Pages:
Author

Topic: Earn.com ile aylik 25-50 dolar kazanma - page 2. (Read 270 times)

member
Activity: 370
Merit: 10
June 05, 2018, 06:41:50 AM
Benim hesabı onaylamayı beceremedikleri için kullanamadım bir türlü.

hocam benimkini de yapamamislardi , sonra okul mailim ile denedim o zaman kabul edildim . Canli sohbet olmasi lazim ordanda yazabilirsiniz neden kabul edilmedigini?
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
June 05, 2018, 06:38:27 AM
Benim hesabı onaylamayı beceremedikleri için kullanamadım bir türlü.
member
June 05, 2018, 06:17:51 AM
Hocam bu tür sitelere pek güven olmaz. Earn.com daha önce duymuştum sanki yada öyle hatırlıyorum bilgilendirme için teşekkür ederim fakat kullanmayacağım. Önüme gelen airdrop'a kayıt oluyorum fakat bu biraz uğraştırıcı geldi.

hocam earn.com hali hazirda coinbase tarafindan satin alindi.Güvenmemek haksizlik olur Smiley

https://news.earn.com/earn-com-joins-coinbase-a282a36411d2
member
Activity: 152
June 05, 2018, 06:16:51 AM
Hocam bu tür sitelere pek güven olmaz. Earn.com daha önce duymuştum sanki yada öyle hatırlıyorum bilgilendirme için teşekkür ederim fakat kullanmayacağım. Önüme gelen airdrop'a kayıt oluyorum fakat bu biraz uğraştırıcı geldi.
member
June 05, 2018, 06:14:57 AM
Herkese Merhaba arkadaslar ,

Bu ara piyasa cok durgun oldugu icin ben dahil cogu kisi, Airdroplara zaman harcayip ordan para kazanmak istiyor ama bazilari cok ugrastirici oluyor. O yüzden bende yaklasik 1 aydir kullandigim Earn.com u size tanitmaya karar verdim.

Sitede bazen günlük 1 , bazen 2 airdrop yolluyor ve her airdop icin 1 dolar veriyor. Bu sekilde para biriktirebiliyorsunuz. Ancak airdrop lari almak icin hesabinizi onaylatmaniz gerekiyor.

Hesap onaylamasi icin ise Linkedin hesabi gerekiyor ve en az 50 adet baglantiniz olmasi lazim .

Gayet kullanisli ve kolay bir site.Ödemeyi de istediginiz bitcoin hesabina yapiyorlar.(bir sorun yasamadim su ana kadar )

Refsiz link: https://earn.com

Refli link : earn.com/hermes58/referral/?a=8eah3t8f83fesbi2

Pages:
Jump to: