Pages:
Author

Topic: dYdX Layer 2 üzerinde 21 farklı kripto varlık sunuyor - page 2. (Read 272 times)

legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Bir merkeziyetsiz finans takipçisi olarak Aralık 2020'de denemiştim dYdX'i. Bir sürü saçma kuralla ve problemle karşılaşmam sonucunda o günden beri takip etmedim.

Sorunlardan ilki ledger cüzdanda istediğiniz adresi seçememe sorunuydu. Sadece adres listenizdeki 1 numaralı adres ile giriş yapmanıza müsaade ediyordu. Güncel halinde bu problem çözülmüş görünüyor.

Diğerleri ise genellikle platform tarafından konulmuş kurallarla ilgiliydi. Bir önceki denemede tek bir trade işlemi için 30 gwei ile 0.1 ether harcamak zorunda kalmıştım o yüzden tekrar denemedim.

Ve beni kullanmaktan vazgeçiren en büyük sorun 20 ether altındaki tekliflerde limit emir verilememesi sadece market emir verilebilmesiydi. Bu kurallarda değişikliğe gidilmediyse layer 2 versiyonu da dahil olmak üzere kullanmayı düşünmüyorum.

Aralık ayındaki deneme
member
Activity: 566
Merit: 29
Herkese selam dostlar,

Sert fiyat iniş ve çıkışlarında merkezi borsaların bizi nasıl yarı yolda bıraktığını son birkaç senedir işlerin içinde olan insanlar olarak deneyimlemişizdir. Kendim de bir trader olarak artık DEX arayışına girmiştim. Bu arayışta oldukça sağlam bir DEX ile karşılaştım; dYdX. Duyan vardır illaki çünkü klasik borsalardan farklı olarak Layer 1 işlemlerin yanında Layer 2 ile de Perpetual işlemlere izin veriyor. Baktığımızda ise fazla diyebileceğimiz kadar varlığa ev sahipliği yapıyor;

- COMP
- BTC
- ADA
- DOT
- DOGE
- LINK
- UNI
- SOL
- MATIC
- FIL
- AAVE
- ATOM
- MKR
- AVAX
- SNX
- SUSHI
- YFI
- UMA
- CRV
- 1INCH
- ETH

Güzel bir tarafı ise her Salı günü platforma yeni bir geliştirme ya da yeni bir proje ekleniyor, son olarak ise C turu yatırımda oldukça yüklü miktarda yatırım olarak platform geliştirmelerine ve güvenliğine harcadıklarını gördüm.

dYdX'in artılarından bir başkası ise gelişmiş eşleştirme motoru ve düşük gecikmeli sipariş defteri oldukça iyi bir deneyim sunuyor.

Aynı zamanda yatırımlar sayesinde aynı ay içerisinde farklı kampanyalar görebiliyoruz, yeni kayıt olanlara 75 Dolar ya da likide olanlara 75 dolar bonuslar gibi. Bu sebeple takip etmekte ve kayıt olmakta fayda olduğunu düşünüyorum.

BURADAKİ linkten kayıt olabilirsiniz, herhangi bir kod yoktur linkte merak etmeyin Smiley

Aynı zamanda @dydxturkey Telegram adresinden de grubumuza katılabilirsiniz.

Sorularınızı buradan ya da gruptan cevaplayabilirim.
Pages:
Jump to: