1 dolar oldu
karını alan çıksın arkadaşlar.
Kucoine girince olacaklar tahmin edemiyorum ben artık.
Hele birde şu uzun süredir beklenilen coinexchange ve cüzdan ile artık ciddi ciddi havasız ortamlara doğru gidecektir
takipte kalın trxi tokatlamış bir coinden bahsediyoruz.
trx marketcapi ile ebtc kıyaslanınca kafam dönüyor vallahi
ben çıktım hocam bu kadar aksiyon yeterli diye düşünüyorum
kucoine geçince zaten neler olacağı ap açık belli ve ortada umarm sonu iyi olur.
Ebtc konusu için teşekkürler yoksa bende takip etmiyor olacaktım
Daha artmaz mı diyorsunuz girince ? Ben bir 3-4 dolar bekliyorum ama...
dannybrownun takip edip aktardığı gelişmeler nedeniyle 3-4 dolar potansiyelini ben de görüyorum, öncelikle kucoine girebilirse çok şahane olur, kucoine giren iyi ivmeleniyor.
Umudum 5 doları görmesi o zaman şahane olur.Market kapasitesi düşük 100 milyon dolar olması kucoin ile imkansız değil diye düşünüyorum ama bakalım.Belli bir noktadan sonra dump gelecek olması da düşündürüyor.
Sen muhtemelen ve doğal olarak bilmezsin, biz dannybrownla bu tokeni en baştan beri iyi takip ediyoruz (o artık benden dikkatli takip ediyor), ebtc ne badireler atlattı, sahipsiz kaldı, ekip birbirine girdi vb. Ama işte kripto piyasasında topluluğun gücünü en güzel gösteren örneklerden biri oldu, takipçileri/elinde tutanlar hiçbir olumsuz gelişmede dağılmadı ve hep ebtcyi ayakta tuttu. Aslında bu tokenin de bir numarası yok, bana göre proje falan da tıpkı tüm piyasanın en az %90'ında olduğu gibi hikaye. Ama destek alınca değerleniyor, bu kadar basit.
ehehehe
az animasyon videoları yapmadık bu ebtc token için.
Dediklerine katılıyorum bu arada kardeşim.
Örnek vermek gerekirse insanlar genesis vision denilen tokenin fiyatını neden artırdılar?
Sayısı az,ismi güzel,slogan iyi
bu token sanırım 40 dolara kadar çıktı.
ben ebtc için yolun başındayız diye düşünüyorum. yani asıl şimdi başlıyoruz .
Burdan bir ivmeyle 5 dolara zıplayıp oradan da Çinli abilerin elindeki devasa pumpları bekleyecez.
Benim açımdan ebtc bundan ibarettir.
ismi güzel,slogan iyi ekip çalışıyor havası (gerçekten bişeyler yapıyorlar)
Oylamada Tronu geçmek her yiğidin harcı değildir yani
kaç milyarlık market cap tan bahsediyoruz.
Yani benim hayalim şu umarım olur.
Çinliler el birliği ile şu ebtc ye bi asılırlarsa 100 dolar bile olur
sonrası büyük bir fetiş filmi orası ayrı
selam ederim iyi günler.