Pages:
Author

Topic: Düşüşlerde Zararı Minimuma İndirme Taktikleri - page 3. (Read 558 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 254
zararı azaltmaya çalışmak için çeşitli yöntemler uygulamak mantıklı olabilir ama bu her zaman işe yarayacağı anlamına gelmiyor. zarar zarardır. öncelikle zararı kabul etmeyi öğrenmek gerekiyor. fon yönetimi denen bir şey var. zararı kabul ettiğiniz noktalara ulaştığınızda yatırımlarınızın şeklini değiştirmelisiniz. hareketsiz bir fon daima zarar eder. fona canlılık katacak alanlarınız olmalı.
full member
Activity: 364
Merit: 102
benim taktik her düştükçe ortaslamayı düşürdüm ama şuan elde kaldı 3ün 1i alıcak pra kalmadı halen düşüyor butün coinler ah btc ahhh
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Cok fazla ilgi sabir ve saglam psikoloji gerektiriyor. Paraniz dakikalar icinde erirken tepkisiz kalmak tepki verememek cok degisik bir duygu. Forexte cok yasadim bunlari. Dip boktalar mantiksal direncler islem hacimleri hersey onemli trade yaparken
member
Activity: 364
Belki düşüncede mantıklı olabilir fakat iş gerçek hayata geldiğinde bu dediklerinin olması pek muhtemel gözükmüyor. Şöyle açıklayayım piyasada her işleme fee ücreti ödüyoruz bazen transferlerimiz askıda kalıyor ayrıca dolar gibi haftalık bir artış yükseliş değil günlük hatta saatlik artış düşüşler yaşıyoruz böyle bir piyasada dediklerinizi yapmak çokta mümkün değil.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Dususlerde sat yukselirken al,  bunda bir terslik yok mu, bu tam balinalarin istedigi sey degil mi?  Insanlari bu sekilde yonlendirmeyin.  Duserken zararina sat,  yukselirken al ve elinde patlasin,  tekrar aldigini duserken sat,  tekrar tekra ayni seyi yap elinde avcunda birsey kalmaz. 
member
Activity: 490
Merit: 16
düşüşlerde benim izlediğim yöntem eğer halihazırda kenarda param varsa ortalama düşürmeye gitmek yoksa bitcoine geçmek yada beklemek. şu piyasada en riskli olanı günlük trade. şuan çanlar aşağı doğru çaldığı için çoğu kişi haklı olarak endişeli gözlerle uzaktan takip ediyor
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Hocam senin dediğinin 10k doların zaten %2si al satta feelere komisyonlara vs gidiyor. Ben hodlın daha sağlıklı bir minimize etme yöntemi olarak görüyorum. Çünkü trade yaparken giden 10u kurtarmak için elinizdeki 20den olabiliyorsunuz. İsterseniz en iyi grafik okuyan adamı olun hiç farketmez. 1 balina gelip o grafiği alt üst edebilir. Sabırlı olmak en iyi minimize etme yöntemi yani.
member
Activity: 294
Zarari minimuma indirme taktigi olarak kademeli olarak alim satim yapilmasi en mantikli olani. Eth 400 kusurdeyken iki yerine bir tane alip, daha da dustugunde bir tane daha alarak zarari azaltma yoluna gidilebilir. Dusmez ise zaten eth yukseldigi icin kar yapmis olursun. Ayni sey satis yaparken de gecerli. Arttiginda belli bir kismi satip diger kismi daha fazla artmasi icin bekletebilirsiniz.
full member
Activity: 490
Merit: 105
büyük çeşitlilikte tatkrikler var bazıları direk brc alıyor düşüşte bazılarıda ripple alıyor sonuçta düşünce hepsi düşüyor ama.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
düşüşte tek mantık sabırlı olup alttan almaya devam edip ortalamayı düşürmek şahsen ben bunu şuan ins de deniyorum 3.5 dolardan alım yapmıştım 1 dolardan yine alım yapacağım aynı adet otomatik benim alım miktarım 2.25 dolara tekabül edecek bundan kelli 2.26 dolar olduğu anda sat sat sat ki ben ins de 5 6 dolardan aşağı vermeyi düşünmüyorum
newbie
Activity: 182
Merit: 0
hocam benim gördüğüm kaç tane kalın finansal kitabı okumuş olanlar var pratikte resmen altına ediyor. fener tutulmuş tavşan gibi kalmasını biliyor. ne kadar bilgili de olsanız pratikte az-buz para ile tecrübe kazanmıyorsanız o iş boş.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
Düşerken sat, yükselirken al vs bunlar az çok tahmin edilir. Önemli olan nerde düşüş başlayacak, bunu öngörememek. Bunun için stoploss kullanılabilir ama onu da yapamadım ben, gece bi anda stoploss patlatıp ertesi gün alamadan pump lanan çok koyun oldu bende. Stop lossu hangi seviyede  koymak önemki tabi, ben %10 altına koymuştum aldığım fiyatın, patlamıştı Smiley
newbie
Activity: 126
+ 1 %  ve  -1%    gün icinde 20 defa oluyor..Mantik olarak söylemek istediginizi ben anliyorum , yazi icinde tesekkür ama bu oranlar en az 10 %  olmali.. kayip i zaten 10 % ile kesebilsek o bile büyük basari , ona  herkes razi, yüzde 1  i birak..
member
Activity: 448
Merit: 12
Bir sürü para kazanma hayaliyle şu işe girmişken kendimi zararı minimuma indirme konularında da buldum.
İnşallah yükseliş trendi daha fazla bekletmez de şu günlerimi hatırladıkça tebessüm ederim  Cheesy
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Yazdıkların realiteyle bağdaşmıyor malesef, tamamen teoride kalmaya mahkum bir bakış açısı. Söylediklerin mesela dolar yatırımı yapan birisi için (forex değil, orada da patlar bu yöntem) olabilir belki ama böyle bir piyasada geçerliliği yok.
newbie
Activity: 112
HODL yapıp beklemek panik satıcısı olmamak en mantıklı tercih benim içini. anlık takip konusunda iş nedeniyle sıkıntı yaşıyorsanız pek al sata giremiyorsunuz. dolayısıyla anık değişimlerle hareket edeceğime okurum araştırırım piyasa yönünde sağlam adımlar atarım. tavsiyem budur
full member
Activity: 434
Merit: 100
Öncelikle böyle bir işi yapan kişinin yani tareder'ın sabah akşam bilgisayarının başından kalkmaması gerekiyor ve hepimizin de işi okulu vb sorumlulukları var. Ayrıca bu piyasa da en mantıklı kar taktiği uzun vadeli olandır. En basitinden bitcoini düşünürsek şuan ki 7.000 seviyelerini görmesi bize çok düşük geliyor çünkü 19.000 bandını gördük fakat geçen senenin nisan ayında 1.000 dolar olduğunu düşünürsek 1 yıl içerisin de paranızı en kötü 7x yaptınız.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bunlar hep acemilerin tavsiyeleri dostum, borsada işlem yapmadığın çok bariz, öyle uzaktan davulun sesi hoş geliyor adama gir bakalım düştüğünde stoploss kullan çıktığında al. Kaç tane doğru tahmin yapacaksın bakalım
full member
Activity: 504
Merit: 103
O düşüş ve yükselişleri yakalamak %1 %2 değerlerle biraz zor oluyor ve hep o borsanın başında beklemek lazım %1 ile yapıcam diyorsanız o zaman botta kullanılabilir.
member
Activity: 448
Ne güzel anlatmışssın uzun uzun ama acaba unuttuğun bir şey mi var. Bu btc bazen ters yaptırıyor düşecek diyorsun bütün millet e aynı fikir de bakmışssın almış yürümüş, çıkacak diyorsun bir bakıyorsun paraşütsüz düşüş yapmış. Şimdi ben diyorum ki 6500 olacak ama cesaretim va rmı burdan bozdurmaya? Tabi ki yok..9 ben bozdururum 9k olur Smiley
Pages:
Jump to: