ediyorum
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
February 11, 2018, 04:22:42 AM
9000$ doları gösterip fiyat geri çekildi. Bir kaç gündür bir aralıkta gelip gidiyor. Umarım 7500$'ın altına düşmez. Anlık çıkışlara kanmamak lazım. Bence çok kritik bu seviyeler. Ne yukarı yönde kıracak gibi nede aşağı yönde. Demek istediğim yönünü kestirmek çok güç. Borsada işlem yapmak istiyorum ama elim buy butonuna gitmeye korkuyor. Hele ki bu olay altcoin için daha zor. Biraz tırstırdı beni.

evet geçtiğimiz hafta bir sıkışma yaşandı ama sonrasında aşağı doğru yönlendi fiyat. bu aşamada umarım bir kötü haber daha gelmez. eğer gelirse çok sert çakılacak fiyatlar. dibi dibini görebiliriz bu şartlarda.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
February 11, 2018, 04:04:24 AM
9000$ doları gösterip fiyat geri çekildi. Bir kaç gündür bir aralıkta gelip gidiyor. Umarım 7500$'ın altına düşmez. Anlık çıkışlara kanmamak lazım. Bence çok kritik bu seviyeler. Ne yukarı yönde kıracak gibi nede aşağı yönde. Demek istediğim yönünü kestirmek çok güç. Borsada işlem yapmak istiyorum ama elim buy butonuna gitmeye korkuyor. Hele ki bu olay altcoin için daha zor. Biraz tırstırdı beni.
Pages:
Jump to: