Pages:
Author

Topic: Dyn. Kiev - Besiktaş maçı hakkında - page 2. (Read 1825 times)

full member
Activity: 487
Merit: 115
December 06, 2016, 04:51:30 PM
Diyecek bir şey yok, hakem maçı 29. dakikada bitirdi.
Avrupa'daki Türk futbol lobisi bu olaya ciddi şekilde el atmalı ama nerede o güç.

ya O ilk gol oldu ya, sorun değildi. Beşiktaş çok güzel çevirmesini bilirdi, Ama o kırmızı kart, penaltı Oyuncuların moralini 0'a indirdi. Spiker bile maç bitsinde gidelim der gibi sunmaya başladı.
Hayır hakkıyla penaltı yeseler derim hakettik, ama öyle bir durum ki insanın elinden hiç bişey gelmiyor
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
December 06, 2016, 04:41:57 PM
Diyecek bir şey yok, hakem maçı 29. dakikada bitirdi.
Avrupa'daki Türk futbol lobisi bu olaya ciddi şekilde el atmalı ama nerede o güç.
full member
Activity: 487
Merit: 115
December 06, 2016, 04:36:21 PM
arkadaşlar bu maç hakkında ne düşünüyorsunuz ? banko kupon yapmıştım, 3 maç tuttu 4. maç beşiktaş maçıydı, 450 Tl yatırdım o kadar emindim yani nasıl olduysa
beşiktaş ilk golü yedi dedim, sorun yok beşiktaş coşar. Sonra şu adını anmak istemediğim şerefsiz hakem'in verdiği kırmızı kart, penaltı bütün herkesi yıktı.

Bu maç hakkında ne düşünüyorsunuz ?

bana kalırsa maç'ta tam bir Türk düşmanlığı var hakem şerefsizin önde gideni, o Beck'e yaptığı hareket kabul edilemez. Beck yere düştü neymiş ayağı takılmış var mı böyle bir olay ya ?
Adamı öyle bir itledi ki zaten kendisi bilmiyor ne olduğunu bide orada ayağını bilerek mi taktıracak ? detaylı izlerseniz ayağına değiyor fakat hiç bir düşmelik bir etkisi yok kendisini yere atıyor.

Ayrıyetten yaptığı sayısız şerefsizlerinden ofsayt olayı ? göz göre göre ofsayt oldu, bayrağı kaldırmadı bu nasıl bir maç ya ?
Pages:
Jump to: