Pages:
Author

Topic: [DUY] Platoon Game - Gerçek Bitcoin Kazandıran, Web Tabanlı Strateji Oyunu - page 20. (Read 32879 times)

sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Oyun çok yavaş ilerliyor daha haritayı bile açamadık. Savaş yapan oldu mu?
member
Activity: 114
Merit: 10
Tamda aradığım oyun. Kırmızı ve EAL nin ittifakına istek gönderdim Smiley Bu arada btc deposit yapabiliyormuyuz binaları hızlandırmak için?

Deposit bir kaç gün içinde aktif olacak.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Tamda aradığım oyun. Kırmızı ve EAL nin ittifakına istek gönderdim Smiley Bu arada btc deposit yapabiliyormuyuz binaları hızlandırmak için?
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Kırmızıymışım Cheesy
EAL' in ittifakına istek gönderdim hayırlısı bakalım  Cheesy
member
Cep telefonundan oynanabiliyor mu?

Oyunu mobil olarak da oynayabilirsiniz.
full member
Activity: 168
Merit: 100
Cep telefonundan oynanabiliyor mu?
member
red - Beşiktaş fedarasyonuna girdim. yalnız sizin dediğiniz oyunun forumu conformasyon emaili göndermiyor. ne spam nede inbox ımda nede baska klasörde kac saattir bekliyorum onaylama maili gelmemiş.

Forum üyeliğinizi aktif hale getirdim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
red - Beşiktaş fedarasyonuna girdim. yalnız sizin dediğiniz oyunun forumu conformasyon emaili göndermiyor. ne spam nede inbox ımda nede baska klasörde kac saattir bekliyorum onaylama maili gelmemiş.
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
Çok az bitcoin geliyor bu oyun ilerledikçe artıcakmı yoksa sürekli 3-5 satoşhi şeklindemi birikecek hesapta?
her 100 tukettigin hammaddenin karsiligi olarak 1 satoshi geliyor, suan uretim seviyeleri dusuk oldugu icin dise dokunur bir birikim beklememek lazim. fakat maden seviyelerini yukseltip gunluk uretimi tukettigin zaman ve savaslar da isin icine girince akmasa da damlar misali birseyler birikir hesabinda

Sen biriktirirsin biri gelir gece hepsini toplar sen gene avucunu yalarsın gibi geliyor. Tabi zaman gösterecek.

Kastettiğin bitcoin kaybetmekse oyunda kazandığın bitcoinleri kaybetme şansın yok merak etme
ama kazandığın mineralleri kaybedebilirsin tabi
bunun için de sık sık aktif olup birikenleri harcamak en iyi çözüm
Bir de güçlü bir koalisyon içinde bulunmak da işe yarar Wink
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
telafuzu havali Cheesy
ey - key - ey
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
blue forces i zirveye tasiyacak uyeleri A.K.A fedine beklerim Smiley

bileqin kurduğu fed. teklif yolladım. herkesi bekleriz.
testerdaki tecrübelerimi soranlara , fed. altında ayrıntılı anlatıcam

ilk tüyo şimdilik maden seviyelerini artırın öncelikle ıron ve gold, filo oluncada oil çok lazım olucak.
şuanki sıralamaya takılmayın önemli olan 1 ay sonunda nerde olduğunuz
herkese iyi eğlenceler
Deep benim haberiniz olsun ama aka ne demek   Cheesy
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Çok az bitcoin geliyor bu oyun ilerledikçe artıcakmı yoksa sürekli 3-5 satoşhi şeklindemi birikecek hesapta?
her 100 tukettigin hammaddenin karsiligi olarak 1 satoshi geliyor, suan uretim seviyeleri dusuk oldugu icin dise dokunur bir birikim beklememek lazim. fakat maden seviyelerini yukseltip gunluk uretimi tukettigin zaman ve savaslar da isin icine girince akmasa da damlar misali birseyler birikir hesabinda

Sen biriktirirsin biri gelir gece hepsini toplar sen gene avucunu yalarsın gibi geliyor. Tabi zaman gösterecek.

Oyunda bitcoin kaybetmek yok.
hero member
Activity: 714
Merit: 500

legendary
legendary
Activity: 1036
hero member

ilk tüyo şimdilik maden seviyelerini artırın öncelikle ıron ve gold, filo oluncada oil çok lazım olucak.
herkese iyi eğlenceler

Federasyon için başvuruda buludum, kabul edilmesini bekliyorum
Sanırım mantık müfreze oyunu ile tamamen aynı
önce kaynakları yükselt, sonra mümkün olduğunca hızlı kolonileş..
Bu arada hala ilk 100'e giremedim Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

herkese iyi eğlenceler
legendary
hero member

Aslında şöyle bir bakarsak epey kişi varız mavi olarak
Sanırım içimizdeki en yüksek rütbeye sahip olan goraset
Onun kuracağı bir birliğe topluca geçiş yapabiliriz..
Bu tip oyunlarda ortak haraket etmek daha doğru bir strateji olur Wink
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
mavi gruptan olan varsa federasyon kuralım habire yabancılardan teklif geliyor. kabul etmiyorum, oyun nickim aynı

hocam ben BABILKINGDOM diye federasyon kurdum ama üye eklemeyi bir türlü çözemedim sanırım sizin federasyon arayıp eklemeniz lazım bende kabul edeyim.

Kenan istek gönderdim. Biraz destek lazım bana hiç böyle oyunlardan anlamam.

aynı fedarasyondayız. mavi seçmesemiydik niye mavi az bu kadar  Roll Eyes
Pages:
Jump to: