Edit:
Dolandırıcı olan SERKAN DEMİR adlı kişiye banka hesabından yola çıkarak instagram hesabını buldum kendisine ilk başta DM yoluyla bitcoinlerimi geri iade etmesini istedim oda mesajı okuyuphemen engelledi kişinin instagram adı profili gizledi "mudanyaliserkan" dır profil resmide budur
kişiyle gerçek hayatta belki ticaret filan yaparsınız dikkat edin dolandırıcıdır.
Merhaba beyler
pazara KALFA501 adlı (gerçek ismi SERKAN DEMİR) bir kullanıcı konu açmıştı 0.01 btc alınacak diye mesaj attım anlaştık 0.0105 btc karşılığında 104 TL göndericekti ilk ödeme istedim fakat bana olumlu trustlarını gösterdi bende trustlarına baktığım zaman 4 olumlu trust vardı bende kabul ettim btc profilinde yazan 1PRgxxy2Sn555Uu957sF3rSR7HD9dvMUym adresine göndermemi söyledi ve gönderdim 3 saat oldu cevap yok şu anda KALFA501 profilindeki btc adresinide değiştirmiş
hash : 8713c1745a4bf9d40e21f9921d7c45cd28131de97fb8c852b09c7b6e4630dcb5
Sorum şu
hash ile kontrol ettiğimde işlem doğrulanmamış ve yanında parantez içinde harcanmış yazıyor ben bu bitcoinleri geri alabilirmiyim
son olarak arkadaşlar kesinlikle bu kişiden alım satım yapmayın
profili
KALFA501
https://bitcointalksearch.org/user/kalfa501-978296Bu iyi bir ders oldu bundan sonra olumlu trustlarada güvenmiyecem pek
EDİT:
KOİNSEVER adlı arkadaştan özür dilerim yanlış anlamam sonucu ilk başta onu suçlu buldum fakat alakası yokmuş olayla yardımları içinde KOİNSEVER adlı kişiye teşekkür ederim