Pages:
Author

Topic: Ed Stafford vs Bear Grllys - page 2. (Read 599 times)

sr. member
Activity: 924
Merit: 251
November 25, 2017, 01:12:03 PM
bear grylls'in programları bana daha çok bir outdoor markası reklamı gibi geliyor. olaya aksiyon katmak için sürekli koşması veya aceleci davranmasında insanı programın dışına iten bir yapaylık var. yediği börtü böcek bile ihtiyaçtan dolayı değil, "ben şovum" diye bağırıyor.

ed stafford ise cıbıl gezdiği için herhangi bir outdoor markasını çağrıştırmıyor. tamamen ilkel koşullarda bir şeyler yapmaya çalıştığı için survivor duygusunu insana daha fazla geçiriyor. ha neticede ikisi de tv yapımı, gerçek bir survivor bekleyemezsin. ama izleyici hissiyatı açısından ed stafford daha başarılı diye düşünüyorum.
Aynen, benimde düşündüklerim tam olarak bu yönde. Çoğu arkadaş Ed'i seçmiş zaten
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
November 25, 2017, 01:08:56 PM
Bear aksiyon filmi havasi, Ed hayatta kalma havasi yaratiyor. Her ikisinide izliyorum ama Ed tercihim
newbie
Activity: 6
Merit: 0
November 25, 2017, 12:02:13 PM
bear grylls'in programları bana daha çok bir outdoor markası reklamı gibi geliyor. olaya aksiyon katmak için sürekli koşması veya aceleci davranmasında insanı programın dışına iten bir yapaylık var. yediği börtü böcek bile ihtiyaçtan dolayı değil, "ben şovum" diye bağırıyor.

ed stafford ise cıbıl gezdiği için herhangi bir outdoor markasını çağrıştırmıyor. tamamen ilkel koşullarda bir şeyler yapmaya çalıştığı için survivor duygusunu insana daha fazla geçiriyor. ha neticede ikisi de tv yapımı, gerçek bir survivor bekleyemezsin. ama izleyici hissiyatı açısından ed stafford daha başarılı diye düşünüyorum.

Tamamen katılıyorum.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
November 25, 2017, 04:28:01 AM
Bear her türlü çıkar için düzenlenmiş ve hareketlrnmis bir proje bana hiç samimi gelmiyor ama Ed gerçekten size yararlı bilgiler veriyor ve ani yaşatıyor
member
Activity: 78
Merit: 10
November 25, 2017, 03:29:55 AM

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
November 25, 2017, 12:37:56 AM
Ben Bear'ı daha çok beğeniyorum. Ed'e göre daha vahşi işler yapıyor Cheesy
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
November 24, 2017, 07:33:17 PM
Ed stafford'un balık yakaladığı andaki sevinci bear'da yok. Bear biraz profesyönel gibi duruyor Ed ise bizden biri Cheesy
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
November 24, 2017, 07:21:14 PM
beyler yüzyılın geyik sorusunu sordum Cheesy
Bence Ed stafford'ın programları daha zevkli ama birbirlerine karşı yarışma durumları olursa bear havada karada alır gibi(adam terminator gibi)
Pages:
Jump to: