Mantığım son dönemde değişti öyle ki artık
Düzenli ve kademeli alımı sadece altında yapıyorum.
Borsada ise alıyorum kar görünce satıyorum. Sonra tekrardan bekliyorum fırsat bulunca alıyorum kar ediyorum satiyorum. Karımla tekrar altın alıyorum. Bu döngü böyle devam ediyor.
Ben Altın ve Gümüş gibi metaller hariç artık hiç bir malı hisseyi sahiplenmiyorum. Yok şirket buyuyecekmis büyüsün banane yok bitcoin madencilik yarilancakmis yarinlansin banane. Yok o sektörde büyük fırsat varmış olsun banane.
Yani banane. Ben malı x fiyattan alır %50 %100 karı görünce satarım ondan sonra isterse x10.000 yapsın. Sonra tekrar döner dipten alırım yine kar edip çıkarım.
Zaten bir şeyi herkes dillendiriyorsa o şey umrumda olmuyor zaten bir yerde fırsat gören dillendirmeden önce kendi yatırımını çoktan yapmış pozisyonunu almıştır. Örnek sen evden bile cikamayip iş yerini acamazken adam martta 3500 dolardan bitcoin almış öyle bir almış ki fiyatını 12.000 dolara kadar getirmis şimdi sen ben alacakta o adam satıp kar edecek
valla ben almam sizi bilemem isterse burdan alıp 1 milyon dolara götürsünler banane
Riski seven Mart ayında aldı zaten Bundan sonrası Riski sevmek olmuyor bence başka şeyler oluyor. :)YTD
Benim tek amacım düşükten al ve sat. Yaptığın karınla altın al. Varlığını arttir.
İstediğin fiyattan alamiyorsan alma he milyonerler milyarderler ben bunda ışık goruyorum fiyatı götürcem x10 x20 yaptircam diyorsa alsın götürsün banane
Ben %50 mi alır kaçarım isteyen x10 isteyen x100 beklesin. YTD
Ayrıca iş hayatında yaptığım karlarla ise emlak toprak almaya çalışacağım bakalım.
Bu da böyle bir animdir.
YTD