Pages:
Author

Topic: Düzeltme gelir mi? Düşüş ne zaman? - page 2. (Read 425 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
February 08, 2020, 07:55:53 AM
elimize vermeden yükselis devam etmez. Suan herkes ulan alsak mı tren kalkıyor diyor demekki almamak lazım
member
Activity: 602
Merit: 11
February 08, 2020, 06:00:34 AM
piyasa gerçekten şuan çok güzel gidiyor. ethereum öncülüğünde diğer tokenlerde yükselişlerini sürdürüyor. Kısa kısa küçük düzeltmeler belki gelebilir ama ana trend yukarı yönde. saygılarımla.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
February 08, 2020, 04:10:00 AM
Söylenen şey çok doğru, bu temel analizin temelinin de temeli bence ve durum değişmediği sürece her şey boş. Piyasanın canlanması, yükselişin başlaması için ekosisteme taze para girmesi şart. Diğer durumlardaki her türlü yükseliş (hatta düşüş) eğilimi yapaydır, tutunabilirliği yoktur.
Fakat önemli bir durumun altını çizmek lazım, cmc, borsa verileriyle vb para girişini anlamanın yolu yok, yani "borsalarda kripto satın alımı yok, o halde giren para da yok" gibi (veya buna benzer) varsayımları geçerli değil, belki alttan alttan içeri para akıyor, belki tam tersi.
Ancak ben hep söylediğim gibi, topluluk fikrinin piyasanın dominant unsurlarından birisi olduğuna inanıyorum, çoğu kişi gibi etkisiz eleman olarak görmüyorum ve topluluk bu yıl koşmak istiyor, gerçekleşecektir.
member
Activity: 714
Merit: 82
February 07, 2020, 08:23:22 PM
Arkadaşlar şuan malum başta ether olmak üzere yeşil bir piyasanın içindeyiz.
Bitrex trade şampiyonu olan yükselişin para girişi ile desteklenmediğini söylerek düşebileceğini ima etti.

Sizce düzeltme gelir mi? Gelecekse ne zaman gelir? Önümüzdeki bir haftalık ve bir aylık süreçler için fikirleriniz nelerdir?
Pages:
Jump to: