Herkese selam dostlar,
Sert fiyat iniş ve çıkışlarında merkezi borsaların bizi nasıl yarı yolda bıraktığını son birkaç senedir işlerin içinde olan insanlar olarak deneyimlemişizdir. Kendim de bir trader olarak artık DEX arayışına girmiştim. Bu arayışta oldukça sağlam bir DEX ile karşılaştım; dYdX. Duyan vardır illaki çünkü klasik borsalardan farklı olarak Layer 1 işlemlerin yanında Layer 2 ile de Perpetual işlemlere izin veriyor. Baktığımızda ise fazla diyebileceğimiz kadar varlığa ev sahipliği yapıyor;
- COMP
- BTC
- ADA
- DOT
- DOGE
- LINK
- UNI
- SOL
- MATIC
- FIL
- AAVE
- ATOM
- MKR
- AVAX
- SNX
- SUSHI
- YFI
- UMA
- CRV
- 1INCH
- ETHGüzel bir tarafı ise her Salı günü platforma yeni bir geliştirme ya da yeni bir proje ekleniyor, son olarak ise C turu yatırımda oldukça yüklü miktarda yatırım olarak platform geliştirmelerine ve güvenliğine harcadıklarını gördüm.
dYdX'in artılarından bir başkası ise gelişmiş eşleştirme motoru ve düşük gecikmeli sipariş defteri oldukça iyi bir deneyim sunuyor.
Aynı zamanda yatırımlar sayesinde aynı ay içerisinde farklı kampanyalar görebiliyoruz, yeni kayıt olanlara 75 Dolar ya da likide olanlara 75 dolar bonuslar gibi. Bu sebeple takip etmekte ve kayıt olmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
BURADAKİ linkten kayıt olabilirsiniz, herhangi bir kod yoktur linkte merak etmeyin
Aynı zamanda @dydxturkey Telegram adresinden de grubumuza katılabilirsiniz.
Sorularınızı buradan ya da gruptan cevaplayabilirim.