Pages:
Author

Topic: EBTC Sağlam geldi - page 3. (Read 5489 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 10, 2017, 02:25:02 AM
EBTC kodlamasında hata var ve geliştirici bunu kendisi açıkladı, o zamandan beri de fiyat düşüşü (anormal hızlı çıkmıştı) olması gerektiğinden daha fazla ve hemen hemen üçte birine düştü, daha da devam edecek gibi görünüyor. Elbette anında bir çok kişi EBTC scam, patladı, artık çöp oldu muhabbetine başladı, pahalı alanlar, yüksekten satmayanlar pişmanlık içinde.
Fakat şöyle ufak bir ayrıntı var, bu kadar canı çıkmış bir token için etherdeltada binlerce alım emri mevcut... Grin
Haydi çoğu geliştiricinin operasyonu diyelim (geliştiricinin biraz fiyat toparlamak için yaptığını ya da para kazandığı proje patlayınca geri alacak kadar saf olduğunu varsayalım), yine de hala bir çok alım emri var, ne iş?
Arkadaşlar şunu göz ardı etmeyin, bitcoinin çıkışı gibi (tabii ki o kadar iddialı değil), EBTC de kendi çapında bir ilki gerçekleştirdi, ilkler daima kazanır. Arkasından bu kadar çakma Ebilmemne boşuna çıkmadı, potansiyeli gördüler çünkü. Uzun soluklu, kısa soluklu olur bilemem, ama EBTC'nin daha kazandırma yolu var.
Sorun şu ki, çıktığının ertesi günü % 400leri görünce, çoğu kişi icolarda aldığı coinlerin, tokenlerin haftalarca tekrar ico fiyatına çıkmasını beklemek zorunda kaldığını unuttu ve EBTC aynı hızda devam etsin, Mercedes'in siparişini verdim moduna girdi.
Öyle bir dünya yok, ilk günler beklenmedik bir fırtınaydı, gemiyi jet gibi uçurdu ve neyse ki yelkenler parçalanmadan dindi. Şimdi beklenti tatlı bir rüzgarla okyanusta yol alması olmalı.

dediklerine harfi harfine katılıyorum.
Ebtc bir ilktir ve bakın ilerleyen zamanlarda nasıl kırıyor 1$ bandını hep beraber göreceğiz.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
October 08, 2017, 04:24:38 AM
EBTC kodlamasında hata var ve geliştirici bunu kendisi açıkladı, o zamandan beri de fiyat düşüşü (anormal hızlı çıkmıştı) olması gerektiğinden daha fazla ve hemen hemen üçte birine düştü, daha da devam edecek gibi görünüyor. Elbette anında bir çok kişi EBTC scam, patladı, artık çöp oldu muhabbetine başladı, pahalı alanlar, yüksekten satmayanlar pişmanlık içinde.
Fakat şöyle ufak bir ayrıntı var, bu kadar canı çıkmış bir token için etherdeltada binlerce alım emri mevcut... Grin
Haydi çoğu geliştiricinin operasyonu diyelim (geliştiricinin biraz fiyat toparlamak için yaptığını ya da para kazandığı proje patlayınca geri alacak kadar saf olduğunu varsayalım), yine de hala bir çok alım emri var, ne iş?
Arkadaşlar şunu göz ardı etmeyin, bitcoinin çıkışı gibi (tabii ki o kadar iddialı değil), EBTC de kendi çapında bir ilki gerçekleştirdi, ilkler daima kazanır. Arkasından bu kadar çakma Ebilmemne boşuna çıkmadı, potansiyeli gördüler çünkü. Uzun soluklu, kısa soluklu olur bilemem, ama EBTC'nin daha kazandırma yolu var.
Sorun şu ki, çıktığının ertesi günü % 400leri görünce, çoğu kişi icolarda aldığı coinlerin, tokenlerin haftalarca tekrar ico fiyatına çıkmasını beklemek zorunda kaldığını unuttu ve EBTC aynı hızda devam etsin, Mercedes'in siparişini verdim moduna girdi.
Öyle bir dünya yok, ilk günler beklenmedik bir fırtınaydı, gemiyi jet gibi uçurdu ve neyse ki yelkenler parçalanmadan dindi. Şimdi beklenti tatlı bir rüzgarla okyanusta yol alması olmalı.
full member
Activity: 406
Merit: 158
October 08, 2017, 02:50:16 AM
Umarım 0.7 dolar cıvarındayken insanlar elındekını cıkarmıstır, bedavadan gelen bısey o sevıyelerı nasıl neden gordu kımse bılmıyor, okadar beklentımız olan coınler ıs yapamıyorken buaralar.
legendary
October 07, 2017, 04:29:11 PM
EBTC için globalde birileri Bittrexin lafını edip duruyor, sanırım beklenti/hayal kırıklığı/dip fiyat operasyonu yapılıyor. EBTC için esas (ve gerçekçi) beklenti Cryptopia, Liqui, Hitbtc vb. orta siklet borsalar, onlara da bazılarının umduğu gibi günler içinde gireceğini zannetmiyorum, o kadar kolay değil bu işler.
Kendi adıma şöyle düşünüyorum, Kasım ayında bunlardan birine girebilir ve fiyatını da 0.00X ETH seviyesinde tutabilirse önü açılır. O zamana kadar da üç günde otuza katlayayım kitlesi gitmiş olur, fiyat dengeye kavuşur.
full member
Activity: 333
Merit: 103
October 07, 2017, 09:12:42 AM
Burada EBTC'yi gömenler ya airdroptan gelenleri satmış olanlar ya da hiç katılmayanlar. Övenlerde elince bu tokendan olanlar. Kestirmek zor ama amaçları sanırım bitcoin tarzı bir olay yapmak. 21 milyon tane çıkarmalarının sebebi bu olabilir.
member
Activity: 130
Merit: 10
October 07, 2017, 04:59:00 AM
Surada bir arkadas su ana kadar olan olaylari gayet guzel sekilde ozetlemis. https://steemit.com/ebtc/@anamnesia/what-the-hell-is-going-on-with-ebtc-here-is-everything-i-ve-found

Kisaca bahsetmek gerekirse; yaziyi yazan arkadas (yazinin basina YTD koyarak :p) genelde olumlu seyler, Dev'e guvendigini falan yazmis. Cok detayini anlamasam da, kodlamada bir sikinti varmis ve Dev de bir hata oldugunu kabul etmis ve duzeltmelere baslamis. Daha once tek basinayken simdi ekibi 14 kisiye cikarmis. Ayrica yazinin sonunda 2 adet yeni exchange icin talepte bulunuldugunu yazmis (Shapeshift.io ve Cex.io) ve bunun icin imza kampanyasi baslatmislar. Linkler de verilmis, isteyen oradan talebini belirtebilir. Yeni exchange talepleri iyidir, ozellikle millet etherdelta'dan bikmisken. Arayuzun karisikligindan dolayi bazi kisiler 100'lerce ETH'yi 0000.1 eBTC'lere satti...
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
October 07, 2017, 02:02:34 AM
Hiç haberimiz olmuyor pek takip edemiyoruz piyasayı işten güçten valla güzel paralar bırakmış kaçırdık her zamanki gibi yine treni Smiley
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
October 06, 2017, 11:02:05 PM
Sirkulasyondaki coin 19m 950 bindi suan yazan 20m 564bin. Dun piyasaya 600bin coin girmiş
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 06, 2017, 09:41:53 PM
btc ismi ile çıkan bütün coinler yanlış bilmiyorsam fırlamış gitmiş...

bitshares ile bu ebtc var...bu mantıkla gidersek almak için fırsat diyebilir miyiz ?
member
Activity: 68
October 06, 2017, 09:15:20 PM
Fırsat denilen şey bu olsa gerek,fırsatı değerlendirebilenleri tebrik ediyorum.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
October 06, 2017, 05:49:23 PM
Xrb den bildiğim kadarıyla dandik bir borsa etherdeltada satın daha iyi.Ölücü dolu resmen değeri yine 0.0024 lere çıkacaktır.Düzgün bir borsa haberi gelse fiyatı uçar gider.Bu borsada kendi eklemistir.Komisyon alayım bari diye.
legendary
October 06, 2017, 04:12:20 PM
EBTC'nin Mercatox borsasına girdiği duyuruldu (valla bu borsayı daha önce hiç duymadım, girdiğimde de pek güven vermedi, ergen işi gibi duruyor, benim cehaletim olabilir tabii).
https://mercatox.com/exchange/EBTC/BTC
member
October 06, 2017, 03:56:25 PM
Reddit'te elemanin biri smart contract'in kodunda hata oldugunu soyleyip bununla ilgili caps atti ve herkesin tokenlerinin elinde patlayacagini soyledi. Ardindan 3-5 kisi de bunu destekleyen yorumlar yapinca millet bu gazla elindekileri cok kisa surede bosaltti. 1 saat sonra bunu soyleyen eleman caps'i sildi. 3-5 kisinin demesiyle milletin elindekileri hemen bosaltmasi inanilmaz bir sekilde trajikomikti. Tabi yatirim yapanlarin diken ustunde olmasi normal, proje cok kapali bir sekilde ilerliyor. Bu yuzden de en ufak bir spekulasyonda millet hemen dump'a geciyor. Benim tokenler sadece airdroptan gelen tokenler oldugu icin bu proje patlasa dahi kafam rahat. O yuzden HODL'a devam (YTD). Eger olur da bu is tutarsa ve 10$ seviyelerinin ustune cikarsa elimizde iyi para kalir Smiley Tabi yatirim yapmis olanlarin cok dikkatli olmasi lazim, benim icin pek farketmiyor.
İsmi lazım olmayan bir arkadaş (umarım bunu da okuyordur) bir yorumuma cevap vermişti, "grafik okumayı bilmediğin için bunları yazıyorsun" diye, umarım bu örnekle de daha fazla insan kripto piyasasının ana dinamiğinin spekülasyon olduğunu öğrenmiştir. Teknik analiz bence en fazla ilk 20 için fonksiyoneldir ama tekrar söylüyorum, burada hisse senedi ya da forex piyasasında olduğu gibi grafik bilgisiyle aynı sonuç alınamıyor, hiç demiyorum elbette ama katkısı zayıf diyorum.
Kendi tabirimle tavşan piyasası burası, gazı aldı mı yılana kafa tutar, yeri gelir kendi sesini duyup korkar kaçar, çoğunlukla da her an kaçmaya meyillidir.
Kaçanlar bırakır, kalanlar yer.

Ben piyasa konularina cok hakim degilim ve detayli yorum yapamam ama bu olayda grafik okuma veya teknik degerlendirme yapmak icin elde neredeyse hicbir veri yok. Adam bir fikirle ortaya cikti, tamam fikir guzel olabilir ama elinde sadece fikir var. Arkasinda ne destekleyici bir kurum ne de bir ekibi var, hatta su siralar developer ilani vermis, ekip icin eleman ariyordu. Ayrica proje ile ilgi whitepaper, roadmap yok hatta bunlari gectim elemanin kendisiyle ilgili hicbir bilgi yok. Hal boyle olunca bu projenin de suistimale acik olmasi cok normal. Bu nedenle millet en ufak bir olayda korkuya kapilip elinden cikariyor tokenlerini. Halbuki ICO yapan bazi gruplar (aklima WCX geldi mesela ya da Alloy) en kotu guzel bir sunumla veya arkasindaki kurumlarin destegini belirterek ortaya cikiyorlar (gerci en son WCX'in arkasinda kimin oldugu belli degildi ama Apple, Wall Street uzmanlari vs. var diyorlardi). Bu olay ise tamamen kapali bir kutu. Bekleyip gorecegiz, sonu scam da olabilir moon da olabilir Smiley Ama diger yuzlerce altcoin'e gore bir farkliligi oldugu kesin. Yoksa bir gecede %600'den fazla artis yasayacak cok fazla token oldugunu sanmiyorum.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 06, 2017, 03:51:23 PM
Ulan airdrobunu gördüm uğraşmak istemedim arkadaş 2000-3000 lirayı elimizin tersiyle ittik arkadaş yav
legendary
October 06, 2017, 03:23:16 PM
Reddit'te elemanin biri smart contract'in kodunda hata oldugunu soyleyip bununla ilgili caps atti ve herkesin tokenlerinin elinde patlayacagini soyledi. Ardindan 3-5 kisi de bunu destekleyen yorumlar yapinca millet bu gazla elindekileri cok kisa surede bosaltti. 1 saat sonra bunu soyleyen eleman caps'i sildi. 3-5 kisinin demesiyle milletin elindekileri hemen bosaltmasi inanilmaz bir sekilde trajikomikti. Tabi yatirim yapanlarin diken ustunde olmasi normal, proje cok kapali bir sekilde ilerliyor. Bu yuzden de en ufak bir spekulasyonda millet hemen dump'a geciyor. Benim tokenler sadece airdroptan gelen tokenler oldugu icin bu proje patlasa dahi kafam rahat. O yuzden HODL'a devam (YTD). Eger olur da bu is tutarsa ve 10$ seviyelerinin ustune cikarsa elimizde iyi para kalir Smiley Tabi yatirim yapmis olanlarin cok dikkatli olmasi lazim, benim icin pek farketmiyor.
İsmi lazım olmayan bir arkadaş (umarım bunu da okuyordur) bir yorumuma cevap vermişti, "grafik okumayı bilmediğin için bunları yazıyorsun" diye, umarım bu örnekle de daha fazla insan kripto piyasasının ana dinamiğinin spekülasyon olduğunu öğrenmiştir. Teknik analiz bence en fazla ilk 20 için fonksiyoneldir ama tekrar söylüyorum, burada hisse senedi ya da forex piyasasında olduğu gibi grafik bilgisiyle aynı sonuç alınamıyor, hiç demiyorum elbette ama katkısı zayıf diyorum.
Kendi tabirimle tavşan piyasası burası, gazı aldı mı yılana kafa tutar, yeri gelir kendi sesini duyup korkar kaçar, çoğunlukla da her an kaçmaya meyillidir.
Kaçanlar bırakır, kalanlar yer.
member
October 06, 2017, 03:11:33 PM
legendary
October 06, 2017, 03:01:32 PM
Sazan avlamak için fiyatı düşürdüler sazanların hepsi sattı şimdi yükselişe geçti.0.0008 den topladım bende şimdi bile %50 kardayım gece 0.0024 ü bulur.
Global konusuna gündüz teknik bir problemle ilgili konuşmalar oldu, arkasından bir anda birileri doluşup, kocaman kırmızı harflerle, balon patladı, kaça satabilirseniz satıp kurtulun diye yaygara çıkarttı, tabii bir çok kişi panikleyip hemen sattı. Tesadüfe bak ki, tam da o saatlerde bir kişi (gözüme çarpan bir örnek sadece) gece 0.003lere vuran EBTC için 0.00125den 40.000 adet alım emri verdi, patlamış balona 15.000 dolar veresi gelmişti yani...  Grin

Bende etherdarktan elime geçenin tamamını ebtcye yatırsam mı diye düşünüyorum ama etherdarkın sağlam ilerleyişi yüzünden karar vermekte zorlanıyorum.O kadar yatırılacak geleceği var bence.Bitcoin isimli projeler 100 dolara bile çıkmış.O fiyata ulaşsa 15 bin dolar katlanır haliyle tabii sabır ile birlikte.İşin teknik detayını tam bilmiyorum.Şimdi gerçekten bitcoini ethere uyarlamakta ne kadar başarılılar o önemli.Bunu başarabilecek altyapıya sahiplerse önleri açıktır zaten.Ha sadece hayal olarak kalırsa sadece bitcoin isminin kaymağını yiyecektir.
Tabii şu da var, biz böyle 15.000 doları basmış diye dikkat çekiyoruz ama bu piyasada 15.000 dolar için kılını kıpırdatmayacak çook kişi mevcut. Yatırıma uygunluk konusunda ise gerçekten şu aşamada bir şey söylemek için erken, ama günler içerisinde (globalde olacağı konuşulduğu gibi) bir borsaya girer, bir de geliştirici mantıklı, yapılabilirliği olan bir iş planı yayınlarsa  centten dolar hanesine geçmesi çok kolay. Ama ben olsam şu aşamada riske atamayacağım bir meblağı bağlamaz, ufak ufak gider ve biraz beklerdim.
member
Activity: 98
October 06, 2017, 02:45:53 PM
Sazan avlamak için fiyatı düşürdüler sazanların hepsi sattı şimdi yükselişe geçti.0.0008 den topladım bende şimdi bile %50 kardayım gece 0.0024 ü bulur.
Global konusuna gündüz teknik bir problemle ilgili konuşmalar oldu, arkasından bir anda birileri doluşup, kocaman kırmızı harflerle, balon patladı, kaça satabilirseniz satıp kurtulun diye yaygara çıkarttı, tabii bir çok kişi panikleyip hemen sattı. Tesadüfe bak ki, tam da o saatlerde bir kişi (gözüme çarpan bir örnek sadece) gece 0.003lere vuran EBTC için 0.00125den 40.000 adet alım emri verdi, patlamış balona 15.000 dolar veresi gelmişti yani...  Grin

Bende etherdarktan elime geçenin tamamını ebtcye yatırsam mı diye düşünüyorum ama etherdarkın sağlam ilerleyişi yüzünden karar vermekte zorlanıyorum.O kadar yatırılacak geleceği var bence.Bitcoin isimli projeler 100 dolara bile çıkmış.O fiyata ulaşsa 15 bin dolar katlanır haliyle tabii sabır ile birlikte.İşin teknik detayını tam bilmiyorum.Şimdi gerçekten bitcoini ethere uyarlamakta ne kadar başarılılar o önemli.Bunu başarabilecek altyapıya sahiplerse önleri açıktır zaten.Ha sadece hayal olarak kalırsa sadece bitcoin isminin kaymağını yiyecektir.
full member
Activity: 364
Merit: 102
October 06, 2017, 02:37:11 PM
milette ne sans var arkadas ya
legendary
October 06, 2017, 02:32:15 PM
Pages:
Jump to: