Makaleni mutlaka okuyacagım dostum şahsen bu proje takip listemde ve şuana kadar iyi gidiyor. @vycl87 çevirmiş olduğu makaleler içinde kendisine teşekkür ederim araştırmaktan ve okumaktan sıkılmayan insanlara bayılıyorum
Umarım projenin gidişatında herhangi bir sıkıntı çıkmazda faydalı bir şekilde sektöre hizmet sağlar.
Bir ara imzası ne alemde diye bakmıştım. Her ne kadar bizim local bölüm çok sallamasa da imzası dolmuş. Bubbalex yönetiyor ve bundan önce ferrumu da o yönetti. İyi projeleri yönetiyor. Bu projede iyi çıkacak gibi duruyor.
Ferrum'un içindeyim biliyorsunuz ve bugüne kadar beni hiç pişman etmedi.
Aynı şekilde Cartesi'yle iş başı yapmamın en önemli sebeplerinden birisi de bu Bubbalex takımı. Dediğiniz gibi iyi bir ekip. Ve genel olarak sağlam projeleri alıyorlar.
Gelelim esas meseleye, Cartesi blockchain için güzel bir fikir ve geliştirilmeye çok açık. Üstelik arkasındaki ekip gerçekten çok sağlam! Kimseye yatırım tavsiyesi vermiyorum ama takipte kalın.
Şu anda sadece Türk topluluğuna özel çok basit görevleri olan bir airdrop yapıyoruz örneğin. Bence hepiniz katılın. Cartesi geleceği olabilecek bir proje ve ben burada yine yönettiğim diğer projeler gibi iyi olduğunu düşünüyorum.
Hocam katılalım airdrobuna görevler nedir? Telegram kanalında da sorabilirdim ama belki kanalda olmayanlar burada görsün diye burada sordum. Görevleri ne ise yapalım. Belki ileride çok iyi yerlere gelebilir bu proje. Ufaktan token toplasak fena olmaz. Kendi imzam sürmese kesinlikle katılırdım.
Tabiki hocam burada detaylarını paylaşmamış sadece airdrop linkini vermiştim.
Şimdi burada da paylaşayım. Amacım buradan da bizlerin faydalanması ve etkileşimi forumun topluluk üyeleri arasında ödül dağıtımı da olsun diye görevlere Bitcointalk'da gönderi şartını ben ekledim. Buradan gönderi yapılarak 20 CTSI verilecek. Ayrıca Türkçe Telegram kanalına da katılım zorunlu ve onunda ödülü 30CTSI.
Her referansa da 10 CTSI verilecek ve toplam kişi başı 100 CTSI ödül kazanılabilecek.
Hem telegram kanalımızı aktif tutmak, hem de sayımızı arttırmak için arkadaşlarınızı da davet ederseniz şahsen memnun olurum.
Katılım İçin:
https://docs.google.com/forms/d/1XXG26I75Pq4WgsabBf1eWh2RmyjwMTV3TXovjXFHLPYSADECE TÜRK CARTESI TOPLULUĞUNA ÖZEL DÜZENLENEN BU AIRDROP ILE TOPLAM 5000 CTSI DAĞITILACAKTIR.
AIRDROP'DAN ÖDÜL KAZANABİLMENİZ İÇİN TEK YAPMANIZ GEREKEN AŞAĞIDAKİ BASİT GÖREVLERİ TAMAMLAMANIZ;
[AİRDROP DAĞITIMI TGE VEYA BORSA LİSTELEMESİ ARDINDAN YAPILACAKTIR. NET TARİH TÜRKÇE TELEGRAM GRUBUNDA DUYURULACAKTIR. TAKİPTE KALIN]
**Cartesi Global, Duyuru ve Türkçe Topluluk kanallarına katılın. (30 CTSI)
** Bitcointalk Türkçe ANN'ye pozitif içerikli bir yorum yapın. (20 CTSI)
https://bitcointalksearch.org/topic/duyuru-cartesi-olceklenebilir-dapplar-cin-linux-altyaps-5214681** Referans: Cartesi kanallarına davet ettiğiniz her üye için ekstra ödül kazanın. (10/Kişi)
NOT: Bir kişi maksimum 100 CTSI kazanabilir!!!
Kazanabileceğinden fazla referanslı üye getiren topluluk üyelerimize bir sonraki ödül dağıtımları için ekstra sadakat ödülü verilecektir!