Pages:
Author

Topic: eBTC den sonra şimdide eBCSH airdropu çıktı piyasaya. - page 2. (Read 1254 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 253
eLTC ve eXRP yi de bugün gördüm aitdrop varmış diye. Birşey tutmaya görsün direk kopyaları(boku) çıkıyor
full member
Activity: 518
Merit: 100
Daha durun arkadaşlar bu bir başlangıç. This is start.. daha ebtc değil cbtc de çıkacak. Sürekli Yen'i şeyler çıkacaklar ki insanlar paralarına para katacaklar bunlardan bizde ne kazanabiliyorsa kazanmaya bakacağız başka yolu yok bunun.. az çok demeden ne başlıyorsa başvurmakta fayda var diye düşünüyorum..

Iyı guzelde bı dolandırıcılık olacagından ınsan tırsıyor private keyı ele geçirebılırler mı bı tane sının basına geldı ebtc den
full member
Activity: 602
Merit: 120
Daha durun arkadaşlar bu bir başlangıç. This is start.. daha ebtc değil cbtc de çıkacak. Sürekli Yen'i şeyler çıkacaklar ki insanlar paralarına para katacaklar bunlardan bizde ne kazanabiliyorsa kazanmaya bakacağız başka yolu yok bunun.. az çok demeden ne başlıyorsa başvurmakta fayda var diye düşünüyorum..
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Asıl olan gerçek airdroplardan uzaklaştırıyolar milleti. Unuttum ne zaman neye başvurduğumu ne zaman dağıtılacağını  Sad Her dakika yeni bir tanesi peydah oluyo. Anlamadım amaçları neyse?
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Tutacak olan sadece eBTC diğerleri fasofiso adamların bir yolu doğru düzgün bir konusu bile yok.eBtc tutunca çakmasın çıkardılar.Hepsi çöp emin olun.
full member
Valla en son adamlar 0.09 eth gönderene anında gönderecez dıyordu beklemeyecek dıyorlardı  Grin
member
Activity: 98
Merit: 10
Hepsine katılıyorum.Bugün yabancı forum takip etmekten buraya bile bakamadım hala da bakıyorum şu an.Ancak nafile gönderen falan yok.30000 coin alanlar var ama bize gelmiyor.Kura çektiklerini düşünüyorum artık...

Gas ücreti her neyse ilk mesajda belirtirsin o da yok.Umarım o yüzden değildir.
full member
Activity: 126
Exmr
Eeth
Edoge

Her yarim saatte 1 tane doguyor
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Katıldım ama göndermediler .
full member
İyide hocam sen bayagi bir geriden geliyorsun

Cikmayan kalmadi ki

Çıkalı 3 4 saat oldu ne gerıden gelmesı  Grin
full member
Activity: 126
İyide hocam sen bayagi bir geriden geliyorsun

Cikmayan kalmadi ki
full member
Evet ebtc den cogu kişi kaçırmışdı sımdıde e bitcoin cash çıkarttılar şuanda baya bi ilgi görüyor 4 bıne yakın kişi katıldı şuan sizde yerinizi alın.

EBCSH E BİTCOİN CASH AİRDROP:https://docs.google.com/forms/d/1ESAFelLPnIgo3kJHvCkXkUu_TGfcbHT4LQhQ7Rc7LxU/edit
Kontrol:https://docs.google.com/spreadsheets/d/16AbgoQz8sn0ASgGtcXBDSFNaiZj6jFbL7qyiq1CfInc/edit#gid=1429607332

Contract: 0x84C2c31C04339c9938Adfe3F8013315c8906f071
Symbol:  eBCSH
Decimals: 18

Grin

Pages:
Jump to: